riganje, prdenje, vrtanje po nosu ipd...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nyree
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Riganje ok (zaprta usta, roko na usta- ista pravila kot pri kihanju), prdenja pa ne maram. Ok, če napol spiš v postelji pa ti uide-ok, jebeš. Drugače pa ustani in pejdi v drugi prostor, sej nisi žival, da ne moreš sekunde potrpet. Vrtanje po nosu- praskanje ok, "iskanje zaklada" je pa tudi stvari, ka bi jo mogu prerast že pri enih 4-5 letih.
In ja, sva s partnerjem skupi 9 let, tko, da mi to ni stvar sproščenosti, ampak osnovna kultura. Pri prijateljih bi vse to (razn riganja verjetno) še manj tolerirala.
In ja, sva s partnerjem skupi 9 let, tko, da mi to ni stvar sproščenosti, ampak osnovna kultura. Pri prijateljih bi vse to (razn riganja verjetno) še manj tolerirala.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Se spomnim, ko sem enkrat sedela v lokalu zraven okna. Zunaj, na vrtu, pa je sedela ena punca v zgodnjih dvajsetih, sama s časpopisom na kavi. Jaz je nisem mogla nehat buljit, ker je bilo tako nagravžno: kakšno minuto je brskala in kopala po svojem nosu, nato pa je vso nosno vsebino pojedla. Potem je naredila požirek kave in se spravila na drugo nosnico. Cel čas je zraven brala časopis in sploh ni opazila, kako jo kakšne pol metra stran (sicer skozi okno, ampak se vse vidi) gledava s prijateljico. O madona, to je bilo tako nagravžno, me je še kava minila.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Fuj
Mene take stvari motijo, če se jih dela nalašč oz. kljub temu, da bi se jih dalo preprečit Sploh takole v javnosti, npr. v zgornjem postu. Če se pa pač komu zgodi po nesreči, se pa tudi ne zgražam in skušam ignorirat
Aja, pa še vedno ne vem, zakaj spada ta tema pod 'ljubezen', če se nanaša na splošno na ta dejanja
Mene take stvari motijo, če se jih dela nalašč oz. kljub temu, da bi se jih dalo preprečit Sploh takole v javnosti, npr. v zgornjem postu. Če se pa pač komu zgodi po nesreči, se pa tudi ne zgražam in skušam ignorirat
Aja, pa še vedno ne vem, zakaj spada ta tema pod 'ljubezen', če se nanaša na splošno na ta dejanja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov