S katerim predlogom/izjavo vas je partner popolnoma iztiril?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Pod pravilno jaz štela, da si še naprej nosila whatever the fuck you wanted!
It was forever..but it didnt last long..
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*frisko* napisal/-a:ni me ravno povsem iztirilo, ampak sokiralo. pa je blo kmal bols, ker je bil (recimo) na pol hec. in sicer z izvjavo: 'tvoja kolegica ima tolk hude joske, da jih bom sigurno enkrat vzel v roke, pa ce ji je prav ali ne'
Uff, tole je pa konkreten kiks, pa sploh ni važno, če je bilo rečeno v hecu.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Od kolegice fant je npr meni pred njo večkrat rekel, kdaj bom pokazala joške.
Ali pa čisto za primer....smo na morju, pred nami ena blondinka in on začne s pripombami v smislu kako bi on takšno imel, ker se zna zrihtati in ker ima super postavo in nič celulita.Ne vem no, pri meni se tak fant ne bi obdržal oz bi ga skenslala v isti minuti.
Ali pa čisto za primer....smo na morju, pred nami ena blondinka in on začne s pripombami v smislu kako bi on takšno imel, ker se zna zrihtati in ker ima super postavo in nič celulita.Ne vem no, pri meni se tak fant ne bi obdržal oz bi ga skenslala v isti minuti.
The world is as you are.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
*frisko* napisal/-a:ni me ravno povsem iztirilo, ampak sokiralo. pa je blo kmal bols, ker je bil (recimo) na pol hec. in sicer z izvjavo: 'tvoja kolegica ima tolk hude joske, da jih bom sigurno enkrat vzel v roke, pa ce ji je prav ali ne'
Na pol hec ali ne, enih stvari se enostavno ne izjavlja. Js bi se vprašala, kakega primitivca imam ob sebi, da se mu ne zdi neprimerno takšne vn dajat.
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
emanuela napisal/-a:Od kolegice fant je npr meni pred njo večkrat rekel, kdaj bom pokazala joške.
Jst bi ga, če bi bil to moj tip, na tistem mestu s torbico premlatla, da bi fasu 56 šivov. Kreten, da jih s povečevalnim steklom iščeš! Ampak verjamem, da ni v manjšini.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Uf, sej res. Tistle moj bivši (spet isti kot že omenjen) je bil pa "neki posebnega"..
Zveza že fejst škripala - da, da, vem, al se pogovorit in probat popravit, al pa zaključit; no, pač je zadeva krenila po drugačni (pogosti) poti, zavlačevanje -, en žur, nekje bogu za hrbtom, mi2 sloniva s hrbti en na drugega, on pa veselo razlaga kako je do zdej vedno s puncami začel tko, da je najprej sexal z njimi (kar sem sicer vedla, pa vseeno, no, o preteklih uspehih se kolegom baš ne hvališ pred sedanjo punco, ali?)..jz pa za njim kolegici zavijam z očmi. Well, tisti moment sem težko kar vstala in šla, ker je bil moj prevoz domov. Sam žur je bil pa vseen uspešen!
Zveza že fejst škripala - da, da, vem, al se pogovorit in probat popravit, al pa zaključit; no, pač je zadeva krenila po drugačni (pogosti) poti, zavlačevanje -, en žur, nekje bogu za hrbtom, mi2 sloniva s hrbti en na drugega, on pa veselo razlaga kako je do zdej vedno s puncami začel tko, da je najprej sexal z njimi (kar sem sicer vedla, pa vseeno, no, o preteklih uspehih se kolegom baš ne hvališ pred sedanjo punco, ali?)..jz pa za njim kolegici zavijam z očmi. Well, tisti moment sem težko kar vstala in šla, ker je bil moj prevoz domov. Sam žur je bil pa vseen uspešen!
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
g00fy_qa napisal/-a:
Večkrat izjavi kaj v stilu "TOLE boš imela oblečeno??"
Haha, midva mava s tem stalne borbe. Zmeri se spotakne ob neki in take prbija, da se lahko samo za glavo držim, sploh gre pa za zadeve za katere sem večkrat s strani drugih punc pohvaljena, npr. balerinke ("najbolj neseksi čevelj brez prave funkcije"), potem jakna z nabranimi rokavčki ("k iz dvora Ludvika XIV."), zadnjič se je ob eno hudo oblekco iz Intimissimi v nežni sivka vijolčni barvi spotaknu (gleda, gleda, pol pa "k ena kaplja si"), da ribjih kosti ("ka je to za ena zanemarjena kita") in kit a la Lauren Conrad, ki si jih pridno spletam, sploh ne omenjam. No, sej se je že precej navadu na "moje volančke", sem pa ke pa še zmeri kšno butasto pihne.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
LuvDancin napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:
kit a la Lauren Conrad, ki si jih pridno spletam, sploh ne omenjam.
OT kakšne kitke so to?
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Meni je tudi bivši prihajal ven z izjavami v stilu, da kadar ni njega zraven ne smem oblečt mini krkila (ker me bojo kao drugi gledali). Res, ko bom brez tebe hodla okoli, bom zavita kot muslimanke
Itak sem ga kmalu odpisala, sploh po tem ko sem še ugotovila, da ne zna spoštovat tega, da je meni všeč nekaj kar njemu ni. Pakrat me je tako zabil, da sem ostala res slabo.
Naprimer .. Kadar sem omenila Tošeta me je vedno prav grdo zabil, da kaj bom njega poslušala, ker je itak mrtev
Ali pa en primer, ki me je res prizadel .. Ful rada fotografiram, res uživam v tem, uglavnem res fotografiranje mi ogromno pomeni - in ko sva se enkrat šetala sem mu pokazala en DSLR, ki mi je bil všeč in sem rekla: "uuf, vidiš, tak fotkič bom pa jst nekoč imela" in on: "ma ti tega ne rabiš .. kaj boš fotkala, to je krneki"
Itak sem ga kmalu odpisala, sploh po tem ko sem še ugotovila, da ne zna spoštovat tega, da je meni všeč nekaj kar njemu ni. Pakrat me je tako zabil, da sem ostala res slabo.
Naprimer .. Kadar sem omenila Tošeta me je vedno prav grdo zabil, da kaj bom njega poslušala, ker je itak mrtev
Ali pa en primer, ki me je res prizadel .. Ful rada fotografiram, res uživam v tem, uglavnem res fotografiranje mi ogromno pomeni - in ko sva se enkrat šetala sem mu pokazala en DSLR, ki mi je bil všeč in sem rekla: "uuf, vidiš, tak fotkič bom pa jst nekoč imela" in on: "ma ti tega ne rabiš .. kaj boš fotkala, to je krneki"
Let's swim to the moon .....
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Bivši, s katerim sem bla tri leta, mi je na koncu začel z izjavami, da itak ne bo nič iz mene, da bom do konca življenja ostala v tej službi (kjer sem delala kot študentka), da bom do konca življenja vozila to staro kripo, ki se še komi skupi drži. Njegova predraga mami mi je skos naprej metala, če se bom kej športala (čeprov sem takrat mela 45 kil ), da mi bo po porodu vse dol padl (čeprov nisem bla prov zapečkar, ampak sem bla skos v muvingu).
Well, čez eno leto sva se srečala v lokalu in me je vprašu kako kej moj lajf. Sem mu samo lepo povedala, da sem dobila službo, kjer me čaka redna zaposlitev, ko diplomiram (čeprov sem jo pol na srečo dobila že velik velik pred diplomo) in da ne vozim več stare kripe, ampak čisto nov avto iz salona (ki tud ni bil glih pocen za te razmere). Tko da, neki sem dosegla v življenju in to takoj, ko sem se losala idiota, ki me je dajal v nič
Well, čez eno leto sva se srečala v lokalu in me je vprašu kako kej moj lajf. Sem mu samo lepo povedala, da sem dobila službo, kjer me čaka redna zaposlitev, ko diplomiram (čeprov sem jo pol na srečo dobila že velik velik pred diplomo) in da ne vozim več stare kripe, ampak čisto nov avto iz salona (ki tud ni bil glih pocen za te razmere). Tko da, neki sem dosegla v življenju in to takoj, ko sem se losala idiota, ki me je dajal v nič
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
moj bivši je bil tudi carski v svoji izjavi. skupaj sva bila kar nekaj časa. No v glavnem midva sva končala po letu dni pa sva se srečala in pristala skupaj v postelji. In se tako pogovarjava kaj kdo počne v lajfu in on meni na koncu prbije da je ponosen name in da me je on izoblikoval v osebo kakršna sem sedaj. No kakorkoli nisem vedela a naj se smejim ali jočem... Delno ima prav ampak način kako je to izrekel je bil pa prav poseben.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Še ene sem se spomnila ... Od tega istega tipa ...
Sem imela v enem dnevu dva izpita v šoli (SŠ - izredno) ... Sem nardila oba in mu vsa navdušena pošljem SMS da sem nardila .. In dobim odgovor: "Res ti je ratalo? Ne morem verjet" .. V stilu .. da je pričakoval da ne bom nardila ... Pa slovenščino sem imela ki mi je pa res easy predmet (sploh pisanje eseja) .. Nevem a me je res imel za tako neumno ... bedak
Sem imela v enem dnevu dva izpita v šoli (SŠ - izredno) ... Sem nardila oba in mu vsa navdušena pošljem SMS da sem nardila .. In dobim odgovor: "Res ti je ratalo? Ne morem verjet" .. V stilu .. da je pričakoval da ne bom nardila ... Pa slovenščino sem imela ki mi je pa res easy predmet (sploh pisanje eseja) .. Nevem a me je res imel za tako neumno ... bedak
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov