Razmišljam, da bi postala prostitutka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sxe
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2012
LiEn napisal/-a:Tako kot večina ostalih poklicev, se ti niti prostitutka v Sloveniji ne splača bit ))
Kot prvo - je premalo plačano, kot drugo je premalo strank (jih je sicer kr eno število ampak ne toliko, da boš obogatela) in kot tretje je to Slovenija kjer vsak vsakega pozna.
SIcer pa prostitucija ni tako fajn, kot jo prikažejo knjige alla Skrivni dnevnik prostitutke z Manhattna ipd.
Pomoje se splača, če bi našla svojo "tržno nišo". Na primer turiste. Le kaj iščejo horde Angležev v Ljubljani. Verjetno si niso prišli ogledovat Plečnikovo arhitekturo...
Razen hotelskih receptorjev in taksistov nihče ne bi vedel kaj počne, še manj pa kdo je. So pa turisti spet bolj sezonska zadeva, pa še konkurenčne cene pričakujejo. Samo na kvantiteti obiska se da zaslužiti. Z ene 3-5 na dan bi dosti zaslužila.
PLUS ULTRA
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:White_Widow napisal/-a:po klepetalnicah najdeš dobre dece po izgledu (ostalo te pri tem poslu ne zanima
Amaterka. Profesionalkam dol visi za videz stranke, glavno, da ima denar in da ustreza higijenskim standardom.
ni res. profesionalke se je*ejo z istimi po več let, in to s takimi, ki ful dobro zgledajo (tukaj je bila tudi mišljena higiena, mislila sem predvsem na to, da jih ne zanima, da ima on družino, s kakšnimi posli se ukvarja ipd. stvari).
Pa še kaj več od tega, kar si ti napisal.
-
claire sej tko je. Enkrat ga pofafaš, drugič ti pa plača samo za pogovor
se mi pa zdijo ene zlo neumne, ravno par dni nazaj sem brala, kako so na hrvaškem dobili enga s spremljevalkami na jahti služile so od 800 - 1500€. Meni se to zdi takoooo malooo glede na to, da naj bi šlo za elito. Če sklepam po tem, da sama komot dobim 500€, pa še nog ne rabim dat narazen
se mi pa zdijo ene zlo neumne, ravno par dni nazaj sem brala, kako so na hrvaškem dobili enga s spremljevalkami na jahti služile so od 800 - 1500€. Meni se to zdi takoooo malooo glede na to, da naj bi šlo za elito. Če sklepam po tem, da sama komot dobim 500€, pa še nog ne rabim dat narazen
-
še dotaknit se ne rabim.
Pa videz tuki sploh ne igra ključne vloge.
Pa videz tuki sploh ne igra ključne vloge.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov