Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 23:27

v eni temi k sta se "zravsala" z amark31.. o odprti zvezi pomojem..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Mar. 2010 23:28

Roberta R- saj je čisto prav, da me drugačne stvari zahtevamo od seksa (kaj pa "zahtevamo" je pa čist od osebe odvisno), kot pa prostitutke. Ampak a je treba ta njihov drugačen pogled tako zasramovat in ga kritizirat?

Meni nič škode ne delajo. Kar pa one počnejo s svojim telesom in zakaj to počnejo je pa njihova stvar. Dejstvo pa je, da če nebi bilo povpraševanja, tudi te najstarejše obrti nebi bilo (mogoče so pa moški krivi :lach: ).
In če zna ženska se spustit z glavo v to je lahko precej uspešen posel (magari začasno) s katerim si lahko prov lepo prihodnost omogoči, če zna pametno z denarjem in se dobro "prodat".
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 23:35

Ne ne, sej js njihovega pogleda ne kritiziram, ne me razumet narobe..
kritiziram samo izjavo, da bi lahko tut me gledale tako na spolnost, če bi prostitutka imela boljši položaj v družbi.. to mi je pa grozno smešno..
meni se zagravža ob misli, da bi js bla na njihovem mestu.. ker si res tega ne predstavljam.. če pa kateri tak način dela odgovarja.. pa kar prosto.. me nič ne moti.

je pa treba spet vedt, da večina punc ne gre v prostitucijo prostovoljno..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2010 23:41

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 23:57

Horus napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:kritiziram samo izjavo, da bi lahko tut me gledale tako na spolnost, če bi prostitutka imela boljši položaj v družbi..
Rekel sem, da bi se nedvomno vec zensk odlocilo za ta poklic, ne pa, da bi vec zensk spremenilo pogled na spolnost.

Če bi se js pol odločla za prostitucijo, al pa kterakol podobno misleča, bi mogle posledično tut spremenit posled na spolnost..

Horus napisal/-a:
je pa treba spet vedt, da večina punc ne gre v prostitucijo prostovoljno..

V tej debati irelevantno. Govorimo o prostovoljni prostituciji.

Je relevantno, glede na to, da ti govoriš o tem, da bi se več punc odločile za ta poklic, če bi bil status boljši.. js ti pa povem, da tako al tako večina punc, ki so v tem poklicu, niso po svoji želji.. vsaj ne taki, kot je tu opisana.. (je že lahko govort, da rad seksaš (tut js rada), pa da imaš rad denar.. sam pol to spravit u dejanja.. je pa druga stvar)..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 31. Mar. 2010 0:02

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 31. Mar. 2010 2:42

jullia_ napisal/-a:Še nekaj sem se spomnila. Tukaj se vse zgražate in napol bruhate zaradi seksa s starimi moškimi. Prej ali slej bomo vse tam. :D
:lach:
Hehehe, jz sem itak že "napovedala", da nekje po 45. letu neham sexat lih zarad tega. :D
Da ne bom takrat možu še sama plačala kakšne, sam da bo mir v hiši. :rofl:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 31. Mar. 2010 12:09

^^pol morš tudi zase enga vrtnarja najt Slika

Itak vemo, da je prostitucija z razlogom najstarejša obrt. Prisotna je, odkar je folk odkril menjavo dobrin :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 31. Mar. 2010 12:22

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Apr. 2010 2:23

Nastja Krivec napisal/-a:
Jela napisal/-a:Torej na to še nisi pomislila, ker si mnenja, da prostitutke najemajo le zavaljeni starejši moški? Kaj pa, če bi jih najemali le bogati luštni tipčki? Bi potem pomislila na to opcijo?

ne tudi takrat najbr že :) hotela sem samo poudarit, da pač za prostitutke najbrž ni sex vedno užitek in da moški, fantje najbrž še zdaleč niso vsi takšni ki bi si jih drugače sami izbrali. =)

Uf, če bi žigoloje najemale samo bogate lepotice, bi pa jaz takoj šel v ta biznis. :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Apr. 2010 2:35

puma napisal/-a:( z tem se jaz lepo iz te debate umikam bom pa z veseljem še naprej brala o tem kako kdo dojema prostitutke :D )

Jaz pa tvoj umik blagoslavljam in te izjemoma ne bom križal. :lol:

- Fantje, kar odložite planke, nič ne bo s križem!
- Oooh, zakaj?
- Jah, puma se ne gre več.
- Oooh.... :(
- Nič se sekirat, bomo pa lahko vsaj zakurili planke.
- Kaj pa če kakšno privežemo na ogenj?
- Tud možno...!
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Apr. 2010 2:41

purple_rain napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:Še nekaj sem se spomnila. Tukaj se vse zgražate in napol bruhate zaradi seksa s starimi moškimi. Prej ali slej bomo vse tam. :D
:lach:
Hehehe, jz sem itak že "napovedala", da nekje po 45. letu neham sexat lih zarad tega. :D

To je pa čisto od tega odvisno, kakšnega starčka si najdeš.

Tile recimo so v boljši formi, kot marsikdo pri 20ih. :D

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8268135.stm
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 01. Apr. 2010 6:16

Džeki napisal/-a:
ana27 napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Če se strinjaš s Horusovo trditvijo, obenem pa sama praviš, da moraš tipa najprej dobro spoznati, preden greš v posteljo z njim, se samo po sebi postavlja vprašanje, kako dolgo pri tebi traja to "potrebno spznavanje"?

Čim dlje.

Kaj čim dlje? Čim dlje biti brez seksa? Po možnosti pol leta, eno leto? :eek:

Je seks nekaj grdega, da je treba biti čim dlje brez?

Jah, tvoja odločitev, je pa to, kot je omenil Alwaleed, velik negativen filter.Na ta način res privabljaš tipe, ki imajo tudi sami določene težave.

Verjetno je tvoja predpostavka ta, da bo tisti , ki mu je dovolj do tebe "že počakal"? Ampak kako naj mu bo "dovolj do tebe", če s tabo v bistvu počne le to, kar lahko počne z vsakim (pogovori, "spoznavanje" )?

Zakaj pa ne pol leta, če nekdo tako želi? Če si ti osebno takoj skočil v posteljo ni rečeno, da vsak tako želi. Se mi zdi, da le gre za nekaj zasebnega in ne moreš kar na prvem zmenku. Najbrž pa ni mislila 1 leto, ampak par mesecev. 1 leto pa pomoje ne zdržiš.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Apr. 2010 6:31

cvetkaaa napisal/-a:Najbrž pa ni mislila 1 leto, ampak par mesecev. 1 leto pa pomoje ne zdržiš.

Napisala je "čim dlje".

To potencialno pomeni celo življenje.

Zakaj ne odlašati s prvim seksom do 80-ega?

Takrat vendar človeka res dobro poznaš.

(Če se te še ni lotil Alzheimer...)
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 01. Apr. 2010 6:43

Alwaleed napisal/-a:Napisala je "čim dlje".

To potencialno pomeni celo življenje.

Ah daj no razmišljaj z glavo in se spomni ostalih prispevkov, ki jih je napisala. Ne vem zakaj vzameš dobesedno in ne prevedeš v razum. Sama vem, da je v eni temi pisala, da ne razume moških, ki si kao želijo hodit s punco pa se jo še dotaknit ne upajo,...
Glede na to, da je ona nek bivši fotomodel pa verjamem, da bi imela preveč gužve, če bi se takoj z vsakim spustila v sex in je morala neko mejo postavit. Vsaj pomoje.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]