Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Mar. 2010 18:05

puma napisal/-a:mislim da tebe ob vsem tem nekaj druga bega in sicer predstava, ki jo ti imaš ob tem, da nekdo takoj ne skoči v sex.

V bistvu gre za pomanjkanje predstave, ker slabo razumem, kako to dojemaš.

Mislim tudi, da je to obojestransko. Tebi je verjetno tuje, kako dojemam seks jaz.

puma napisal/-a:Hkrati pa mi je pa zanimiv izraz netolerance, ki jo izpostavljaš v tem pogledu ... :D ... resnično mi je to zanimivo

Ne gre za netoleranco, temveč za:

* Nerazumevanje. (Zakaj se izogibaš ravno seksu? Zakaj ne potem tudi drugim stvarem? Ali gre za strah pred intimnostjo in stikom z drugim človekom?)

* Zaskrbljenost. (Ne vidim, da bi se tole končalo povsem idealno zate, čeprav dopuščam tudi možnost, da se motim.)

Če tvoje izbire ne bi bil pripravljen tolerirati, bi uporabljal druge besede.

puma napisal/-a:heh ... kadar je vprašanje pratnerstva in veze, so enim pomembne tudi druge lastnosti kot le sex ...

Vsem so pomembne tudi druge lastnosti kot seks. Vprašanje je, zakaj se izogibati prav seksu?

Zakaj se iz istega razloga - ker človeka še ne poznaš dovolj dobro - ne izogibaš temu, da bi jedla, kar je skuhal zate? Kaj pa če ti kaj podtakne, ali pa zgolj kihne v hrano in se nalezeš gripe.

Zakaj se ne izogibaš temu, da bi se z njim sprehajala ob cesti? Konec koncev te lahko porine pred avto.

Če vidiš seks kot dosti bolj tvegan kot to, potem moraš doživljati seks drugače, kot jaz; moraš videti v njem nevarnosti, ki jih jaz ne vidim.

Te nevarnosti morajo biti pretežno čustvene, ker realnih v primerjavi z zgornjim v bistvu ni.

Če vidiš v seksu take čustvene nevarnosti, potem to pomeni, da imaš težave z intimnostjo. Torej je zavlačevanje tvoj obrambni mehanizem...

puma napisal/-a:jah super ... ker mene tud takšni tipi, ki se gredo 'odprto' vezo ne zanimajo :D

Razumljivo. Midva valda nisva kompatibilna na tak način.

Ampak po mojih izkušnjah to za tipe na splošno velja. Od vseh, ki jih poznam, se ta hip spomnim samo dveh, ki želita odlašati s seksom. In nobenega, ki ni karakterno problematičen, neprivlačen, in zagrizeno veren.

puma napisal/-a:hehe pa ne da si se deklariral za vseobsegajoče in vsevedujoče bitje in točno veš koliko moških je dovolj za take ženske :D

Res je, sklepam samo na podlagi lastnih izkušenj in ta hip nimam na dosegu neke študije, ki bi to podkrepljevala.

Ampak midva se poznava, koliko bo zdaj, 10 let? Če ne, pa vsaj 7-8.

In če prav razumem, si še vedno samska.

Ne pravim zdaj tega, da bi ti to metal naprej. Hočem le povedat, da to ne more biti samo posledica izključno zunanjih okoliščin.
Uporabniški avatar
lol_iika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lol_iika » 30. Mar. 2010 18:32

... slaba odločitev če bi vsi tko mislili bi vsak šel v prostitucijo . Sploh pa mal pomisli kaj bi si mislili drugi o tebi npr tvoja familija ?! halooo. :roll: :eek:
How to spell ignorance... Y-O-U
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Mar. 2010 18:36

O bed, pa glej da ne boš šla v trenirki ven iz bajte, ker veš kaj si bodo sosedje mislni :eek:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 18:37

ja lol, nima veze, da se (lahko) fizično in psihično uničiš.. ampak kaj bojo sosedje rekli??? :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 18:37

Ženska, ki se spusti v prostitucijo ali ji je vseeno kaj si ljudje mislijo ali bo pa to dobro skrivala...pomoje je to kar prvo :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Mar. 2010 18:59

Čeprav bi lahko vedela da s tem ne uničuje le sebe ampak tudi bližnje okoli sebe.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2010 19:02

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Mar. 2010 19:06

Če bi se moja hčerka podala v kaj takšnega verjetno nebi bila pri tej zadeva hladna in pustila ampak bi se po mojem kar dobr presekirala in iskala načine kako ji pomagati. Psihično te uniči.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 19:07

Ok, to bi tudi jaz...isto bi poskusila pri svojih kolegicah, če bi kateri padlo na pamet.Ampak več kot povedati svojega mnenja ne moreš.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Mar. 2010 19:12

in ja ravno to te pri takšni stvari lahko uniči
Uporabniški avatar
Nastja Krivec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Rogoza

Neprebrana objavaNapisal/-a Nastja Krivec » 30. Mar. 2010 21:50

Lady Blue napisal/-a:Hočem imet ful denarja :) Revni ljudje se mi zdijo neumni in nesposobni, nočem bit ena od njih. Sicer delam faks, ampak že kar vidim, kaj bo po njem... delaj za jurja al pa se j***. Brezveze.

Seksat mi je super, pa še plačana bom. :D

Ste same kdaj razmišljale o tem? Če je kakšna "sorodna duša" tukaj, naj mi pošlje PM...

revni ljudje niso vedno neumni. nevem zakaj bi bili. oziroma po čem sklepaš to. in prostitucija ni samo denar. in vrjemi da prostitutk ne najemajo bogati lušni tipčki. ampak zavaljeni starejši moški, ki si ne morejo dobiti ženske sami! tako da sama še niti pomislila nisem na to.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 30. Mar. 2010 21:52

Nastja Krivec napisal/-a:
revni ljudje niso vedno neumni. nevem zakaj bi bili. oziroma po čem sklepaš to. in prostitucija ni samo denar. in vrjemi da prostitutk ne najemajo bogati lušni tipčki. ampak zavaljeni starejši moški, ki si ne morejo dobiti ženske sami! tako da sama še niti pomislila nisem na to.

na kerem planetu pa ti živiš? :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Mar. 2010 21:55

Eno vprašanje: Koliko samskih starejših moških pa dejansko poznate?
Jaz jih ne ravno veliko. Torej kdo hodi k prostitutkam? Ste prepričane, da le samski moški? In da le starejši? To so lahko komot očetje, možje, fantje- oz. ne dvomim da je takih ogromno :wink:

Oz. preprosto ne razumem, zakaj bi le moški, ki ne dobijo seksat iskali prostitutke? A ostali moški so pa vsi preveč pošteni in zvesti?
Zadnjič spremenil *mala*, dne 30. Mar. 2010 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 30. Mar. 2010 21:56

Nastja Krivec napisal/-a:revni ljudje niso vedno neumni. nevem zakaj bi bili. oziroma po čem sklepaš to. in prostitucija ni samo denar. in vrjemi da prostitutk ne najemajo bogati lušni tipčki. ampak zavaljeni starejši moški, ki si ne morejo dobiti ženske sami! tako da sama še niti pomislila nisem na to.
Torej na to še nisi pomislila, ker si mnenja, da prostitutke najemajo le zavaljeni starejši moški? Kaj pa, če bi jih najemali le bogati luštni tipčki? Bi potem pomislila na to opcijo?
Uporabniški avatar
Nastja Krivec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Rogoza

Neprebrana objavaNapisal/-a Nastja Krivec » 30. Mar. 2010 22:39

Jela napisal/-a:
Nastja Krivec napisal/-a:revni ljudje niso vedno neumni. nevem zakaj bi bili. oziroma po čem sklepaš to. in prostitucija ni samo denar. in vrjemi da prostitutk ne najemajo bogati lušni tipčki. ampak zavaljeni starejši moški, ki si ne morejo dobiti ženske sami! tako da sama še niti pomislila nisem na to.
Torej na to še nisi pomislila, ker si mnenja, da prostitutke najemajo le zavaljeni starejši moški? Kaj pa, če bi jih najemali le bogati luštni tipčki? Bi potem pomislila na to opcijo?

ne tudi takrat najbr že :) hotela sem samo poudarit, da pač za prostitutke najbrž ni sex vedno užitek in da moški, fantje najbrž še zdaleč niso vsi takšni ki bi si jih drugače sami izbrali. =)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov