S fantom ali prijateljicami za novo leto?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
purple_rain napisal/-a:Hm. No ja. Če je pa odgovor fant, pa naj se taka oseba vpraša kakšen prijatelj je....Evelyn.. napisal/-a:Vprašaj se kdo ima prednost, partner ali prijatelji. Če je odgovor prijatelji pa le premisli o svoji zvezi in ljubezni do partnerja.
Meni se pa ne zdi o.O Ne rečem, če bi imela kakšna prijatejica življenjsko pomembne težave ali kakšno posebno situacijo in bi se ji spodobilo stati ob strani / prisostvovat, če se gre pa samo za lastno zabavo z drugimi babami in neko žuranje, pa mislim, da ni zato slaba prijateljica, če raje ne gre pijančevat, temveč s fantom preživi silvestrovo Je pa seveda odvisno od nje, kako se bo odločila. Meni se je npr. najbolj hecno zdelo, da najprej napiše, da ji ta noč nič ne pomeni, potem pa v nadaljevanju napiše, da gre žurat (sem razumela, kot da gre pač ravno praznovat to noč ker drugače gre lahko raje kak drug dan, pa bo volk sit in koza cela ). No, najbolj pametno se je s fantom pogovorit in vprašat za mnenje, kot so že druge rekle.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
mavricaaa napisal/-a:Zdravo,
Zanima me vaše mnjenje o tem, da bi novo leto, kljub temu da imate fanta preživele s prijateljicami?
S prijateljicami bi namreč rade novo leto (5 dni) preživele v tujini. Ker bomo samo predstavnice ženskega spola nima fant kaj iskati zraven Vendar pa pričakujem veliko zamero z njegove strani, saj "pomembnega dogodka" novo leto že ne moreva preživeti narazen. Meni osebno novo leto ne predstavlja nič posebnega.
A lahko vprasam koliko casa sta skupaj?
Bo to vajino prvo novo leto odkar sta skupaj?
1. jaz sem tudi ze nekaj novih let prezivela s prijateljicami brez fanta. Sva sla pac vsak po svoje. No big deal in nobenih zamer.
2. Zdaj, ce njemu to full veliko pomeni in bi si ga res zelel preziveti s tabo, bi se jaz vseeno verjetno odlocila NL preziveti z njim.
3. Obstaja tudi opcija, da greste za 5 dni nekam pisana druscina in ne samo zenske/ samo tipi. A to ne bi slo? V tem primeru bi pac sel tut on zraven in bi bila oba happy.
mavricaaa napisal/-a:Torej, kaj bi storile v mojem primeru, ostale s fantom doma ali zažurale s prijateljicami v tujini?
Mislim ne stekam. A s fantom ga pa ne mores zurat? A ce bos pa z njim NL pranovala, pa ga ne bosta sla nikamor zurat in se fajn met? Zakaj bi pa mogla bit doma z njim, ce bos ostala z njim za NL????
Ne razumem folka, ki razmislja na nek tak nacin "prijatle mam zato, da z njimi zuram, se mam fajn in vse kar pase zraven" " s punco/fantom pa sem doma, gledam tv, se cartam, jem kokice in spilam romantiko".
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
purple_rain napisal/-a:Hm. No ja. Če je pa odgovor fant, pa naj se taka oseba vpraša kakšen prijatelj je....Evelyn.. napisal/-a:Vprašaj se kdo ima prednost, partner ali prijatelji. Če je odgovor prijatelji pa le premisli o svoji zvezi in ljubezni do partnerja.
Prijatelj je lahko še tako dober pa za moje pojme mora vsekakor met partner prednost. Če je to zveza, kjer si s partnerjem tudi prijatelj, si deliš vse intimne in druge trenutke, načrtuješ skupno življenje..je odločitev pravzaprav jasna, prijatelj je prijatelj, partner pa je partner z razlogom, nikoli ne more bit 50/50. To jasno velja za resne, daljše zveze.. Sicer pa kakor komu no, ampak vsaj jaz vidim jasno rešitev problema, če bi bil moj (kar nebi bil ).
It was forever..but it didnt last long..
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jaz osebno sem tudi takega mnenja, da je partner tu v prednostnem položaju, sploh če njemu več pomeni, da sta na ta večer skupaj. Pri meni je tudi tako, da rada vidim, če sva za novo leto skupaj, pa tudi če ga s kolegi žuramo! Nekako mi le nekaj pomeni, če skupaj "stopiva" v novo leto. Kakor osladno se sliši...
Je pa tudi meni nerazumljivo, zakaj eni mislijo, da so frendi za žurat, partner pa za cartat in poležavat itd. Zakaj se ga nebi mogla skupaj malo nacukat in lepo nekam žurat...
Sicer pa je odločitev tvoja. Pomeni se s kolegicami (kako bi se njim zdelo, če bi on šel zraven) in s partnerjem (kako bi se njemu zdelo, če bi bila za novo leto vsak po svoje)...
Je pa tudi meni nerazumljivo, zakaj eni mislijo, da so frendi za žurat, partner pa za cartat in poležavat itd. Zakaj se ga nebi mogla skupaj malo nacukat in lepo nekam žurat...
Sicer pa je odločitev tvoja. Pomeni se s kolegicami (kako bi se njim zdelo, če bi on šel zraven) in s partnerjem (kako bi se njemu zdelo, če bi bila za novo leto vsak po svoje)...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
No, mogoce je tudi, da je "doma" mislila v Sloveniji, v svojem domacem kraju in ne doma doma v dnevni sobi ob tv in novoletnem sporedu
Pa se nekaj ce lahko dodam: dva sta skupaj, par. Se vedno tudi vsak po svoje prezivljata cas. Ona s svojimi frendicami, on s frendi, ampak se vedno pa se mi zdi, da so dolocene zadeve tekom leta, ki se jih prezivi s partnerjem (samo z njim ali skupaj z druzbo): novo leto, rojstni dnevi, obletnice, dopust ipd...
Sicer sem napisala, da sem nova leta prezivljala tudi sama brez njega, ampak takrat so bile pac zadeve malo drugacne oz. sva bila se na zacetku zveze in se nisva niti menila da bi skupaj praznovala, ker sva takrat se vec, se pogosteje hodila vsak po svoje ven...pa enkrat sem bila v tujini. Zdaj, po tolikih letih, pa si niti ne predstavljam, da bi brez njega praznovala NL. Je lepo, ko dobis silvestrski poljub
Pa se nekaj ce lahko dodam: dva sta skupaj, par. Se vedno tudi vsak po svoje prezivljata cas. Ona s svojimi frendicami, on s frendi, ampak se vedno pa se mi zdi, da so dolocene zadeve tekom leta, ki se jih prezivi s partnerjem (samo z njim ali skupaj z druzbo): novo leto, rojstni dnevi, obletnice, dopust ipd...
Sicer sem napisala, da sem nova leta prezivljala tudi sama brez njega, ampak takrat so bile pac zadeve malo drugacne oz. sva bila se na zacetku zveze in se nisva niti menila da bi skupaj praznovala, ker sva takrat se vec, se pogosteje hodila vsak po svoje ven...pa enkrat sem bila v tujini. Zdaj, po tolikih letih, pa si niti ne predstavljam, da bi brez njega praznovala NL. Je lepo, ko dobis silvestrski poljub
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
v-e-s-n-a napisal/-a:Ne razumem folka, ki razmislja na nek tak nacin "prijatle mam zato, da z njimi zuram, se mam fajn in vse kar pase zraven" " s punco/fantom pa sem doma, gledam tv, se cartam, jem kokice in spilam romantiko".
jaz pa jih razumem. manipulatorji so.
hej norci
-
soulflySLO - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2012
dosti žalostno je, da se sprašuješ komu bi dala prednost... takšnega vprašanja si niti v mislih nebi smela zastaviti!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mnjah.. in potem se čudimo celmu kupu punc, ki jamrajo, da so po končani zvezi ostale same (brez prijateljev).. le zakaj.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
ja pa saj ni treba ditchat prijateljev samo pač..če je to zanje le še en žur..zanj pa pomemben dan..itak da je logično no? al ni?
It was forever..but it didnt last long..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^meni je.
S kolegicami si lahko katerikoli dan, sploh če fantu to nekaj pomeni. Seveda lahko združiš oboje, ampak če ne bi šlo zaradi ne vem česa bi tudi jaz ostala s fantom (razen če ne bi bila ravno en mesec skupaj in že vnaprej dogovorjena s kolegicami).
Verjetno imam srečo, da mi kolegice ne zamerijo, da bi ta dan rada preživela s fantom, isto bi jim pa bilo ql, če bi bili skupaj. V gl, en dan ne spremeni odnosa z njimi.
S kolegicami si lahko katerikoli dan, sploh če fantu to nekaj pomeni. Seveda lahko združiš oboje, ampak če ne bi šlo zaradi ne vem česa bi tudi jaz ostala s fantom (razen če ne bi bila ravno en mesec skupaj in že vnaprej dogovorjena s kolegicami).
Verjetno imam srečo, da mi kolegice ne zamerijo, da bi ta dan rada preživela s fantom, isto bi jim pa bilo ql, če bi bili skupaj. V gl, en dan ne spremeni odnosa z njimi.
The world is as you are.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
@Evelyn: Jah, meni je Ne znam si predstavljat situacije, da bi kdo koga označil za 'slabega prijatelja', ker bi novo leto preživel z lastnim partnerjem, ne pa žural nekje brez njega s frendi Drugo je, če se tako pač sam odloči, ni pa to neka poteza, ki bi jo označila za kakorkoli nenavadno ali negativno
- Trish.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2012
- Kraj: Ljubljana
prašaj se še, kako bi bilo tebi, če bi šel on v tujino za več dni z svojimi kolegi lih na tisti za tebe ''pomembni'' dan, praznik..
jaz vem da ga bom preživela z fantom - tudi zato, ker nama veliko pomeni, ker imava kmalu kasneje enoletno obletnico ^^
jaz vem da ga bom preživela z fantom - tudi zato, ker nama veliko pomeni, ker imava kmalu kasneje enoletno obletnico ^^
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
Trish. napisal/-a:prašaj se še, kako bi bilo tebi, če bi šel on v tujino za več dni z svojimi kolegi lih na tisti za tebe ''pomembni'' dan, praznik..
mhm.
Mislim, zdej je tut vprasanje, ali on planira kaj posebnega za vajino praznovanje novega leta? Mogoce, pa ti niti ne ves
lahko pa tudi, da ga pac zeli v miru preziveti s tabo. Vprasaj ga. Imata se velik casa da resita zadevo in se dogovorita tako, da bo obema ok.
Pa vbistvu me se nekaj zanima: a so te tvoje frendice, s katerimi bi naj sla zurat za novo leto za vec dni, vse samske? Ali ima katera se tipa razen tebe? Pa se vedno me zanima koliko casa sta vidva skupaj???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov