S koliko osebami ste imeli nezaščiten casual sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Royštilj napisal/-a:katy. napisal/-a:Jaz pa sem mela z eno... oh konec sveta res! Ne vem, če me bo kdo želel zdaj po tem še sploh...
čeden+visok+temen+žurka+alkič ?
ne ni bil visok, ni mel las, ni kaj priljubljen in ni bla žurka- 4 ljudje smo proslavili nek nov šiht. alkohola pa je blo ja z obeh strani
razočaran? al vesel, ker veš, da tud ti ko zgledaš bolj bogo in si tečen u pm lahko dovolj napiješ neko dobro punco, da se te usmili?
-
Royštilj - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2015
katy. napisal/-a:Royštilj napisal/-a:katy. napisal/-a:Jaz pa sem mela z eno... oh konec sveta res! Ne vem, če me bo kdo želel zdaj po tem še sploh...
čeden+visok+temen+žurka+alkič ?
ne ni bil visok, ni mel las, ni kaj priljubljen in ni bla žurka- 4 ljudje smo proslavili nek nov šiht. alkohola pa je blo ja z obeh strani
razočaran? al vesel, ker veš, da tud ti ko zgledaš bolj bogo in si tečen u pm lahko dovolj napiješ neko dobro punco, da se te usmili?
tole nima nobenega smisla, razen, če:
- ima tipo RES čedno faco ali konkreten k***c
-ali, če imaš sama "nekaj" kilogramov preveč in/ali faco, ki izgleda kot pohojen drek.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Kaj vse sploh spada pod casual sex?
Waw, se tud js zelo strinjam s tem kar je katy napisala. Nevem zakaj je pa tle povdarek na tem kot da so vsi temni kao bol hudi, meni so večinoma bol luškani svetlejši/blondinci. Višina pa nekako je zaželjena ja,ne bom zanikala. Ampak če nima prave karizme res nima veze kako izgleda.
kot sem že povedala, mene privlači karizma na moškem in se me z besedami in dejanji spravlja v posteljo. izgled mi je pa marsikateri všeč, sploh ne nek nujno visok+temen itd, kot omenjaš...
Waw, se tud js zelo strinjam s tem kar je katy napisala. Nevem zakaj je pa tle povdarek na tem kot da so vsi temni kao bol hudi, meni so večinoma bol luškani svetlejši/blondinci. Višina pa nekako je zaželjena ja,ne bom zanikala. Ampak če nima prave karizme res nima veze kako izgleda.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Royštilj - Sramežljivka
hayley napisal/-a:Kaj vse sploh spada pod casual sex?kot sem že povedala, mene privlači karizma na moškem in se me z besedami in dejanji spravlja v posteljo. izgled mi je pa marsikateri všeč, sploh ne nek nujno visok+temen itd, kot omenjaš...
ok. zdej mi pa povej a si imela nezaščiten casual sex, al ne?
-
Royštilj - Sramežljivka
hayley napisal/-a:imela
tudi zate velja isto: čeden+visok+temen+žurka+alkič, pa da ne bo čist isto, dodajmo še otrok+bedak ?
celjanar napisal/-a:Royštilj napisal/-a:celjanar napisal/-a:Js tut še z nobenim tipom ne.
pravš, samo s kondomom?
Tako je.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Lol, prve stvari veljajo,samo da je bil en seksi bjondo,višina odvisno kako si interpretiraš..glih prou
Karakterno ne poznam, kriv je bil alko in nas je malo preveč zaneslo.
Karakterno ne poznam, kriv je bil alko in nas je malo preveč zaneslo.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov