Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 29. Mar. 2010 17:43

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Mar. 2010 0:40

Alwaleed napisal/-a:
puma napisal/-a:Meni spoznavanje osebe zajema malo širši koncept kot le to, da mi je všeč. In če je nekomu le do sexa in mu je vseeno kdo sem,

V nekaj zmenkih se vidi, kdo si. Če hočeš človeka na tej točki spoznavati dalje, se je treba z njim intimno zbližati. To je prehod v naslednjo fazo spoznavanja. Če to bremzaš, vidim to kot znak, da človeka v bistvu nočeš res spoznati, ker te je iz nekega razloga strah intimnosti. Če te je strah intimnosti, potem nisi pripravljena na zvezo.

V bistvu s tem postavljaš negativen filter. Zagotavljaš, da bodo moški, ki vedo kaj iščejo, odšli, in da bodo ostali samo taki, ki imajo tudi sami s čim težave, in so zato pripravljeni potrpeti tvoje težave z bližino.

vsakomur svoje :D ... jaz rada prvo osebo spoznam, njegov karatker in osebnost in zato si pač vzamem čas :D ... če ti dojemaš to, kot težavo je to tvoj pogled, kar ne pomeni, da imam res težavo, zato ker ne skočim v posteljo z kr vsakim tipom po tretjem zmenku. Prav tako ne obsojam osebe, ki to storijo na prvem zmenku, vsakomur svoje in vsaka oseba naj najde sebi primeren način. Jaz svojega načina zaradi tebe ne bom spremenila :D

Prav tako se ne obremenjujem s tem,ali bo zafrustriran tisti tip, ki po tretjem zmenku ni prišel dlje kot si je mislil da bo...ter ali misli, da se grem neke kvazi bedne igrice ... njegova pričakovanja so njegov problem.

... glede nato, da vsi trije pišete eno te isto, se mi ne da vsakemu posebaj citirat in enako pisat :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Mar. 2010 1:27

puma napisal/-a:vsakomur svoje :D ... jaz rada prvo osebo spoznam, njegov karatker in osebnost in zato si pač vzamem čas :D

Res je, vsakemu svoje, in če ti tak pristop deluje, super.

Vseeno me pa zanima - se ti ne zdi, da bi šlo to spoznavanje hitreje, če bi tam nekje od 3. zmenka naprej potekalo tudi v postelji?
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 30. Mar. 2010 9:15

Ne vem a je to trend, ampak na tretjem zmenku še ne skočim z nikomer v posteljo. Sem ena tistih, ki pravite, da fanta rajši najprej prvo dobro spozna. Če na tretjem zmenku skočiš z nekom v posteljo, spoznavanje ne gre hitreje, ampak spustiš vmesne korake spoznavanja.
Kdor pa mu paše na prvem skočit v posteljo pa kar naj, saj če se dva enaka najdeta skup potem ne bo problema.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 30. Mar. 2010 9:18

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Mar. 2010 9:31

Horus napisal/-a:Zenska, ki misli, da moskega spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah. Pravzaprav kdorkoli misli, da lahko nekoga spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah.

tuki ti dam prou, človeka dobro spoznaš kasneje, ko ni več tiste napetosti.. ko se človek že sprosti ob tebi..

ampak v zagovor punce k je to rekla, predvidevam, da je blo govora o tem, da vidiš kdo je, kaj počne, kaj želi početi v življenju, ali ima smisel za humor, itd.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 30. Mar. 2010 9:36

Horus napisal/-a:Zenska, ki misli, da moskega spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah. Pravzaprav kdorkoli misli, da lahko nekoga spozna v mescu ali dveh, zivi v iluzijah.

Se strinjam.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Mar. 2010 9:49

ana27 napisal/-a:

Se strinjam.

Če se strinjaš s Horusovo trditvijo, obenem pa sama praviš, da moraš tipa najprej dobro spoznati, preden greš v posteljo z njim, se samo po sebi postavlja vprašanje, kako dolgo pri tebi traja to "potrebno spznavanje"?
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 30. Mar. 2010 10:06

Džeki napisal/-a:Če se strinjaš s Horusovo trditvijo, obenem pa sama praviš, da moraš tipa najprej dobro spoznati, preden greš v posteljo z njim, se samo po sebi postavlja vprašanje, kako dolgo pri tebi traja to "potrebno spznavanje"?

Čim dlje.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Mar. 2010 11:24

ana27 napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Če se strinjaš s Horusovo trditvijo, obenem pa sama praviš, da moraš tipa najprej dobro spoznati, preden greš v posteljo z njim, se samo po sebi postavlja vprašanje, kako dolgo pri tebi traja to "potrebno spznavanje"?

Čim dlje.

Kaj čim dlje? Čim dlje biti brez seksa? Po možnosti pol leta, eno leto? :eek:

Je seks nekaj grdega, da je treba biti čim dlje brez?

Jah, tvoja odločitev, je pa to, kot je omenil Alwaleed, velik negativen filter.Na ta način res privabljaš tipe, ki imajo tudi sami določene težave.

Verjetno je tvoja predpostavka ta, da bo tisti , ki mu je dovolj do tebe "že počakal"? Ampak kako naj mu bo "dovolj do tebe", če s tabo v bistvu počne le to, kar lahko počne z vsakim (pogovori, "spoznavanje" )?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Mar. 2010 11:31

Če je vse ok in se oba strinjata, čas ni pomemben-ali je tretji zmenek, ali je pol leta (no ja...kakor komu ane).Upam pa, da ne bo kateri tip tega uporabil za izgovor obiska prostitutke-ker ga je punca pustila čakati :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Mar. 2010 13:45

Alwaleed napisal/-a:
Vseeno me pa zanima - se ti ne zdi, da bi šlo to spoznavanje hitreje, če bi tam nekje od 3. zmenka naprej potekalo tudi v postelji?

se mi ne mudi :D ... tudi ko jem, si vzamem čas in res jem zelo počasi :D
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Mar. 2010 14:07

je razlika med spoznavanjem in poznati.
Tekom življenja osebe sebe spoznava in se pri odkrivanju sebe preseneti, kako potem trditi, da pa drugega z gotovostjo pozna ... saj to je logično.
Ampak npr. v obdobju enega tedna osebe sploh ne poznaš in je iluzija te osebe toliko večja, torej zakaj bi z nekom, ki ga sploh ne poznam se dala dol, samo zato ker je tretji zmenek.

Meni tak način kot ga imam odgovarja :D

jaz nobenega ne prepričujem, da mora upoštevat moj način zato tud obratno velja ... predlagam da se vrnemo k izhodiščni temi :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Mar. 2010 16:21

puma napisal/-a:Tekom življenja osebe sebe spoznava in se pri odkrivanju sebe preseneti, kako potem trditi, da pa drugega z gotovostjo pozna ... saj to je logično. Ampak npr. v obdobju enega tedna osebe sploh ne poznaš in je iluzija te osebe toliko večja, torej zakaj bi z nekom, ki ga sploh ne poznam se dala dol, samo zato ker je tretji zmenek.

Po tej logiki se tudi samozadovoljevati ni primerno, ker sama sebe po vseh teh letih še dovolj ne poznaš :D

Meni se zdi razvidno, da je tole - in tisto, kar je napisala ana27 - iskanje razlogov, zakaj ne bi seksal, namesto iskanje razlogov, da bi.

Ljudje, ki iščete razloge, da ne bi seksali, definitivno spadate skupaj, in se ne boste dobro ujeli s tistimi, ki razmišljamo nasprotno.

Žal - za ženske, ki tako razmišljate - je v vaši preferenčni kategoriji malo moških.

Zame, recimo, je takle odnos jasen signal "bejžmo stran!".

To ne pomeni "ni problema, bom pač našla takega, ki mi je pisan na kožo!", ker takih moških ni dovolj za ženske, ki ste take.

Bolj realno se mi zdi, da to pomeni "visoka verjetnost, da ostanem sama, ali pa se vdam v kompromis".
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Mar. 2010 17:07

Alwaleed napisal/-a:Po tej logiki se tudi samozadovoljevati ni primerno, ker sama sebe po vseh teh letih še dovolj ne poznaš :D

kdo pa govori o primernosti :D ...

mislim da tebe ob vsem tem nekaj druga bega in sicer predstava, ki jo ti imaš ob tem, da nekdo takoj ne skoči v sex.

Hkrati pa mi je pa zanimiv izraz netolerance, ki jo izpostavljaš v tem pogledu ... :D ... resnično mi je to zanimivo

Alwaleed napisal/-a:Ljudje, ki iščete razloge, da ne bi seksali, definitivno spadate skupaj, in se ne boste dobro ujeli s tistimi, ki razmišljamo nasprotno.

heh ... kadar je vprašanje pratnerstva in veze, so enim pomembne tudi druge lastnosti kot le sex ... eni pač ne baziramo le na sexu :D kako neverjetno a :D

Alwaleed napisal/-a:Zame, recimo, je takle odnos jasen signal "bejžmo stran!".

jah super ... ker mene tud takšni tipi, ki se gredo 'odprto' vezo ne zanimajo :D ... torej verjetnost, da se bomo privlačili je zelo majhna oz je skoraj da ni :D

Alwaleed napisal/-a:To ne pomeni "ni problema, bom pač našla takega, ki mi je pisan na kožo!", ker takih moških ni dovolj za ženske, ki ste take.

hehe pa ne da si se deklariral za vseobsegajoče in vsevedujoče bitje in točno veš koliko moških je dovolj za take ženske :D
z tem načinom komuniciranja mi deluješ kot mala ameriška progandna taktika širjanja strahu ... buuhuu :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov