S katerim predlogom/izjavo vas je partner popolnoma iztiril?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 24. Avg. 2010 20:42

Libido. napisal/-a: In dobim odgovor: "Res ti je ratalo? Ne morem verjet"

Tole je slišat bolj kot "UAU super duper mega fakin' hudo", ne pa kot da je pričakoval, da ne boš naredila. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 24. Avg. 2010 20:49

Ne, ni res. Če misliš "uwau mega fucking hudo" rečeš "uwau mega fucking hudo". Ne pa šokirano, da je naredla. Meni čisto vedno tip za vsak dobro opravljen izpit čestita in reče, da je vedel, da zmorem. Da mi reče "oooo a kr naredla si, neverjetno" bi pa tud jaz vzela kot "wtfuck clo ratal ti je, kako že". :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 24. Avg. 2010 21:31

Ni nujno. Odvisno v kakšnem tonu in s kakšnim izrazom na obrazu je bilo rečeno, a glede na to, da ji je to napisal, tega ni mogla videti. Mogoče se sploh ni zavedal kako si lahko to ona interpretira oz. se je hecno izrazil. Če bi meni to rekel fant (če bi izbral te besede), si ga kar predstavljam v kakšnem navdušenju bi to rekel, ne v smislu da ne zmorem. Razen če je njen (takratni?) fant dejansko dvomil vanjo in tudi kazal te znake. :)
Kakorkoli že, trenutno mi ne pade na pamet nič drugega kot tale njegova izjava: "Pa kar z njim začni načrtovat prihodnost." - šlo se je za enega najinega znanca, ki mi je pisal po fb, a sem mu jaz povsem ravnodušno odpisovala. No, ko je začel s povabili na kavo, čeprav je vedel, da sva z mojim par, sem ga skenslala, ker sva se zaradi njega kregala. In prav odleglo mi je. :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 24. Avg. 2010 21:47

Js še nisem spoznala osebe, ki bi svoje navdušenje tako prekleto nenavdušeno izkazovala z

"Res ti je ratalo? Ne morem verjet"

Groza. Če ne drugega se vprašaš, kakšne slabe predstave je ta človek imel o tvojih sposobnostih.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 24. Avg. 2010 21:51

Al pa če si ti nezavedno mesec dni prej jamral, kako dva izpita pa res ne morš narest, in da boš zihr pogrnu.... Pol pa bogi revček kej tazga reče, pa na streljanje takoj :D :D :D

To je tko k uno:
Ona:Joj, kok sm debela :cry:
On: Jap, sem opazil....sej ni tko grozno, ene 5 kilc morš shujšat

In potem napad....kako si prase eno drzne kej tazga rečt :roll:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Avg. 2010 21:57

Celo debato ste nardile iz te izjave :D
Ne, jst sm bla skozi čisto preprićana vase, da bom naredila (zato sem se tudi v tistem roku prijavila na 2 izpita, običajno sem se samo na enega) .. In on mi je že pred tem metal naprej da mi ne bo ratalo nardit .. Tako da ta stavek ni bil mišljen v pozitivnem smislu ..

EDIT: če se pa že greste o tem .. "ne morem verjet da si naredila" zame v nobenem primeru ne bi pomenlo, da je navdušen ..
če verjameš v to, da bo nekomu ratalo in mu rata, rečeš: "super, sem vedel da boš naredila" ali kaj podobnega .. "ne morem verjet" pač pomeni, da nisi verjel v sposobnosti tega človeka .. :gruebel:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Avg. 2010 22:03

^^mene bi to kar malo piknilo, ker pač od partnerja pričakuješ, da te spodbuja in verjame vate.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Avg. 2010 22:05

Sej mi je blo ful grozno. In sem mu potem, ko sem ga pustila tudi to vrgla naprej: da jst rabim nekoga, ki mi bo stal ob strani in verjel vame. :wink:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Avg. 2010 10:04

g00fy_qa napisal/-a:Večkrat izjavi kaj v stilu "TOLE boš imela oblečeno??"

Moja prijateljica to velikokrat baje rece tudi svojemu fantu....pa ceprav k navadnim enobarvnim sivim hlacam hoce obleci rdeco majico s kratkimi rokavi. Se pravi, nic grdega, ampak normalno. Ampak zato ker je pac njej lepsa temno modra majica, hoce da on oblece temno modro....
Mislim halo!!! A bos ti mela to obleceno al on??? :eek: Pol pa prbije: ja sej on bo res mel to obleceno, sam jst ga bom mogla pa gledat! Tak da se naj rajsi oblece tako kot je meni lepo! :D :eek: :eek:
Seveda pa ima tudi ona zelooooo unikaten nacin oblacenja,....tako da, kako lahko nekdo brez stila, govori drugemu kaj obeci....ko se pa ona se sama ne zna prevec lepo zrihtat.
alenka1971988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a alenka1971988 » 25. Avg. 2010 11:53

