Razmišljam, da bi postala prostitutka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Alwaleed napisal/-a:To potencialno pomeni celo življenje.
No, no pretiravat spet ni treba. Nisem za takoj, sem pa da se malo počaka. Ne pomeni, da to 100% mora tako bit, ampak mi pa bolj resno izpadejo fantje, ki ne delajo po principu takoj, ker tako vem, da se jim ne gre samo za sex.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Alwaleed napisal/-a:Jaz pa tvoj umik blagoslavljam in te izjemoma ne bom križal.
- Fantje, kar odložite planke, nič ne bo s križem!
- Oooh, zakaj?
- Jah, puma se ne gre več.
- Oooh....
- Nič se sekirat, bomo pa lahko vsaj zakurili planke.
- Kaj pa če kakšno privežemo na ogenj?
- Tud možno...!
jah tema je o prostitutkah in namesto, da se ti ubadaš zakaj eni ne sexamo takoj, kaj ko bi opisal tvojo izkušnjo z prostitutko ... konec koncev je bila to tvoja prva sexulana izkušnja
...
- cvetkaaa
- Kofetarica
- Na forumu od: 15. 5. 2008
- Kraj: Postojna
puma napisal/-a:jah tema je o prostitutkah in namesto, da se ti ubadaš zakaj eni ne sexamo takoj, kaj ko bi opisal tvojo izkušnjo z prostitutko ... konec koncev je bila to tvoja prva sexulana izkušnja
A je bila res, ali se hecaš
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
se ne hecam ... pač zapomnim si zanimive zgodbe ...in ta je bila ena od zanimivejših zgodb oz izkušenj, ki sem jih pred leti na forumu prebrala.
...
...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus napisal/-a:ana27 napisal/-a:No, no pretiravat spet ni treba. Nisem za takoj, sem pa da se malo počaka. Ne pomeni, da to 100% mora tako bit, ampak mi pa bolj resno izpadejo fantje, ki ne delajo po principu takoj, ker tako vem, da se jim ne gre samo za sex.
Spet ta fail od logike. Tip, ki je pripravljen cakati, verjetno ima se par drugih zelez v ognju, ali je pa malcek prevec copatast. Either way, ni ravno najboljsa izbira, se mi zdi.
Ženske nimajo pojma o moškem razmišljanju, to se v tej temi dobro vidi.Še manj vedo o nas, kot mi o njih.
Ženska logika:-tip, ki "me čaka" je:...samozavesten, zanesljiv, ni mu samo do seksa, ima me rad...
Moška resnica: kar si ti napisal (čakajo copatki in nesamozavestneži, ki druge ne morejo imet in pa preračunljivci, ki ta čas, ko "čakajo", obdelujejo druge)
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
puma napisal/-a:jah tema je o prostitutkah in namesto, da se ti ubadaš zakaj eni ne sexamo takoj, kaj ko bi opisal tvojo izkušnjo z prostitutko ... konec koncev je bila to tvoja prva sexulana izkušnja
Sem kar pričakoval, da boš enkrat začela s podlimi, če se te dovolj vznemiri.
Sem pa presenečen, ker si s tem začela kasneje, kot bi pred leti, kar kaže na izboljšanje, ki ti ga štejem v prid.
In, ne - moj prvi seks ni bil za denar. Je bil z eno 19-letnico...
-
puma - Cosmopolitanka
heh ni ti potrebno šteti meni nič v prid .. raje pospravi pri svojih nestrpnostih vzgibih, pa se bomo potem pogovarjali o podlosti
... sodi lahko vsak ... jaz tvoje izkušnje z prostitutko ne obsojam in te pri tem ne žalim, da je stabo moralo biti kaj narobe, da si moral nekomu plačati za sex ... to je tvoja izkušnja. In ravno tako tebi ni potrebno, da si nesramen in zajedljiv do mene, ker ne delim enakega pogleda na spolnost kot ti.
enostavno
... sodi lahko vsak ... jaz tvoje izkušnje z prostitutko ne obsojam in te pri tem ne žalim, da je stabo moralo biti kaj narobe, da si moral nekomu plačati za sex ... to je tvoja izkušnja. In ravno tako tebi ni potrebno, da si nesramen in zajedljiv do mene, ker ne delim enakega pogleda na spolnost kot ti.
enostavno
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
puma napisal/-a:heh ni ti potrebno šteti meni nič v prid .. raje pospravi pri svojih nestrpnostih vzgibih, pa se bomo potem pogovarjali o podlosti
enostavno
Ja, Alwaleed. Malo bo treba začet na sebi delat. Passive aggressive pa to.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
puma napisal/-a:jaz tvoje izkušnje z prostitutko ne obsojam in te pri tem ne žalim, da je stabo moralo biti kaj narobe, da si moral nekomu plačati za sex ... to je tvoja izkušnja.
Govoriš o izkušnji v ednini... kot da je bila ena.
Seveda je bilo z mano nekaj narobe. Moja najstniška leta so bila polna nekih travm, in ta obisk je bil en mali (in drag ) pobeg od problemov, ki sem si jih takrat ustvarjal. Punca je bila fajn in jo imam še vedno v dobrem spominu. Sicer je od tega že vrsto let, ampak upam, da je z njo še vedno vse OK.
puma napisal/-a:In ravno tako tebi ni potrebno, da si nesramen in zajedljiv do mene, ker ne delim enakega pogleda na spolnost kot ti. enostavno
Sorry, ampak pri mili volji se ne morem strinjati s tvojim stališčem. Seveda lahko delaš, kar hočeš, in razmišljaš, kakor hočeš. Ampak vse, kar sem napisal, še stoji, ker nisi podala nobenega drugega argumenta, kot "pravico imam delati, kar hočem".
Seveda imaš to pravico. A to ne pomeni, da je to najbolje, kar bi lahko počela za uresničenje tvojih ciljev.
Če bi bila tako sigurna v ustreznost svojih preferenc, se ne bi rabila vpičiti v to, da jaz, Horus in mogoče še kdo mislimo drugače.
Razen tega si imela zgoraj že lepo priložnost, da nehava, ti pa še kar. Jao.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 02. Apr. 2010 1:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
puma - Cosmopolitanka
... če tebi moja izjava, da mi tako odgovarja in deluje, ne odgovarja in zadostuje jah šment ti pač ne zadostuje, sam siljenje in agresivnost ti tud ne bosta pomagali ...
kar se pa obiskov pri prostitutkah tiče, meni se ne rabiš zagovarjat, lahko pa deliš izkušnjo, glede nato da jo/jih imaš, in razložiš še drug vidik prostitucije (z vidika 'uporabnika') ...
kar se pa obiskov pri prostitutkah tiče, meni se ne rabiš zagovarjat, lahko pa deliš izkušnjo, glede nato da jo/jih imaš, in razložiš še drug vidik prostitucije (z vidika 'uporabnika') ...
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
puma napisal/-a:... če tebi moja izjava, da mi tako odgovarja in deluje, ne odgovarja in zadostuje jah šment ti pač ne zadostuje, sam siljenje in agresivnost ti tud ne bosta pomagali ...
Fora je v tem, da se jaz počutim, da branim svoje stališče pred tvojo nasilnostjo, ne obratno.
puma napisal/-a:kar se pa obiskov pri prostitutkah tiče, meni se ne rabiš zagovarjat, lahko pa deliš izkušnjo, glede nato da jo/jih imaš, in razložiš še drug vidik prostitucije (z vidika 'uporabnika') ...
To je pa popolnoma odvisno od tega, kak uporabnik si.
Če si tak, kot jaz, potem je bolje, da sploh ne poskušaš pri prostitutkah. Prvič mi je padla sekira v med in sem našel eno, ki je bila res fajn. Potem pa ne več in zato sem valda s tem nehal. Če ti je pri seksu pomembna povezava z drugo osebo, potem pri običajnih prostitutkah nimaš kaj iskat.
V teoriji pa ja, če najdeš nasvet za kakšno res dobro, ki bi te znala na tak način obravnavat. Temu pravijo "girlfriend experience", in pomeni "high price tag".
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 02. Apr. 2010 1:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
puma - Cosmopolitanka
Alwaleed napisal/-a:Fora je v tem, da se jaz počutim, da branim svoje stališče pred tvojo nasilnostjo, ne obratno.
jah potem pa se opravičujem, če si v tej temi zaznal, da sem bila nasilna do tvojega odprtega zakona in do tvojega načina dojemanja spolnosti.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
puma napisal/-a:jah potem pa se opravičujem, če si v tej temi zaznal, da sem bila nasilna do tvojega odprtega zakona in do tvojega načina dojemanja spolnosti.
Ne, bila si nasilna do mojega mnenja, da dolgo odlašanje s seksom pomeni strah pred intimnostjo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]