S fantom ali prijateljicami za novo leto?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
jaz se pa strinjam s purple_rain. in partner ni nikoli kar samoumevno pred prijatelji, pač odvisno od situacije. včasih se odločim za fanta, drugič pa za najboljšo prijateljico. prijatelji so mi namreč stali ob strani v najtežjih trenutkih, z njimi se se poznam vsaj 3x tako dolgo kot s partnerjem (in sva skupaj že kar nekaj let), tako da mi je kar malo čudno, kaj berem. me zanima, če bi moški tudi dali prednsot svojim dekletom ali bi se raje odločali za prijatelje ...
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Meni tudi ni partner cisto vedno samoumevno pred vsemi drugimi. Bi rekla, da je predvsem odvisno od dolzine zveze. Nic ni omenila, kako dolgo sta skupaj. Ce je to vecletna zveze in mogoce ze zivita skupaj, potem se mi zdi normalno, da se partnerja vsekakor uposteva in se skupaj odlocita, ce pa je bolj sveze, potem pa pomoje ni take panike, ce vsak po svoje prezivita silvestrovo.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^Hja, seveda je odvisno od dolžine zveze.. Purple rain je verjetno mislila na tiste ženske, ki ko dobijo fanta, ditchajo vse svoje kolegice in preživijo vsako sekundo z njim. Jaz osebno pišem v primeru, ko sem s fantom dlje časa, načrtujeva skupno prihodnost in s prijatelji preživim dovolj preostalega časa, da je lahko novoleto ali kak drug praznik najin. Če mi fant reče, da mu je ta dan še nekaj posebnega, pa sploh.
It was forever..but it didnt last long..
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Fino bi bilo če bi se avtorica teme oglasila in povedala kakšna je situacija in kako se je odločila??
- Weilyi.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2012
Težko je reči, ko pravzaprav ne vemo nič o tvoji zvezi.
Meni se je zgodilo, da sm bila 1 mesec s fantom, pa sem bila za novo leto s kolegicami, ker sem bila z njimi že prej zmenjena in tudi ta zveza je bila bolj tako tako.
Zdaj, ko imam bolj resnega fanta bi vsekakor izbrala njega, sploh če bi njemu to veliko pomenilo, meni pa pač ne. Sploh pa lahko tudi s fantom žurata skupaj! Pa tud če ne, saj tebi ta dan baje ni nič posebnega, zakaj potem potreba po žuranju? To lahko tudi katerikoli drug navaden dan.
Meni se je zgodilo, da sm bila 1 mesec s fantom, pa sem bila za novo leto s kolegicami, ker sem bila z njimi že prej zmenjena in tudi ta zveza je bila bolj tako tako.
Zdaj, ko imam bolj resnega fanta bi vsekakor izbrala njega, sploh če bi njemu to veliko pomenilo, meni pa pač ne. Sploh pa lahko tudi s fantom žurata skupaj! Pa tud če ne, saj tebi ta dan baje ni nič posebnega, zakaj potem potreba po žuranju? To lahko tudi katerikoli drug navaden dan.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
^^ no sej zato pa mene zanima koliko casa ze traja ta veza, pa se avtorica nic ne oglasi!
Je pa res, da se lahko zgodi, da ce bo ona za NL sla s frendicami zurat za 5 dni, se bo on za kdaj drugic zmenu s frendi in sel nekam za vec dni. Mogoce na morje in ceprav bo njej logicno da bosta sla na morje skupaj, jo bo on odjebal in ji rekel, da gre s prijatelji. Ji bo ql? Sigurno ne. Tako kot zdaj tut njemu ni...
Je pa res, da se lahko zgodi, da ce bo ona za NL sla s frendicami zurat za 5 dni, se bo on za kdaj drugic zmenu s frendi in sel nekam za vec dni. Mogoce na morje in ceprav bo njej logicno da bosta sla na morje skupaj, jo bo on odjebal in ji rekel, da gre s prijatelji. Ji bo ql? Sigurno ne. Tako kot zdaj tut njemu ni...
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz tukaj nisem apriori za fanta. se mi zdi, da ko bova mela otroke bomo itak kot družina praznovali in imeli skupno tradicijo. dokler pa tega ni sem pa bistveno bolj fleksibilna. (recimo božič praznujem s svojo družino, pa če se fant na glavo postavi ko ga ne bom praznovala samo z njim, niti z njegovo družino (dokler nimama lastne seveda) se nam pa lahko pridruži.)
eno je, da fant načrtuje skupno novo leto, drugo pa, da avtomatsko pričakuje, da boš z njim. sploh če začne uveljavljat svojo voljo z izsiljevanjem, da so to pomembni dnevi (ki kar naenkrat postanejo pomembni zato ker imaš ti takrat drugačne plane). je pa res, da jaz ne bi fanta odrezala od praznovanj, če se želi pridružit in tukaj bi se morale kolegice prilagodit. ipak je to praznovanje novega leta, ki ima za marsikoga simboličen pomen, ne pa babji party vikend na en xy termin.
eno je, da fant načrtuje skupno novo leto, drugo pa, da avtomatsko pričakuje, da boš z njim. sploh če začne uveljavljat svojo voljo z izsiljevanjem, da so to pomembni dnevi (ki kar naenkrat postanejo pomembni zato ker imaš ti takrat drugačne plane). je pa res, da jaz ne bi fanta odrezala od praznovanj, če se želi pridružit in tukaj bi se morale kolegice prilagodit. ipak je to praznovanje novega leta, ki ima za marsikoga simboličen pomen, ne pa babji party vikend na en xy termin.
Vsak raj ima svojo kačo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js sm vedno novo leto praznovala s tipom, če se ga le imela. ampak sem tudi vedno s svojimi tipi skupaj žurala. glede na to, da mava skupna kolege to itak ni problem. sva bla pa zdej dve leti bolj z njegovo stranjo kolegov, letos pa najverjetneje z eno drugo družbo. da malček menjamo
ampak js sm pač zabavna in žurerski tip človeka, svojmu tipu ne težim, da ne sme pit, kadit al karkoli pač že. se ne vesim po njemu, ko sva skupaj zunaj,ampak se znam sama zaposlit in se zabavat, tako da mislim, da mu res ni nobene panike žurat z mano oz. da to prav z veseljem počne.
ampak js sm pač zabavna in žurerski tip človeka, svojmu tipu ne težim, da ne sme pit, kadit al karkoli pač že. se ne vesim po njemu, ko sva skupaj zunaj,ampak se znam sama zaposlit in se zabavat, tako da mislim, da mu res ni nobene panike žurat z mano oz. da to prav z veseljem počne.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Meni ni panike če bi šla za novo leto kam s prijateljicami, tega ne vzemam kot da izbere druge namesto mene.
Itak hočem da ostane v dobrih odnosih s prijateljicami, in jo vedno sprašujem kdaj se bo kaj dobila z njimi..in mi je čisto kul če gre kam s prijateljico žurat v diskoteko, ali če imata slumber party. Sam da pride cela domov.
Itak hočem da ostane v dobrih odnosih s prijateljicami, in jo vedno sprašujem kdaj se bo kaj dobila z njimi..in mi je čisto kul če gre kam s prijateljico žurat v diskoteko, ali če imata slumber party. Sam da pride cela domov.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
tyašii - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2010
zakaj pa pač ne povprašaš svojega fanta kaj bi on za novo leto? pa sej če ti novo leto ne pomen nč tazga, pa pejdi za prvo majske z kolegicami za 5 dni žurat, za ny pa pač bodi z fantom .... mislm newem no...
nevem pa tut zakaj pa on nebi smeu zrawn ker ste pač same punce...nej pa on še kšnmu kolegu reče, večja družba, bol je
mislm nevem no
nevem pa tut zakaj pa on nebi smeu zrawn ker ste pač same punce...nej pa on še kšnmu kolegu reče, večja družba, bol je
mislm nevem no
Never a failure, always a lesson.
- anettecigarette
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
Jaz sem v zvezi 1 leto in že drugič praznujeva s fantom novo leto narazen. Pa ga malo prej ali pa kkšn dan po novem letu pelji na ''novoletno večerjo''. Zame je to samo še ena noč, ki se jo prežura, zanj pa tudi. Še sploh, ker sem 2.januarja spet na faksu.
Mislim, da če si želiš biti s puncami za novo leto bi moral fant to razumeti. Pošlji mu mms za novo leto
Mislim, da če si želiš biti s puncami za novo leto bi moral fant to razumeti. Pošlji mu mms za novo leto
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov