Razmišljam, da bi postala prostitutka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 575 prispevkov
• Stran 37 od 39
•
Prejšnja
1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ti kar upi. tko kot že upaš celo življenje pa še zmeri nič od tega
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
claire napisal/-a:
pa meni se to ne zdo nič tako zelo unbeliavable, kot nekateri tu dramatizirate. splošno znano je, da večina moških vara, ker se doma čutijo odrinjene, ker jim nihče ne prisluhne, itd. blabla, saj vemo. nekomu, ki se z ženo ni normalno pogovarjal že 5 let je mala malca dat prijazni punci 500€ da si malo dušo izprazni.
točno to ja In pomoje ima precej folka odpor do psihoterapevtov, da bi tam razlagali probleme, kelnarci tut ne greš razlagat, ker lahko vse naprej pove, eni prijazni neznanki pa pomoje veliko prej.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Aha, ker kelnarca v xx tujem kraju, ne seveda godpodovem domačem, veliko rajši okoli govori o enem čudaku, ki ga nihče pri njih ne pozna )in tega čudaka to res zelo zanima), punca, ki je ne pozna in je čisto mogoče tudi kelnarca samo da on tega ne ve, ker je zanj seksi (ah, prijazna, pardon!) neznanka, pa tega že ne bo naredila.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
No, jaz se v vsebino ne bom poglabljala, se niti malo ne spoznam na take klepetalnice itd., zaradi mene čist možno, da je res (nenazadnje niti ne bi bilo preveč v smisla v tem, da bi si kdo izmišljeval, sploh glede na to, da je anoninem tukaj na forumu )... ampak se mi pa to poudarjanje 'iskrenega pogovora' zdi malo hecno Iskren pogovor bi bil pomoje bolj z nekom, ki bi si res sam od sebe želel prisluhnit temu moškemu in mu svetovat, če pa človek 'najame' nekoga in mu za nesorazmerno visoko vsoto (recimo da ni vsak blazno situiran, sploh v teh časih, ko si nekateri še dopust težko privoščijo) plača za poslušanje... ne vem no Pa za pričakovat je, da bo potem tista neznanka bolj ali manj samo kimala (in po možnosti zraven razmišljala, kako bo šla zaslužek porabit), iskrenost pogovora in sočutje nista nujno zagotovljena Možno tudi, da se razvije lep iskren pogovor, samo.. jah, jaz bi imela na mestu takega moškega nato še bolj beden občutek, češ da si moram celo plačevat naključen folk, da bi me poslušal, namesto da bi mi resnično odleglo
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
eni bi državo prodal za pičko
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
jochie, študentke brez problemov Mi gre kr že mal na jetra to, da smo študenti po splošnem prepričanju brez problemov.
Glede sexa... prek klepetalnic za denar... glede pogovora prek klepetalnic za denar... se ti zdi človeško zaračunavat nekomu za pogovor?
Glede sexa... prek klepetalnic za denar... glede pogovora prek klepetalnic za denar... se ti zdi človeško zaračunavat nekomu za pogovor?
Prvi neprebran prispevek • 575 prispevkov
• Stran 37 od 39
•
Prejšnja
1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov