S koliko moškimi ste že seksale?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

blast
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 5. 11. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a blast » 24. Nov. 2017 9:01

hayley: hvala za komentar, vidim, da si vas kar nekaj članic tukaj, vključno z Obomov, ki mi je pripisala zafrustriranost in zakompleksanost, pripisuje veščine psihološkega razbiranja sogovornikov. S tvoje strani: da me ta tema mori.

V bistvu pa me nič ne mori, ampak me samo (zelo) moti dejstvo, da se nihče ne upre neargumentiranim trditvam in stališčem. Dejansko vas na forumu večina trobi v isti rog kot ovce. Nihče pa do izraženih stališč ne zavzame kritične distance.

Jaz sem jo zavzel, iz tega tudi sledi argumentacija. Ki mora biti včasih daljša, da je konsistentna. Izražanje čustev in pretežna uporaba medmetov (lol, uf, jao in podobno) pač ne potrebuje daljših argumentacij. Prav tako tudi ne osebne oznake in občasna zmerjanja. Žal pa vse to kaže na dokaj nizko raven javnega diskurza v naši družbi.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 25. Nov. 2017 22:23

Nesanica napisal/-a:mogoče pa partnerja tvoja preteklost sploh ne zanima? Zrel moški tako ali tako ne sprašuje po bivših tipih, če pa že vpraša, pa je razumen. S številkami imajo itak težave samo nedorasli otroci ali pa moški s pomanjkanjem samozavesti...
Zadnja dva partnerja me nikoli nista spraševala o tem in tudi če sem kaj začela, se je videlo da jima je neprijetno in da ne želita govoriti o tem.
Edini ki me je prav načrtno spraševal o tem je bil FF s katerim sem bila kratek čas. In ja -on je bil primer zgoraj napisanega - nedorasel...


Se ne strinjam.

Jaz nekako pričakujem, da mojega potencialnega partnerja zanima, kako gledam na spolnost in meni se zdi povsem normalno, da o tem govoriš. Kar seveda ne pomeni, da si na prvem zmenku postaviš vprašanje ''s koliko osebami si spal/a?''. Po določenem času spoznavanja pa se mi zdi samoumevno, da se pogovrjaš o tem, kakšen je tvoj odnos do sexa in same številke.

Jaz ne vidim nikakršne povezave med tem, da se nekdo zanima za bivše partnerje in samo zrelostjo.

Bi prej rekla, da imajo s številkami težave ljudje z več samozavesti. Zakaj? Zato ker se toliko cenijo, da jim ni vseeno, če njihov potencialni partner ne zna reči ne in skače v posteljo z vsakim, ko ga tam dol zasrbi. Me ne moti, če ima moj potencialni partner za sabo kak ONS, a konstantno menjavanje spolnih partnerjev vsak vikend mi je osebno zelo moteče in se potem vprašam, če ima ta oseba probleme z obvladovanjem spolne sle in se ne zna kontrolirati zaradi vpliva alkohola npr./ali je to obliž za ranjen ego in nekakšna potrditev, da je privlačen/na toliko ljudem...ne vem, meni osebno ni nič kaj privlačno, če se moj potencialni partner vzburi ob pogledu na skoraj vsako žensko in si želi sexa z njo, ker se niti približno sama ne vzburim ob pogledu na vsakega 2. moškega npr.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2437
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 26. Nov. 2017 6:37

blast napisal/-a:Problematična pa je postavka, ki jo navajaš: da samo določene zveze vplivajo na odnos do ljubezni in spolnosti. Od kod pa ti to prepričanje? Ali res verjameš, da se človek zaveda vseh svojih vzgibov?
Pa še eno vprašanje, patchouli: bi ti bilo glede partnerja popolnoma vseeno, če bi bilo njegovo število bivših večje od tvojih navedb za kakšno dodatno desetiško mesto ("ničlo")? Ti je popolnoma vseeno, ali je to enako 35 ali 350?


1. Nisem napisala, da samo dolocene zveze vplivajo.
2. Nimam tega prepricanja.
3. Ne verjamem, da se clovek zaveda vseh svojih vzgibov niti ne vem, kje si prebral, da to verjamem.

Na nas odnos do seksa, romanticnih razmerji itd vpliva se marsikaj drugega kot bivsi iz srednje sole, ons iz KMS-ja iz leta 2009 (ja se zavedam, da je KMS referenca, ki jo razume vedno manj studentov. I'm old :D ) in on and off fuck buddy med marcem 2010 in januarjem 2012.* Ampak recimo vzgoja, odnos starsev, kultura (moj moz je odrascal v popolnoma drugi kulturi, zaradi cesar so mi ti pogovori z njim se bolj zanimivi)... Ampak kot receno, skozi vsakodnevni pogovor se da o cloveku in njegovem odnosu do razlicnih zivljenjskih tem zvesti kar dosti, a ne? V tem je point spoznavanja.

Glede zadnjega vprasanja, ce bi se glede pricakovanj do najnega odnosa ujela, ne, ne bi me motilo. Najbrz bi privzdignila obrv, ker je tako stevilo spolnih partnerjev nenavadno, ampak kot receno...

Sorry, ostalega se mi ni dalo brati. Itak pa je bil tvoj prvi komentar na nekaj, kar je napisal nekdo drug.

* Primeri so popolnoma izmisljeni.
blast
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 5. 11. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a blast » 29. Nov. 2017 20:28

patchouli: Morda bi bilo pa le dobro, da bi prebrala vse, če me že počastiš s svojim odgovorom. Sicer se lahko zgodi, da polemiziraš sama s seboj, ne z menoj.

Očitno pa tudi tega, kar sem napisal, nisi najbolj natančno prebrala: nisem rekel, ali bi te pri tromestni številki kaj motilo, ampak predvsem, ali bi ti bilo vseeno, ali bi za to izvedela. O tem, ali je povsem vseeno in nepomembno, ali je imel nekdo 30 ali 300 partnerjev, pa naj si odgovori vsakdo sam.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 30. Nov. 2017 11:24

Nepopularno mnenje, ampak jaz lahko zase rečem, da meni je pomembna številka in bi jo želela vedeti. Ne obsojam tistih, ki imajo veliko številko spolnih partnerjev, ampak zame to pomeni, da imajo na ljubezen (ker jaz pač ne bi seksala z nekom, v kogar nisem zaljubljena) povsem drugačen pogled kot jaz, torej v tem primeru s partnerjem ne bi bila kompatibilna na meni izjemno pomembnem področju.
To, da bi partnerju o številu npr. lagal, mi je čudno in s takšnim človekom ne bi želela biti. Druga stvar je, če je pač obema vseeno in se o tem morda niti ne pogovarjata. Prav se mi zdi, da v odnosu vlada iskrenost, potem se ima pa vsak sam pravico odločiti kako in kaj.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2437
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 30. Nov. 2017 15:29

Blast, kdaj drugic. Ne da se mi romanov brat na forumih. Raje knjigo preberem.
Lep dan se naprej!
Andrey
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 23
Na forumu od: 29. 10. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrey » 09. Feb. 2018 20:46

Deklet nisem nikoli spraševal, koliko spolnih partnerjev so imele. Prej ali slej je pogovor sam od sebe nanesel na to. Prva me je le nekaj ur po spoznavnem srečanju po Messengerju vprašala po dosedanjih izkušnjah (jaz star 23, ona 19).
SavnaMan666
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 12
Na forumu od: 17. 7. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a SavnaMan666 » 25. Feb. 2018 23:00

Pri 26ih letih jih imam za sabo od 50 do 80 komadov. Natancne stevilke ne vem, vecinoma so bile kratke avanture, ki sem jih kar hitro pozabil.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 25. Feb. 2018 23:11

Slika
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3438
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 25. Feb. 2018 23:17

dejansko sem na glas prhnila :D
(pun not intended, but applicable :D)

Savnaman, kje se lahko prijavimo, da podvojiš številko?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 25. Feb. 2018 23:20

Slika

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov