Razmišljam, da bi postala prostitutka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
raje v šparu vsak dan ko pa da enmo ogabnemu starcu pustim da me pofuka
Je vsaj normalno prislužen denar, ampak prostitutke tega itak niso sposobne.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Horus napisal/-a:nanamiša napisal/-a:raje v šparu vsak dan ko pa da enmo ogabnemu starcu pustim da me pofuka
Ja ja, smo razumeli ze zadnjih 20x. Zanimivo bi bilo slisati mnenja vseh vas better-than-thou zensk, ce prostitucija ne bi imela tega negativnega prizvoka.
Sicer pa, nekoc tudi v Evropi, se danes pa marsikje, bi zenske raje umrle, kot izgubile devistvo pred poroko, iz bilokaksnega razloga. Nam se pa zdi ze sama ta misel najmanj smesna, ce ne zabita totalno.
Same rule applies.
Sej se ne gre za negativen prizvok.. neki je, da maš ONS z enim tipom, ki ti je všeč, je neka kemija med vama, neka strast.. nekaj drugega pa je, da daš noge narazen, in pustiš da nekdo (ki se ga v normalnih okoliščinah ne bi dotaknu niti s palco) vate vtakne svoj ud.. pa ma loh še tok denarja.. to je meni isto kot posilstvo, sam da one zamižijo in potrpijo da je opravljeno, pa za to prejmejo denar.
Da poudarim, meni se tako zdi. Da ne bom kej kregana spet..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^to se tudi jaz sprašujem.Ženska, ki se s tem ukvarja, ve da ne bodo vsi po njenem godu.Ampak to, da se napravlja da ji je vse skupaj všeč in da je seks všeč stranki, je njeno delo.Po mojem mnenju čustva izklopi.Zato pa tudi ne more biti vsaka ženska dama noči, ane.
The world is as you are.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Alwaleed napisal/-a:V bistvu gre za pomanjkanje predstave, ker slabo razumem, kako to dojemaš.
Mislim tudi, da je to obojestransko. Tebi je verjetno tuje, kako dojemam seks jaz.
v bistvu mi je vseeno kako ti dojemaš sex
Alwaleed napisal/-a:Hkrati pa mi je pa zanimiv izraz netolerance, ki jo izpostavljaš v tem pogledu ... ... resnično mi je to zanimivo
Ne gre za netoleranco, temveč za:
* Nerazumevanje. (Zakaj se izogibaš ravno seksu? Zakaj ne potem tudi drugim stvarem? Ali gre za strah pred intimnostjo in stikom z drugim človekom?)[/quote]
ti dojameš kot izogibanje, jaz tega ne dojemam kot izogibanje, pač ne morem se posvetit petim stvarem hkrati ... ampak delam eno stvar hkrati
Alwaleed napisal/-a:* Zaskrbljenost. (Ne vidim, da bi se tole končalo povsem idealno zate, čeprav dopuščam tudi možnost, da se motim.)
ah daj no ... nikoli me nisi videl, nikoli nisi bil na kavi z mano, nikoli se nisva pogovarjala o čem globljem in razen tu in tam tipkanja preko forumov in zdaj tebe skrbi ... ma hujši si kot matera treza
Alwaleed napisal/-a:Če tvoje izbire ne bi bil pripravljen tolerirati, bi uporabljal druge besede.
jah tvoje besede in način komuniciranja v tej temi mi delujejo skoraj da agresivne, češ kako si drznem reči sexu ne po tretjem zmenku ... še malo pa me boš križal
Alwaleed napisal/-a:Vsem so pomembne tudi druge lastnosti kot seks. Vprašanje je, zakaj se izogibati prav seksu?
Zakaj se iz istega razloga - ker človeka še ne poznaš dovolj dobro - ne izogibaš temu, da bi jedla, kar je skuhal zate? Kaj pa če ti kaj podtakne, ali pa zgolj kihne v hrano in se nalezeš gripe.
ti in jaz pač drugače dojemava spolnost in to je tud vse. Čemu ti je to tako teško sprejet?
Alwaleed napisal/-a:Ampak po mojih izkušnjah to za tipe na splošno velja. Od vseh, ki jih poznam, se ta hip spomnim samo dveh, ki želita odlašati s seksom. In nobenega, ki ni karakterno problematičen, neprivlačen, in zagrizeno veren.
osebe, ki jih ti poznaš in so v tvojem krogu so verjetno zelo različne osebam, ki jih jaz poznam in so v mojem krogu. Govoriti oz me hoteti razumeti, brez da bi me sploh poznal na osnovi ljudi, ki so v tvojem krogu, le dodatno popači sliko, ki jo imaš o meni. Kar je tudi razumljivo.
Alwaleed napisal/-a:Ampak midva se poznava, koliko bo zdaj, 10 let? Če ne, pa vsaj 7-8.
midva se sploh ne poznava ... sploh ne vem kako ti je ime in do predkratim (preden nisi nalepil svoje fotke na forum) sploh nisem vedela kako zgledaš ... da se tu in tam srečava na forumu je pa tud vse, kako potem lahko sploh trdiš da se poznava
Alwaleed napisal/-a:In če prav razumem, si še vedno samska.
mogoče bi me moral vprašati, če sem sploh kdaj bila v razmerju ali če sem sploh kdaj sexala
v glavnem ... v vsej tej 'debati mi je zanimivo, da hočeš sproducirat nek strah al nekaj temu podobnega in nalepti etiketo, da pa mora bit nekaj narobe s tem, zato ker pač nekdo ne gre tako v posteljo z kr nekom. Vprašanje je kateri del sebe se je v tej zgodbi aktiviral in zakaj (no, jaz povezujem to z tvojo prvo izkušnjo kar se sexa tiče, ampak to je pač moje mnenje ...in ni nujno da je temu res tako ... ).
V kočni fazi, ljudje smo si različni v nijansah dojemanja sveta in življenja. In če tebi paše sexat z vsako sexat, jah pač počni to, če ti ne paše tud prav, je tvoje življenje in naredi si ga tako kakor ti najbolj odgovarja, ampak pri tem dopuščaj drugim enako ne glede kako nerazumljivo ti to je
( z tem se jaz lepo iz te debate umikam bom pa z veseljem še naprej brala o tem kako kdo dojema prostitutke )
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kater moški bo šel k prostitutki, ki bo dala noge narazen in čakala da bo konc? Potem je skoraj isto, kot če si lutko nabavijo (pa še ceneje in nikamor ne pobegne). Ista povratna reakcija bo.
Nekateri moški hočejo na prostitutki sprostiti seksualne želje, ki doma niso izpolnjene (ali žena/punca zatežena, se ne upa izrazit svoje želje); nekatere žene jih ne vidijo več kot zapeljive in praktično ni več seksa, nekateri so pa preprosto na poslovnem potovanju in imajo prost večer ter seveda tudi tisti, ki drugače ne dobijo, itd... In če bo prostitutka dobra, se bo definitivno še vrnil k njej (pa tudi ona se bo potrudila, da si dobi stalno stranko).
Ne povezujejo vse ženske seksa z ljubeznijo, z nečim intimnim, posebnim. Za ene je seks preprosto seks. Dejanje med 2 oseboma. (pač le ena metoda služenja denarja več).
Nekateri moški hočejo na prostitutki sprostiti seksualne želje, ki doma niso izpolnjene (ali žena/punca zatežena, se ne upa izrazit svoje želje); nekatere žene jih ne vidijo več kot zapeljive in praktično ni več seksa, nekateri so pa preprosto na poslovnem potovanju in imajo prost večer ter seveda tudi tisti, ki drugače ne dobijo, itd... In če bo prostitutka dobra, se bo definitivno še vrnil k njej (pa tudi ona se bo potrudila, da si dobi stalno stranko).
Ne povezujejo vse ženske seksa z ljubeznijo, z nečim intimnim, posebnim. Za ene je seks preprosto seks. Dejanje med 2 oseboma. (pač le ena metoda služenja denarja več).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
*mala* napisal/-a:Kater moški bo šel k prostitutki, ki bo dala noge narazen in čakala da bo konc? Potem je skoraj isto, kot če si lutko nabavijo (pa še ceneje in nikamor ne pobegne). Ista povratna reakcija bo.
Nisem rekla, da je vse kar prostitutka naredi, da da noge narazen in vem, da je daleč od tega.. pač je bil samo ta del opisan, se opravičujem če je tako zvenelo.
Glede drugega dela, mi je pa jasno da vse ne gledajo seksa tako, zato sem napisala, da se meni tako zdi, podano je bilo pa izključno moje mišljenje, kot replika na post zgoraj.. kako bi se to spremenilo, če bi bil prizvok tega poklica drugačen.. meni to nič ne spremeni.. lih tako, kot nikoli ne bom računovodja, ker mi je grozno delo, pa nima to delo nobenega prizvoka..
tiste ki od seksa še vedno pričakujemo oz. zahtevamo nekaj več, kot samo to, da jaz sem ženska, ti si moški.. najbrž tega mnenja ne bomo spremenile, tut če prostitucija postane legalizirana, in prostitutke pridobijo nekaj pik na ugledu.. To je bil ves point mojega pisarjenja
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]