spomnim se posebej enega dogodka, ko smo bili na kavi jaz, moj lubi, njegova sestra in še ena skupna kolegica. v lokalu smo srečali fantovega prijatelja in njegovo ženo. predstavil pa nas je: to je moja sestra in njene kolegice :eek: :roll: ampak se je v naslednjem trenutku zavedel kaj je izjavil, ker je nastala čista tišina in hitro dodal tale pa moj cukerček in me objel. to je bila po mojem najbolj "ponesrečena" izjava, ampak nisem delala prevelike panike in se dandanes temu nasmejimo :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Avg. 2010 12:05

v-e-s-n-a napisal/-a:

Moja prijateljica to velikokrat baje rece tudi svojemu fantu....pa ceprav k navadnim enobarvnim sivim hlacam hoce obleci rdeco majico s kratkimi rokavi.

Js sm ista :D Ampak samo zato, ker je moj fant mnenja, da iste barve spadajo skup. Meni pa je lepše če k sivim hlačam ne obleče sivo majico, ampak pač modro, zeleno, itd.... Seveda se moj fant zaveda da oblačenje in kombiniranje ni njegova vrlina in ima že celo življenje ženske, ki mu pomagajo pri izboru oblačil (prej sestra, potem kolegica, sedaj jaz; drugače bi kupil prve stvari, ki jih zagleda). Ne bom ga pa zdej ubila, če se v isto barvo obleče (samo predlagam, kaj bi bolše pasalo skup). Isto on meni kdaj pokomentira kaj imam oblečeno in me sploh ne moti.

Ne vem, zakaj vas to spravi iz tira, ampak ok.

Me je pa bivši spravil iz tira, ko po 6 mesecih zveze zahteval, da izbiram med njim in najboljšim kolegom. Par dni pozneje sva končala (sicer je v najini zvezi v vsakem primeru že precej škripalo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 25. Avg. 2010 13:43

js se včasih počutim zelo neprijetno, ko kje sreča kšne kolegice, pa vsi oooo pa uuuuu pa kšn objem pade...on pa mi al pozabi ta dekleta predstavit (še posebej če ma občutek, da sploh nism opazla, ker se pač zabavam z ostalimi kolegi) in gre ta stvar kar mimo, ali pa mi pove, kdo je to bil, precej naknadno.

sej me ne moti, da ne poznam vseh njegovih znank in prjatlc ( zakaj bi jih pa mogla čist tko) ampak...nekatere še vseeno niso seznanjene da je v vezi :D in potem je kšn objemček hitro lahk prevč drzen za moje pojme...pol pa me to potre. a ne bi blo boljš, če bi povedu? tipi včas ne zastopjo, da nam je treba samo razložt, pa je ok. ker včasih prehitro napačno sklepamo.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Avg. 2010 13:49

Men se pa ne zdi, da bi moral vsaki osebi, ki pride mimo, še posebaj, če ste kje na kaki žurki, rečt "ej to je pa moja punca" in te povlečt stran od kolegov s kterimi se ti zabavaš. :P sicer pa jz nasplošno nism nek privrženc objemov, ko se srečam s kom..bi me vrjetno prej to motilo, da bi vsako kolegico objel, kakor da me ne predstavi vsakemu..
It was forever..but it didnt last long..
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 25. Avg. 2010 13:51

evelyn sej to sem misla. itak objemčki in obenem ne-predstavitev bolj motjo kot pa to, da bi moral mi vsakega predstavt.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Avg. 2010 8:32

*mala* napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a:

Moja prijateljica to velikokrat baje rece tudi svojemu fantu....pa ceprav k navadnim enobarvnim sivim hlacam hoce obleci rdeco majico s kratkimi rokavi.

.... Seveda se moj fant zaveda da oblačenje in kombiniranje ni njegova vrlina in ima že celo življenje ženske, ki mu pomagajo pri izboru oblačil (prej sestra, potem kolegica, sedaj jaz; drugače bi kupil prve stvari, ki jih zagleda).

Ne vem, zakaj vas to spravi iz tira, ampak ok.

Mogoce samo zato, ker tale moja prijateljica nima lih nekega filinga za oblačenje (čeprav ona misli ravno obratno. Namreč da bi lahko glede oblek in oblačenja svetovala vsakomur). Če bi ga imela ok....naj mu soli pamet...a tko...ne vem no....
Ona je namreč bolj sorte ljudi, ki rada nase da kaj takega (vse kar se najde na tej internetni strani): http://www.zapeljivka.si/ pa za to nima postave sploh (ampak ene 15, 20 kil preveč)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]