S koliko partnerji ste bili prej prijatelji?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 03. Sep. 2010 10:19

Jst :D

Kljub temu, da nekateri prijatelji izgledajo bolj hot od mojga, še vedno ne grem z njimi v posteljo :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Sep. 2010 10:23

"Zamisli si, da si samski/-a in imaš možnost.."

Ma nemoj, drznem si rečt, da v teoriji bi se itak večina strinjala oz. bi šla to narest..ČE bi bli samski in bi zadeva stekla naprej sanjsko kot jo na začetku opisuješ ("vaš idealen kandidat, bla bla").
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Sep. 2010 11:35

Horus napisal/-a:Evo, ena anketa še za rešit. Samo 2 vprašanji ima, tako da, se priporočam :)

http://www.surveymonkey.com/s/N8F3H66

lol, kera brezvezna anketa. Jaz mam tut kolege, ki so zelo lepi za pogledat, pa majo vseeno kakšno lastnost, ki mi ne ustreza, kar me recimo kot kolegico ne moti, če bi bla pa njegova punca, bi me pa. Tko da, ni vsak prijatelj "sorodna duša" in kompatibilen 100%, drugač najbrž ne bi bil prijatelj.
Če tako nameravaš dobit rezultate za dokaz teorije o moško-ženskih prijateljstvih, je tole precej slab poskus.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Gossamer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Gossamer » 03. Sep. 2010 13:50

0.
He who has a why to live can bear almost any how.
Friedrich Nietzsche
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Sep. 2010 14:01

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Sep. 2010 14:37

Horus napisal/-a:Ženske sem vključil, ker ne diskriminiram, sicer pa so ženska mnenja v tej anketi irelevantna, ker tista pravila veljajo za MOŠKE v prijateljstvih in ne za ženske :P

In lej no lej, spet izhajaš iz JAZ imam kolege. Pa who cares koga ti šteješ za kolega. Vprašanje je, ali oni tebe štejejo za kolegico ali za potecialno fukfrendico/punco. Tvoje mnenje o tvojih prijateljih je v tej debati BREZ-PRED-MET-NO. Get over it!

Če so irelevantna, pol ne vem zakaj si jih vključil, hotla sem pa samo povedat, da anketa z dvema vprašanjema, kjer pri drugem vprašanju tako rekoč sploh nimaš izbire obkrožit karkoli drugega kot ja, ni nobena anketa, ki bi lahko ali dokazala ali ovrgla tvojo teorijo.

In še enkrat, ja so tut ti razlogi zraven.. poleg tega pa še mnogi drugi, ki jih ti kar mirno spregledaš in bluziš naprej svoje.
Kako mene gledajo kolegi, sem že povedala, nimam pojma. Lahko me tut vidjo kot potencialno fukfrendico/punco, ampak js jih ne vidim tako, torej le tega od mene ne bodo dobili. Če je kdaj prišlo, do kakšne takšne prošnje, sem vsem lepo razložila, da me na tak način ne zanimajo in lej ga hudiča - smo še vedno kolegi. Ti si zdej kar naredil predpostavko, da zato, ker pa obstaja neka spolna privlačnost z ene strani prijateljstva, pa le to sploh ne more funkcionirat.. za kar spet izhajaš iz svojega mišljenja.

Tvoje mišljenje ni univerzalno in samo za zelo ubogi odstotek bolj relavantno - ker si pač pravega spola. Predstavljaš zelo majhen procent moških, neglede na to kako hočeš prikazat, da ste v končni fazi v tem razmišljanju vsi isti. In očitno se tudi ti ne znaš postavit v vlogo tretje osebe, ker ne dopuščaš niti procenta možnosti, da ni vedno samo tako kot to vidiš ti.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 03. Sep. 2010 14:42

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Sep. 2010 15:08

Horus napisal/-a:Meh. Ok. Zmagaš. Predstavljam zelo majhen odstotek moških. Večina moških uživa ob gledanju limonad in ljubezenskih filmov s svojimi najbolj hot prijateljicami. Prav tako večina moških iskreno išče le in samo resno zvezo, ter ne bi nikoli spali z žensko, s katero ne bi bili vsaj zaročeni. Večina moških prav tako neizmerno uživa v poslušanju negativnih izkušenj svojih prijateljic ter slednjim nudi ramo za zjokati se izključno iz dobrote svojega srca. Večina moških tudi v raznih klubih pristopi k ženski, ker se jim zdi, da bi lahko bila odlična prijatelja, saj ženska deluje nadvse inteligentna in razgledana.

Okej zdej si pa res pretiraval.
Prvič, prijateljev ne dobiš samo v diskotekah, kjer pristopijo do tebe, ker te želijo podret. Obstajajo recimo skupine ljudi, kjer si najdeš prijatelja na podlagi skupnih interesov.
Drugač mi pa ni najbolj jasno, kako si ti predstavljaš moško-žensko prijateljstvo, ampak jaz s svojimi kolegi ne gledam limonad ali ljubezenskih filmov (o hudiča, niso to sanje vsake ženske?), niti jim ne jokam o svojih slabih življenskih izkušnjah, ker btw nismo vse ženske čustvene razvaline in samo prežimo na ljudi katerim bomo lahko povedale, kako nam je hudo v življenju.
Jaz s svojim kolegom peljem ven psa, greva na kavo, na pivo, kakšen vikend na pameten koncert, na žurko, ali greva igrat kitaro. Pogovarjava se o splošnih zadevah. Niso moški prijatelji prijateljice z lulčki, kokr si očitno ti predstavljaš, za take stvari imamo prijateljice.

Pa še tisto o večini moških, če si že tako lepo sarkastično povedal. Jaz nisem govorila o večini moških.. pravzaprav, sem ti lepo napisala, da verjamem tvoji teoriji do neke mere. Kar pa ne pomeni, da so to edini razlogi. Tko da cut the bullshit o tem kako hočem svoje razmišljanje razpotegnit na večino moških. Hotla sem ti samo povedat, da ti svojega ne moreš, in da se najdejo tudi prijateljstva, ki ne ustrezajo tvojim trem pravilom.
(__/)
( o.O)
(")_(")
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 03. Sep. 2010 23:24

Pa sej je podobno sranje... tipični scenariji...

Ženska vidi v njem prijatelja, on bi kaj več. Strto moško srce.

Moški vidi v njej seks, ona bi kej več. Strto žensko srce.

Prej ko se moški nauči, da če popušiš v prvih X sekundah (skratka, da te ženska ne "opazi") in se, če je sploh šansa ne rešiš v naslednih X minutah... potem v naslednih X letih sigurno ne bo dost drgač :D

Seksa, pa tut s prijatlejico se pa pomojem nebi branilo 90% normalnih, heteroseksualnih moških. Sej je samo fukec, kaj se pa lahko zgodi. :D
Latika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Latika » 04. Sep. 2010 17:17

Z nobenim. Vedno je bilo že na začetku jasno, da bo nekaj iz tega, četudi se nisem vedno zaljubila na prvi pogled, ampak vglavnem pač ni bilo tiste prve stopničke, da bi bila najprej prijatelja. V prijatelje se nikoli nisem zaljubila, se je pa kakšen vame, ampak smo po "čistki" v odnosu bili potem še naprej prijatelji. :)
Uporabniški avatar
skittles
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a skittles » 05. Sep. 2010 9:48

0.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 05. Sep. 2010 16:01

Midva z mojim sva bila, preden sva postala par, nekaj mesecev zelo dobra prijatelja, s tem da sva že takrat oba 'računala' na kaj več kot prijateljstvo. Drugega fanta pa nisem imela, tako, da je to to :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 05. Sep. 2010 20:21

26

...šala, šala :D :cry:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Sep. 2010 21:30

Z nobenim? Vsaj ne v smislu, da bi z njim hodila na kave, mu pripovedovala o vseh svojih tegobah (glede tega postanem odprta šele v zvezi) in tipih, ki so mi všeč. :D
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 06. Sep. 2010 8:31

0%

..če mi takoj ne potegne..pol ni niti kasneje NIČ :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov