S koliko partnerji ste bili prej prijatelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
0
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
0 ! z usakim sva takoj imela tisti drugačen odnos drug do drugega. neprijateljski
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
Mene pa zanima, kaj je točno mišljeno s tem prijateljstvom. Npr. poznam eno punco, ki je prijateljica od kolegice, s katero se občasno vidimo na kakem koncertu ipd. Ali je možno, da sem že prišel v krog prijateljev, čeprav se nisva nikolinekaj na samem pogovarjala in ji nisem posvečal neke pozornosti? Ali bi bilo najbolje, da jo kar povabim na pijačo, ali naj počakam, da se spet slučajno srečava in ji kako drugače nakažem, da mi je všeč?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ne, po opisanem sodeč nisi prešel v cono prijatej.Tam bi bil, če bi z njo hodil na kavice in se obnašal, kot da si njena prijateljica z lulčkom.
Ti kar v akcijo, pokaži ji, da te zanima kot ženska.Če se ji boš približal s pozicijo "jaz bi bil tvoj prijatelj", boš to tudi postal.
Ti kar v akcijo, pokaži ji, da te zanima kot ženska.Če se ji boš približal s pozicijo "jaz bi bil tvoj prijatelj", boš to tudi postal.
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
samo s sedanjim. ampak še to je blo skos bolj na meji in takrat ko sva se prvič zmenila da greva pa sama nekam posedat, brez družbe, brez da bi šla na kak dogodek ala koncert kjer nakonc itak nisi več sam oz. s tistim s katerim si prišel, sva oba pr seb vedla da če pa takrat neb neki nardila, pol bi za zmer ostala sam lepo prjatla
- kataya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
0
Pa vzrok ni v tem, da bi on padel v kakršnokoli prijateljsko cono, ampak v tem, da si tipa vedno najprej ogledam od glave do pet, in če mi ta že na zaletku ne postane spolno privlačen to pomeni, da so že na samem začetku odpadle misli o tem, kako bom naredila vtis nanj - zakaj? Saj mi ni treba delat vtisa - on ni boyfriend material.
Pa vzrok ni v tem, da bi on padel v kakršnokoli prijateljsko cono, ampak v tem, da si tipa vedno najprej ogledam od glave do pet, in če mi ta že na zaletku ne postane spolno privlačen to pomeni, da so že na samem začetku odpadle misli o tem, kako bom naredila vtis nanj - zakaj? Saj mi ni treba delat vtisa - on ni boyfriend material.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov