Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 18:03

orhideja1 napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Doslej v tej temi še nihče ni dal dobrega argumenta proti poklicu prostovoljne prostitutke.

In tudi ti ne.

Seveda nisem dal nobenih argumentov proti. Jaz trdim, da takih argumentov ni, in da je (posledično) prostovoljna prostitucija OK.

Hočeš reči, da nisem dal argumentov za? Kaj pa recimo tale argument: vsak ima pravico razpolagati s svojim telesom in sprejemati odločitve, ki se ga tičejo, in drugi se v to nimajo kaj vtikovat.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 18:04

Jaz svetujem, da se vse ženske začnemo ukvarjati s prostitucijo. Se nam ne bo treba po forumu pregovarjat s tipi, veliko denarja bomo imele, uživale bomo. Problemov baje sploh ne bo. A ste za? Sem podala konkreten odgovor.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Mar. 2010 18:07

Js bom pa ratala lezbijka, zato, da se bi bodo vpravičeno zdele lezbijke ok. Škoda ker ne morem še gej ratat, da bi lahko še to upravičeno branila. Hm...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 18:09

1sneguljčica napisal/-a:Jaz svetujem, da se vse ženske začnemo ukvarjati s prostitucijo.

To je vsaj toliko neumno, kakor predlagati, da bi vse postale pevke, tudi tiste, ki nimate posluha; ali da bi vse postale voznice tovornjaka, tudi tiste, ki vas to ne veseli in nimate prostorskega občutka.

Prostovoljna prostitucija je v redu za tiste, ki so tak tip karakterja, da jim to ustreza. Seveda ni v redu za vsako žensko pod soncem, tako kot tudi ne more biti vsaka ženska zobozdravnica ali voznica tovornjaka.

Pa to ne pomeni, da je z voznicami tovornjaka nekaj narobe. Ne?
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 18:12

Alwaleed napisal/-a:
1sneguljčica napisal/-a:Jaz svetujem, da se vse ženske začnemo ukvarjati s prostitucijo.

To je vsaj toliko neumno, kakor predlagati, da bi vse postale pevke, tudi tiste, ki nimate posluha; ali da bi vse postale voznice tovornjaka, tudi tiste, ki vas to ne veseli in nimate prostorskega občutka.

Prostovoljna prostitucija je v redu za tiste, ki so tak tip karakterja, da jim to ustreza. Seveda ni v redu za vsako žensko pod soncem, tako kot tudi ne more biti vsaka ženska zobozdravnica ali voznica tovornjaka.

Pa to ne pomeni, da je z voznicami tovornjaka nekaj narobe. Ne?

Saj nisem rekla, da je pametno. Ampak skozi vse te poste sem prišla do zaključka, da je ženskam lažje in lepše bit prostitutka kot pa prenašat zatežene tipe doma, ki ne vedo kaj bi radi.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 18:13

1sneguljčica napisal/-a:Ampak skozi vse te poste sem prišla do zaključka, da je ženskam lažje in lepše bit prostitutka kot pa prenašat zatežene tipe doma, ki ne vedo kaj bi radi.

Potem pa kar. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Mar. 2010 18:13

1sneguljčica -Do takega zaključka pa lahko le ti prideš :D (in še par ostalih)

1sneguljčica napisal/-a:Zato se je nesmiselno zanašat na eno knjigo, ki je samo ena zgodba od neštetih. Ker so že na forumu takšna odstopanja, ko se enkrat govori takole, drugič pa takole. Odvisno od sogovornikov.

We need names and quotes :!:
Zadnjič spremenil *mala*, dne 28. Mar. 2010 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Mar. 2010 18:14

1sneguljčica napisal/-a:Ampak skozi vse te poste sem prišla do zaključka, da je ženskam lažje in lepše bit prostitutka kot pa prenašat zatežene tipe doma, ki ne vedo kaj bi radi.
Od kej pa tebi tak zaključek?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 28. Mar. 2010 18:18

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 18:19

Alwaleed napisal/-a:

Bom poročala in napisala knjigo :)
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 18:20

*mala* napisal/-a:1sneguljčica -Do takega zaključka pa lahko le ti prideš :D (in še par ostalih)

1sneguljčica napisal/-a:Zato se je nesmiselno zanašat na eno knjigo, ki je samo ena zgodba od neštetih. Ker so že na forumu takšna odstopanja, ko se enkrat govori takole, drugič pa takole. Odvisno od sogovornikov.

We need names and quotes :!:

Zaenkrat samo ti posplošuješ tole knjigo za sveto in edino teorijo.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 18:20

1sneguljčica napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:

Bom poročala in napisala knjigo :)

Odlično. You go, girl :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Mar. 2010 18:23

1sneguljčica napisal/-a: Ker so že na forumu takšna odstopanja, ko se enkrat govori takole, drugič pa takole. Odvisno od sogovornikov.

Mislim da bolj tole rabi konkretna imena? Kdo odstopa od svojih besed? Names and quotes :!:

Pa veliko uspehov pri pisanju knjige :wink:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 18:31

1sneguljčica napisal/-a:Zaenkrat samo ti posplošuješ tole knjigo za sveto in edino teorijo.

Ah daj no daj. Tebi samo manjka informacij.

Sex Workers' Rights
http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_workers%27_rights

Sex Work Cyber Resource Center
http://www.sexwork.com/

Sex Workers' Outreach Project
http://www.swopusa.org/

Global Network of Sex Work Projects - Promoting Health and Human Rights
http://www.nswp.org/

Sex Workers Action New York
http://www.myspace.com/weareswank/

Tole sem našel v 5 minutah na Googlu po keywordih "sex workers".

Podatki so na dosegu prstov. Če hočeš dejansko doseči kaj napredka pri razbijanju svojih predsodkov, boš morala pa to delo opraviti sama.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Mar. 2010 18:42

Pustimo moraliziranje, temeljni hec, zakaj večina žensk ni primerna za prostitutko je v tem, da ima povprečna ženska visoko razvito seksualno kontrolo.Tudi, če je seksala z 20 tipi, so to tipi, ki jih je sama izbrala.

Prostitutka nima kaj dost izbire.Šur, lahko si reče, "jaz bom pa dala samo bogatim in urejenim", ampak tudi "bogati in urejeni" so, marsikateri nagravžni, po možnosti kakšni 60-letniki, ki jim brez viagre niti ne stoji več in imajo morda tudi kakšne sprevržene fantazije.

Omenil sem svoj "test".Punca, ki ga naredi, je primerna za prostitutko.vsaka, ki si ne predstavlja, kako ga vleče zgubanemu staremu dedcu, ki ga prvič vidi, pa je absolutno neprimerna.

Če katera misli, da so klientela prostitutk sami postavni, obenem pa zelo simpatični dedci, pa je čas, da se zbudi.

V tem je ves štos, ne gre za moraliziranje.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]