Razmišljam, da bi postala prostitutka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
očitno ne veš, kaj pomeni keš p***a.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
k bi ti vedla, kok je takih
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sej na podoben način služijo vroče linije. Kolegica, ki dela na vroči liniji, pravi, da je ogromno takih, ki sploh ne pokličejo zaradi sexa. Ampak enako kot sem prej omenila, zaradi pogovora o ženah, službi, in njihovih ostalih problemih. In po cel dan visijo na telefonu eni in isti. Koliko stane minuta klica, pa približno vemo.
Sicer ni isto, ampak princip je enak.
Eni bi dali vse za iskren pogovor z nekom, ki ga ne poznajo.
Sicer ni isto, ampak princip je enak.
Eni bi dali vse za iskren pogovor z nekom, ki ga ne poznajo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
White_Widow napisal/-a:očitno ne veš, kaj pomeni keš p***a.
vem. ženska ki dela za denar stvari ki jih folk ki ni mahnjen samo na keš dela zastonj.
jaz se tudi z velik ljudi pogovarjam, tud pomagal sem že mnogim, pa nobenemu nič ne računam. enostavno mi občutek da sem enmu pomagal več pomeni kot keš.
hej norci
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
slovenc79 napisal/-a:White_Widow napisal/-a:očitno ne veš, kaj pomeni keš p***a.
vem. ženska ki dela za denar stvari ki jih folk ki ni mahnjen samo na keš dela zastonj.
Jah, pol očitno ne veš, ker splošen pomen tega izraza je nekaj drugega (tj. ženska, ki pri izbiri partnerja gleda predvsem na njegovo situiranost, materialne dobrine; klasičen primer naj bi bile tiste, ki 'padajo' na dobre avtomobile, pa četudi jim sam človek kot oseba ni povšeči... pač prevaga navdušenje nad tipovim denarjem in stvarmi, ki jih le-ta prinaša).
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ To nima nikakršne zveze tukaj, jaz sem ti zgolj podala definicijo ''keš pi*ke'' oz. ''pleh pi*ke'', ki je splošno znana in sprejeta kaj dela folk, me načeloma ne zanima, je pa za pričakovat, da so tudi na drugih področjih naklonjene denarju, v to ne dvomim.
-
nobenega ne prepričujem, naj verjame moji zgodbi. ampak povem tko, kot je. eni pač majo/dajo, pa kokrkol vi ne boste verjel v to jaz sem pokasirala svoje..
- sxe
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2012
Sicer je za takšne pogovore ceneje zaviti v prvi lokal, kjer je notri samo kelnarca, kot plačevat po 500 eur.
Mogoče pa je WW domina in so ji še plačali, da jih je mučila očitno samo s svojim jezikom, če pravi da se jih ni dotikala.
.
Mogoče pa je WW domina in so ji še plačali, da jih je mučila očitno samo s svojim jezikom, če pravi da se jih ni dotikala.
.
PLUS ULTRA
-
ja brezveze res tuki itak karkol poveš, deliš z drugimi, je itak izmišljotina, laž, napihovanje. Da žaljivk ipd. stvari ne omenjam. Nevem iz kje to prihaja, iz vas samih, ker ste vi navajeni napihovat stvari? In sodite drugim glede na sebe..ma sama fovšarija.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]