S fantom ali prijateljicami za novo leto?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mavricaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2011
Zdravo,
Zanima me vaše mnjenje o tem, da bi novo leto, kljub temu da imate fanta preživele s prijateljicami?
S prijateljicami bi namreč rade novo leto (5 dni) preživele v tujini. Ker bomo samo predstavnice ženskega spola nima fant kaj iskati zraven Vendar pa pričakujem veliko zamero z njegove strani, saj "pomembnega dogodka" novo leto že ne moreva preživeti narazen. Meni osebno novo leto ne predstavlja nič posebnega.
Torej, kaj bi storile v mojem primeru, ostale s fantom doma ali zažurale s prijateljicami v tujini?
Zanima me vaše mnjenje o tem, da bi novo leto, kljub temu da imate fanta preživele s prijateljicami?
S prijateljicami bi namreč rade novo leto (5 dni) preživele v tujini. Ker bomo samo predstavnice ženskega spola nima fant kaj iskati zraven Vendar pa pričakujem veliko zamero z njegove strani, saj "pomembnega dogodka" novo leto že ne moreva preživeti narazen. Meni osebno novo leto ne predstavlja nič posebnega.
Torej, kaj bi storile v mojem primeru, ostale s fantom doma ali zažurale s prijateljicami v tujini?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
To tudi mene zanima, zakaj tudi če je ženska družba fant absolutno ne paše zravn?
Jaz zase vem, da sem že poskusila oboje hkrati, torej sem bila za novo leto s fantom in prijateljicami naenkrat in je izpadlo kar fino, sicer pa če je tako velika dilema bi se odločila za fanta.
Jaz zase vem, da sem že poskusila oboje hkrati, torej sem bila za novo leto s fantom in prijateljicami naenkrat in je izpadlo kar fino, sicer pa če je tako velika dilema bi se odločila za fanta.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Če fantu novo leto veliko pomeni, je bolj smiselno, da ga preživiš z njim. Na babji žur v tujino greš lahko tud 2. januarja ali katerikoli dan v letu (razen, če ta tujina vklučuje kakšno silvestrovanje, ki ga organizira kakšna agencija).
Fant je tvoj partner, ne tvoje frendice, verjetno se boš njemu vseeno malenkost bolj prilagodila
Tudi meni se zdi, da se komot fletn preživi novo leto v družbi prijateljic/prijateljev in fanta.
Fant je tvoj partner, ne tvoje frendice, verjetno se boš njemu vseeno malenkost bolj prilagodila
Tudi meni se zdi, da se komot fletn preživi novo leto v družbi prijateljic/prijateljev in fanta.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz bi se odločala na podlagi več možnosti: ena je ta koliko časa preživim s kom. če se s fantom videvam nonstop, s kolegicami se pa dobim res redko, bi izbrala kolegice. s tem da bi bilo tudi odvisno, če lahko gre fant kam s svojo družbo (oz če sploh ima svojo družbo). ne bi hotela fanta pustit doma samega.
zdaj če je fantu res super pomembno, da preživi novo leto z mano, bi pač bila z njim. ampak tukaj je treba razlikovat, ali mu je res pomembno da si z njim za novo leto ali pa da on zmaga nad prijateljicami. ker potem bo tudi užaljen, ker boš raje par dni dopusta porabila npr. za podaljšan vikend s kolegicami v maju (ker ste prestavile novo leto) in ne z njim. in potem če boš šla na dopust s kolegicami in ne z njim. itd.
zdaj če je fantu res super pomembno, da preživi novo leto z mano, bi pač bila z njim. ampak tukaj je treba razlikovat, ali mu je res pomembno da si z njim za novo leto ali pa da on zmaga nad prijateljicami. ker potem bo tudi užaljen, ker boš raje par dni dopusta porabila npr. za podaljšan vikend s kolegicami v maju (ker ste prestavile novo leto) in ne z njim. in potem če boš šla na dopust s kolegicami in ne z njim. itd.
Vsak raj ima svojo kačo.
- sarimari
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2011
Sama bi se odločila za fanta.
Se pa tut sprašujem, zakaj fant ne more iti zraven?
Sicer malo mimo...
Ampak zakaj ko si z nekom v vezi se lahko vsi družimo poparčkano, sedaj ko sem pa sama, pa kar naenkrat ne moreš it na pijačo poparčkanih, ker nimaš tam kaj delat. Smo bili pa skulirana družba, ki se ni posvečala samo partnerju, ampak smo se normalno pogovarjali.
Se pa tut sprašujem, zakaj fant ne more iti zraven?
Sicer malo mimo...
Ampak zakaj ko si z nekom v vezi se lahko vsi družimo poparčkano, sedaj ko sem pa sama, pa kar naenkrat ne moreš it na pijačo poparčkanih, ker nimaš tam kaj delat. Smo bili pa skulirana družba, ki se ni posvečala samo partnerju, ampak smo se normalno pogovarjali.
- bucibabyka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2012
te fore so pa res čudne..tipi če grejo za novo leto ven iz frendi , punce ne sme bit zravn..in tukaj pri tebi grete punce brez tipov..ok štekam da morte bit s kolegicam same ampak...hallo?? bodte kak vikend al pa dopust pa pejte za novo leto mi je pa osebno lepo če si z ljubljeno osebo al pa pač naj bo družba in imaš dve muhi na en mah kolegice+fanta
Nič ni nemogoče....
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Vprašaj se kdo ima prednost, partner ali prijatelji. Če je odgovor prijatelji pa le premisli o svoji zvezi in ljubezni do partnerja.
It was forever..but it didnt last long..
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
če je zadeva taka kot jo je opisala sončkica, da bi fant le rad vso pozornost od tebe zato da ti nebi šla s prijateljicami za novo leto nekam ... ker če je zadeva taka kot že pravi evelyn razmili zakaj sploh imaš potemtakem takega fanta...
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Verjetno ima takega fanta, ki misli, da se spodobi take praznike - "pomembne dogodke", kot je napisala, preživeti z družino.
Jaz bi ga na tvojem mestu vseeno vprašala za mnenje (sploh ne vem, zakaj nisi to že takoj naredila). Imam občutek, da nimata neke iskreno komunikacije in zaupanja.
Jaz bi ga na tvojem mestu vseeno vprašala za mnenje (sploh ne vem, zakaj nisi to že takoj naredila). Imam občutek, da nimata neke iskreno komunikacije in zaupanja.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Punica, jaz nisem mislila, da naj se vpraša zakaj ima takšnega fanta.. Ampak naj se vpraša koliko ji fant dejansko pomeni, da bo izbrala dober žur s kolegicami pred njegovo željo in njegovimi čustvi. Vsekakor mora met fant prednost, če se njemu zdi ta noč posebna in jo želi preživeti z njo. Ravno zato, ker avtorici ta noč ni nič takega bi lahko žuranje s kolegicami prestavila. Če pa imajo prednost kolegice naj se pa vpraša koliko ji ta tip zares pomeni, ker jaz sama pri sebi vem, da nebi mogla rečt "lej jz grem pač s kolegicami, ti pa bod kjer pač boš, ker men ta noč ni nič takega", če bi vedela, da si jo on želi preživet z mano. Durh.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hm. No ja. Če je pa odgovor fant, pa naj se taka oseba vpraša kakšen prijatelj je....Evelyn.. napisal/-a:Vprašaj se kdo ima prednost, partner ali prijatelji. Če je odgovor prijatelji pa le premisli o svoji zvezi in ljubezni do partnerja.
Kateri plani so se prej začel delat? Je fant sploh kaj predlagal ali pač enostavno samo pričakuje, da si tam z njim? S kom se dlje poznaš/imaš odnos-če so dolgoletne prijateljice, bi se meni zdelo edino pravilno še naprej negovat te odnose (zlata vredno). Kakšna so bila prejšnja praznovanja novega leta s fantom-kej posebnega, al sta samo skupaj tičala nekje na toplem (men se to ne zdi kot "neki posebnega")?
In vprašanje od s0nckic3, s kom se sicer več videvaš?
Gah, kok sem vesela, da nimam teh "težav" ;P
(resno mislim, jz bi se težko odločila)
In kaj vam ni jasno, če je babji žur je pač babji žur
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Mene so tudi prijateljice vlekle naj grem z njimi za novo leto. Pa zame niti ni bila dilema, grem raje z mojim na toplo, "neposebno", umirjeno preživljanje zadnjega večera v letošnjem letu, kot pa kamorkoli s prijateljicami .
(pa ne mi zdaj da sem slaba prijateljica - saj tudi one dobijo zajeten del mojega časa )
(pa ne mi zdaj da sem slaba prijateljica - saj tudi one dobijo zajeten del mojega časa )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov