S katerim predlogom/izjavo vas je partner popolnoma iztiril?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Saj v bistvu ni treba citirat, napiši le ime uporabnika kateremu odgovarjaš, pa bomo vsi vedeli za kaj se gre
Drugače, pa klikni z desno na citiraj in klikni Odpri v novem zavihku (oz. neki podobnega), potem pa vse skopiraj v isto objavo. Ali pa uporabi značko Quote
Drugače, pa klikni z desno na citiraj in klikni Odpri v novem zavihku (oz. neki podobnega), potem pa vse skopiraj v isto objavo. Ali pa uporabi značko Quote
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:zunge:
norolescentka, zraven vsake svoje objave imaš gumbek
ne se ga bat (če si že odposlala kej).
Kopi&pejstat pa verjetno znaš.
Al pa vsak "citiraj" v novem oknu odpri, kakor pravi *mala*, in združuj v eno objavo.
norolescentka, zraven vsake svoje objave imaš gumbek
ne se ga bat (če si že odposlala kej).
Kopi&pejstat pa verjetno znaš.
Al pa vsak "citiraj" v novem oknu odpri, kakor pravi *mala*, in združuj v eno objavo.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 23. Avg. 2010 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hm, kar se zdj spomnim..enkrat sva se zelo grdo spičila, ko sm jaz kupila tic tac bonbone in pač on lepo enega po enega žveči..jaz jih pa ene osm naenkrat in sm mu rekla, boš tic tac? je rekel ne in jaz sem si jih pač nekaj dala v roko in on men reče "a vse to boš pojedla?" in jz sm pač v hecu še mislila, sm ga pogledala in tko "zbasala" v usta tiste tic tace..in on se prime za glavo in mi prbije, da se obnašam, kot prašič. in pol sva se skregala, ker je on tudi s tem mislil resno in mi pol še naprej težil, da zakaj sm tok tic tacov pojedla
It was forever..but it didnt last long..
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Da bi me kaj iztirilo se ne spomnim.
Najbolj zanimiva prigoda pa je tale:
Me je enkrat osvajal en fant in potem mi gre razlagat, da žensko, ki si nohte lakira pa on niti pod razno ne bi imel, ker mu je to tako grdo. Jaz pa nalakirane nohte imela.
Najbolj zanimiva prigoda pa je tale:
Me je enkrat osvajal en fant in potem mi gre razlagat, da žensko, ki si nohte lakira pa on niti pod razno ne bi imel, ker mu je to tako grdo. Jaz pa nalakirane nohte imela.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^tole pa res ni nič takšnega.Jaz sem v zvezi poslušala marsikaj podobnega itd, ampak sem vedela da to pove ker pač tako misli, ker je res ali pa iz heca.Nikoli pa nisem takšnih opazk jemala kot vdor v zasebnost oz vsiljevanje mnenja.
The world is as you are.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Upam, da si pravilno odreagirala.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]