S prsti, prvi sex
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mala_crna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2011
Mene pa zanimajo vaše izkušnje.
Sama se namreč bojim bolečin ki bodo prisotne pri prvem sexu. Poskušala sva že nekajkrat zelo aktivno s prsti, sm tudi malo krvavela.
Zanima me ali je bolečina pri "prvič" podobna kot s prsti na začetku?
In domnevam da bom tudi tam krvavela.
Kako je bilo pri vas?
Sama se namreč bojim bolečin ki bodo prisotne pri prvem sexu. Poskušala sva že nekajkrat zelo aktivno s prsti, sm tudi malo krvavela.
Zanima me ali je bolečina pri "prvič" podobna kot s prsti na začetku?
In domnevam da bom tudi tam krvavela.
Kako je bilo pri vas?
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
1. Dolga predigra, da se popolnoma sprostiš ...
2. Kondom, da boš še bolj sproščena ...
3. Luprikant (mej pr seb če boš rabila ...)
...
Ok pa morda pomaga če kak pirček prej spiješ oz. narediš nekaj kar te sprosti ... In ne razmišljat med akcijo ... Joj bolel me bo, ampak se osredotoči le na občutke ...
Mene sicer ni niti malo bolelo prvič ( morda zato, ker sem nekoč trenirala športe, kjer sem morala biti zelo gibčna ali pa to nima nič z tem) ... Sem se pa vseeno bala, da me bo ... Že zaradi vsega kar slišiš od kolegic ... Jaz sem si preprosto rekla bom malce potrpela, prvič je pač prvič ... Ampak, potem se je izkazalo, da ne boli toliko oz. mene je res zelo malo ... Edin k se je to prvič zgodilo, sem bila malce šokirana nad novimi občutki, čisto žejna sem bila ...
Ti si kr na izi vzami, vse smo dale to skozi, bo že
...
Ok pa morda pomaga če kak pirček prej spiješ oz. narediš nekaj kar te sprosti ... In ne razmišljat med akcijo ... Joj bolel me bo, ampak se osredotoči le na občutke ...
Mene sicer ni niti malo bolelo prvič ( morda zato, ker sem nekoč trenirala športe, kjer sem morala biti zelo gibčna ali pa to nima nič z tem) ... Sem se pa vseeno bala, da me bo ... Že zaradi vsega kar slišiš od kolegic ... Jaz sem si preprosto rekla bom malce potrpela, prvič je pač prvič ... Ampak, potem se je izkazalo, da ne boli toliko oz. mene je res zelo malo ... Edin k se je to prvič zgodilo, sem bila malce šokirana nad novimi občutki, čisto žejna sem bila ...
- mala_crna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2011
Angel in devil shoes napisal/-a:1. Dolga predigra, da se popolnoma sprostiš ...
...
Sm si tudi sama zamislna nekej tazga ja... tko da... bo pomoje zadeva kr delovala I hope...
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
jaz sem imela enake probleme... sva poskušala s prsti, najprej en, nato več, use me je zelo bolelo...in vedno ko sva poskusila sem mislila samo na bolečino in bila usa "zakrčena"...
ampak nama je uspelo, počasi in nujno z lubrikantom. v glavi se moraš prepričat da boš sproščena, čene se mišice avtomatično skrčijo in še bolj boli. najboljše res kozarček vinčka prej
pa srečno
ampak nama je uspelo, počasi in nujno z lubrikantom. v glavi se moraš prepričat da boš sproščena, čene se mišice avtomatično skrčijo in še bolj boli. najboljše res kozarček vinčka prej
pa srečno
- laguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2011
*Eliza* napisal/-a:jaz sem imela enake probleme... sva poskušala s prsti, najprej en, nato več, use me je zelo bolelo...in vedno ko sva poskusila sem mislila samo na bolečino in bila usa "zakrčena"...
pa srečno
jst mislm, da če te že pr prstih boli(prsti res niso nč)+ če si mislila le na bolečino,pol ob njem že nisi bila sproščena, verjetn nista bla dost dolg skp oz. se nista mela dost rada....
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Angel in devil shoes napisal/-a:.
Mene sicer ni niti malo bolelo prvič ( morda zato, ker sem nekoč trenirala športe, kjer sem morala biti zelo gibčna ali pa to nima nič z tem) ..
tudi jaz sem včasih trenirala gimastiko pa me je zeloo bolel prvič. tako, da pomoje to nima veze.
Don't worry, be happy!!
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
laguna napisal/-a:*Eliza* napisal/-a:jaz sem imela enake probleme... sva poskušala s prsti, najprej en, nato več, use me je zelo bolelo...in vedno ko sva poskusila sem mislila samo na bolečino in bila usa "zakrčena"...
pa srečno
jst mislm, da če te že pr prstih boli(prsti res niso nč)+ če si mislila le na bolečino,pol ob njem že nisi bila sproščena, verjetn nista bla dost dolg skp oz. se nista mela dost rada....
skupi sva bla že skor eno leto in mela sva se ful rada in še zmeri se mava. pač me je bolelo in me bilo strah bolečine, to ne pove nč o tem kolk sva se mela rada.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Jz ti tut priporočam ginekologa, saj pomje ni normlano da vsakič krvaviš. Teoretično se mi sicer zdi možno da imaš elastičen himen, ki se vsakič malo poškoduje, ampak lahko da je ena izmed 1000 drugih zadev, resnih, narobe.
Jz sem krvavela rahlo (za dnevni vložek) še mogoče max. 2 dni po 1. spolnem odnosu.
Jz sem krvavela rahlo (za dnevni vložek) še mogoče max. 2 dni po 1. spolnem odnosu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov