Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Mar. 2010 21:01

Alwaleed napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:tudi mene ni sram priznati, da si takšne prijateljice ne želim.

Tudi njih ni sram priznati, da si ne želijo take prijateljice, kot si ti :D

volk sit in koza cela :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Mar. 2010 21:04

Alwaleed napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:ampak jaz smetarja spoštujem, ker dela koristno delo! Zato da dva poklica nikakor ne moreš primerjati.

Potem tudi maserk ne spoštuješ, ker masaža ni koristno delo?

Edini razlog, zakaj se ti prostitutke ne zdijo koristne, je zato, ker sama nimaš potrebe po njihovih uslugah, drugim pa te potrebe ne priznaš.

Razlog, da ne maraš prostitutk, je v tem, da njihovim strankam ne priznaš pravice, da bi tovrstno storitev potrebovali in jo uporabljali.

Glavno da ti poznaš moje razloge :D

Jaz sem samo povedala zakaj smetarje spoštujem ( če je bilo ravno omenjeno) in mi ne potrebuješ naštevati poklice češ koga spoštujem in koga ne. Lahko pa odpreš novo temo o poklicih pa ti bom tam odgovorila :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 28. Mar. 2010 21:05

nanamiša napisal/-a:tudi mene ni sram priznati, da si takšne prijateljice ne želim.

Tudi jaz ni. In ja tudi jaz spoštujem smetarje, medtem ko prostitutke ne.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 28. Mar. 2010 21:06

Alwaleed napisal/-a:Poklic prostitutke v primerjavi z drugimi ni niti psihično niti fizično tako nevaren, da bi bil to legitimen razlog proti prostovoljni prostituciji.

niti ni tako nevaren ... je prazen argument.

in zdaj lahko vsak na tem forumu našteje najmanj 500 drugih poklicev, ki se jim zdijo nevarni in si bodo ti poklici med seboj razlikovali, saj vsak izhaja iz sebe. Logično. In tudi lestvica primernih in manj primernih poklicev se bo npr med forumaši razlikovala, saj vsak izhaja iz sebe.
Ampak to ničesar dejansko ne pove o osebah, ki se odločijo za delo prostitutke.

Tvoja izjava, da delo prostitutke niti ni tako nevarno, je identična izjavi, da delo prostitutke je nevarno :D ... zato pravim, da bi bilo 'fajn' če bi imeli v rokah raziskavo, ki je proučevala tovrstno področje dela :D

... me pa zanimajo mnenja tistih punc, ki se jim prostitutke gabijo, če doživljajo podobno reakcijo za npr gay prostitute?
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 28. Mar. 2010 21:08

sirova štručka napisal/-a:In ne, nisem študentka psihologije, je pa čudno, da me glede na nick, ki ga uporabljam ne označiš za peka!

:bia:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 21:08

nanamiša napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Edini razlog, zakaj se ti prostitutke ne zdijo koristne, je zato, ker sama nimaš potrebe po njihovih uslugah, drugim pa te potrebe ne priznaš.

Razlog, da ne maraš prostitutk, je v tem, da njihovim strankam ne priznaš pravice, da bi tovrstno storitev potrebovali in jo uporabljali.

Glavno da ti poznaš moje razloge :D

Jaz sem samo povedala zakaj smetarje spoštujem ( če je bilo ravno omenjeno) in mi ne potrebuješ naštevati poklice češ koga spoštujem in koga ne. Lahko pa odpreš novo temo o poklicih pa ti bom tam odgovorila :wink:

Ne, nanamiša. To logično sledi iz tvoje trditve, da smetarji "za razliko od prostitutk" opravljajo "koristno delo".

To jasno implicira, da se ti delo prostitutk ne zdi koristno.

To jasno implicira, da strankam prostitutk ne priznavaš potrebe in pravice do uporabe te usluge.

Če bi jim to pravico in potrebo priznavala, se ti delo prostitutk ne bi moglo zdeti nekoristno.

Vsako delo, ki nekomu izpolnjuje neko potrebo, je koristno.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Mar. 2010 21:09

puma napisal/-a:me pa zanimajo mnenja tistih punc, ki se jim prostitutke gabijo, če doživljajo podobno reakcijo za npr gay prostitute?

ja
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Mar. 2010 21:12

Alwaleed napisal/-a:Ne, nanamiša. To logično sledi iz tvoje trditve, da smetarji "za razliko od prostitutk" opravljajo "koristno delo".

To jasno implicira, da se ti delo prostitutk ne zdi koristno.

To jasno implicira, da strankam prostitutk ne priznavaš potrebe in pravice do uporabe te usluge.

Če bi jim to pravico in potrebo priznavala, se ti delo prostitutk ne bi moglo zdeti nekoristno.

Vsako delo, ki nekomu izpolnjuje neko potrebo, je koristno.

Seveda opravljajo za razliko od prostituk koristno delo. Res ne vidim kej koristnega v tem delu :D Lahko pa razložiš zakaj je zate prostitucija koristna :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 21:13

puma napisal/-a:Tvoja izjava, da delo prostitutke niti ni tako nevarno, je identična izjavi, da delo prostitutke je nevarno :D

Ne vem, kdo zdaj nečesa tukaj ne šteka.

Prvo kot prvo je vprašanje, ali je nevarnost nekega poklica sploh argument, ki ga lahko drugi uporabijo, da nekomu preprečijo izbiro tega poklica.

Kot drugo, če bi že to bil argument, je dosti legitimnih poklicev, ki so bolj nevarni, in so cenjeni.

Bottom line, nevarnost ali ne-nevarnost dela prostitutk ni noben argument proti cenjenosti tega poklica. Lahko je kvečjemu izgovor, medtem ko je pravi razlog za ne-cenjenost drugje.

Specifično je razlog ta: "Kurba mi je ukradla tipa!"
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 21:20

nanamiša napisal/-a:Res ne vidim kej koristnega v tem delu :D Lahko pa razložiš zakaj je zate prostitucija koristna :D

Prostitucija je nujen poklic tistim, ki drugače ne pridejo do seksa. Biološka potreba po seksu je v moških močna in če ni zadovoljena, povzroča psihično trpljenje. Obstajajo ljudje v osebnih okoliščinah, ki do seksa ne morejo na običajen način; npr. ker so fizično hendikepirani, ali ker so v situaciji, ki jim ne nudi priložnosti za iskanje partnerke. Lahko jih tudi preprosto nobena noče. Za take ljudi je dosegljivost seksa za plačilo neizmernega pomena, in pomeni razliko med relativno zadovoljnim življenjem in trpljenjem.

Razen teh, ki prostitucijo nujno rabijo, so potem še druge stranke, ki prostitucijo uporabljajo za štos, tako kot če bi šli v terme, na masažo ali v kino. Tudi v tem primeru ne moreš govoriti, da poklic ni koristen, razen če si pripravljena izjaviti tudi, da je cel Atlantis nekoristen, ali da so nekoristni režiserji in igralci, ker je vse, kar nudijo, en kratek in ne-nujen užitek.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Mar. 2010 21:20

Delo prostitutk je nekoristno.
Razvrat in spb so dovolj krizne že brez njih.In se sploh ne gre da bi mi ukradla tipa, oz za to izjavo.Gre se za to, da bi si tipi svoje potrebe lahko zadovoljili na drugačen način.Z normalnimi odnosi.
Pa je vseeno ali si ne more najti ženske ali pa mu je to, da za seks plača fetiš-ali pa ima fetiše, ki si jih normalnim ženskam ne upa predstaviti, prostitutki pa.
Dejansko mi je poklic prostitutke najmanj cenjen poklic.In nanamiša, upam, da se ne sekiraš, da te kur*e ne bi hotele za kolegico :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 28. Mar. 2010 21:22

Alwaleed napisal/-a:
puma napisal/-a:Tvoja izjava, da delo prostitutke niti ni tako nevarno, je identična izjavi, da delo prostitutke je nevarno :D

Ne vem, kdo zdaj nečesa tukaj ne šteka.

ne vem kaj tu ni za štekat :D ...

Alwaleed napisal/-a:Prvo kot prvo je vprašanje, ali je nevarnost nekega poklica sploh argument, ki ga lahko drugi uporabijo, da nekomu preprečijo izbiro tega poklica.

heh ... dvomim, da bo kateri punci, ki se odloči za ta poklic mnenje ene izmed forumašic preprečilo tovrstno izbiro poklica :D

Alwaleed napisal/-a:Kot drugo, če bi že to bil argument, je dosti legitimnih poklicev, ki so bolj nevarni, in so cenjeni.

tud če bo ta poklic legitimen, dvomim da bo kdaj družbeno cenjen, saj prostitutke zaničujejo tako ženske kot moški. Ne pravim da je prav, da je tako, ampak to kar pač opazim (seveda se najdejo tudi izjeme).

Alwaleed napisal/-a:Bottom line, nevarnost ali ne-nevarnost dela prostitutk ni noben argument proti cenjenosti tega poklica. Lahko je kvečjemu izgovor, medtem ko je pravi razlog za ne-cenjenost drugje.
Specifično je razlog ta: "Kurba mi je ukradla tipa!"

Ma ne vem, če je to edini razlog ...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 21:24

emanuela napisal/-a:Delo prostitutk je nekoristno. Razvrat in spb so dovolj krizne že brez njih.

Če tip seksa s punco in ji plača, se ne bodo SPB nič bolj širile, kot če ji ne.

Če si proti razvratu kot takem, potem si en od tistih ljudi, ki zagovarjajo določena obnašanja iz principa, ne zato, ker bi bil za to kakšen razlog.

emanuela napisal/-a:Gre se za to, da bi si tipi svoje potrebe lahko zadovoljili na drugačen način.Z normalnimi odnosi.

In namesto v kino bi lahko hodili v gledališče. Torej je kino nekoristen.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Mar. 2010 21:25

emanuela napisal/-a:In nanamiša, upam, da se ne sekiraš, da te kur*e ne bi hotele za kolegico :D

:cry:

hehe :P
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 28. Mar. 2010 21:26

Eni enostavno ne dobijo drugače kot, da plačajo. Nekatere pa je sram it z žensko kateri je treba povedati kaj več o sebi kot samo pomoliti bankovce. Prostitutko tudi ni treba zadovoljiti, medtem ko neka druga ženska bo to želela.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov