"Sam seks ti gre po glavi!"

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 14:34

srčica* napisal/-a:v stvaku me je zmotlo samo tisto... kok si ogabn... meni se ne zdi to glih ogabno, če si me fant želi ...

Ja saj... Tipu se pač zdi sexypilna, njej pa gre na živce, da mu je sexypilna. Pa se bo umaknil in prenehal s takimi ogabnostmi ( :gruebel: :nixweiss: ), čez en mesec al pa dva pa bo že bejba na tem forumu spraševala, kaj je narobe s tipom, da ma občutek, da mu sploh ni več sexypilna, saj ji nič več ne govori oslednosti po telefonu :roll: . Dooooohhhhhh
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeia » 25. Maj. 2008 20:55

Odvisno tudi od konteksta. Če bi jaz na primer razlagala fantu o izpitih ali pa o glavobolu, on bi pa meni kaj bolj kinky pripomnil, me ne bi kaj preveč ganilo. Če pa je že prej debata malo bolj namigujoča, potem me pa tudi kak pomenljiv komentar ne moti :wink:
Sicer bi mene ta konkretna pripomba prej ohladila kot vzburila (imam rajši kakšne bolj subtilne namige, malo domišljije...).
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 31. Maj. 2008 21:18

No zdj če ji to ne omenjaš vsak dan je ok, je bla vrjetn slabe volje. Ampak če ji pa vsak dan to govoriš si pa že res ogabn. Če bi men moj tip govoru vsak dan to, bi mi šlo že pošten na živce, ker se morš kdaj tut kej izven tega pogovarjat ne pa samo o seksu :?
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 31. Maj. 2008 21:26

jah odvisno res kok pogosto ti s tem pa tut od njene volje... vem da sm včasih take volje da mi ni do nič, tut do najboljših stvari k jih mam drugač rada ne :D

tk da žal ... če te ful žre zakaj je tak reagirala, jo pa mal upraši, kaj je blo zadnič d ji je blo tak napačno to ... a ne mara tega itd ... pa ti bo povedala, sploh če sta par ..
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 31. Maj. 2008 23:31

a-a takle mi pa ne bi smel reagirat :evil:
Beseda "ogabna, ogabno" nima kaj delati zraven.
Reakcija kot: ti potrebnica, packa, perverznica, kurbica moja - me pa ne bi motile :)
Yes, I'm all that 4 u

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]