S katerim predlogom/izjavo vas je partner popolnoma iztiril?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 26. Avg. 2010 8:49

Ampak izjave o oblekah in stilu oblačenju še vedno praviloma niso nič preveč hudega in nekaj, kar bi te moralo totalno iztirit. Tole:

Od kolegice fant je npr meni pred njo večkrat rekel, kdaj bom pokazala joške.

je pa nekaj povsem drugega, IMO.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 26. Avg. 2010 9:10

Včasih sem ful rada nosila široke tunike in enkrat mi ena gospa v službi ni pustila nesti ene težje škatle, ker je mislila da sem noseča. In jaz to razlagam takratnemu fantu, da bi se skupaj malo nasmejala, on pa pribije: " Ja kaj, pa bi ji povedala da si malo bolj rejena, ker ti je oče mesar". To me je čisto iztirilo, ker kot prvo je vedel da sem ful občutljiva glede teže (to še iz mlajših let ko me je bilo več skupaj), kot drugo mi je pa vedno govoril kako sem mu všeč takšna kot sem, da sem popolna zanj, potem pa tako ven spravi. No kmalu po tem je postal bivši.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 26. Avg. 2010 9:19

:D :D :D

Zdej sem se pa spomnila na biserček, ki ga je moj izjavil, ko naju je prišel pogledat v porodnišnico, je ob pogledu name v bolniški halji in na moj trebuh izjavil: Kaj, a bova mela še enga??? :evil:

Sem pa tud jst enkrat izpadla fajn nesramna. Sem vidla bivšo sošolko v kliničnem, slišala sem že, da je noseča (nisem pa kej fajn razmislila, kdaj sem to že slišala). Je mela kr fajn trebušček, tam za šesti ali sedmi mesec, pa jo vprašam (in pobožam po trebuščku): In kdaj bo dan D? Že blizu? Ona pa men nazaj: Sem že rodila. :oops: :oops: :oops:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Expo » 26. Avg. 2010 13:11

barbie_girl_85 napisal/-a:Sem pa tud jst enkrat izpadla fajn nesramna. Sem vidla bivšo sošolko v kliničnem, slišala sem že, da je noseča (nisem pa kej fajn razmislila, kdaj sem to že slišala). Je mela kr fajn trebušček, tam za šesti ali sedmi mesec, pa jo vprašam (in pobožam po trebuščku): In kdaj bo dan D? Že blizu? Ona pa men nazaj: Sem že rodila. :oops: :oops: :oops:

:flehan: :flehan: :flehan: :flehan:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 27. Avg. 2010 9:34

ah, jaz mam eno tako lepo cvetko mojega bivšega:
Jaz: 'Ljubim te'
On: 'Ti sploh ne veš kaj je ljubezen'.

Bila sva takrat skupaj že kar lep čas (prej sva si vedno govorila rad/a te imam, oba pa sva bila že krepo čez 20, tako da to ni bila kakšna najstniška romanca).
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]