Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 17:24

puma napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Drugače se pa pari dostikrat odločajo za prostitutke. To je za mnoge način, kako izkusijo prvega trojčka. Meni se ne zdi s tem nič narobe (čeprav meni osebno ne diši).

zanimivo. Zakaj pa ti ne diši?

Ker mi pri interakciji z ženskim spolom več pomeni vzajemna všečnost in zanimanje, kot pa fizična interakcija kot taka. Seks je zame vrhunec, k kateremu lahko vodi dinamika odnosa. Če odnos nima nobene druge dinamike kot "tukaj je keš", pa me seks ne zanima.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 17:26

1sneguljčica napisal/-a:Ker so že na forumu takšna odstopanja, ko se enkrat govori takole, drugič pa takole. Odvisno od sogovornikov.

Mislim, da boste morale ve tole svoje flancanje opredeliti konkretno z imeni avtorjev, ki naj bi v eni temi pisali tako, v drugi pa drugače. Če flancate kar takole na splošno, se lahko to tiče kogarkoli (mene se ne) in na take komentarje ne bo odziva.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Mar. 2010 17:32

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 28. Mar. 2010 17:35

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 17:39

Alwaleed napisal/-a:
1sneguljčica napisal/-a:Ker so že na forumu takšna odstopanja, ko se enkrat govori takole, drugič pa takole. Odvisno od sogovornikov.

Mislim, da boste morale ve tole svoje flancanje opredeliti konkretno z imeni avtorjev, ki naj bi v eni temi pisali tako, v drugi pa drugače. Če flancate kar takole na splošno, se lahko to tiče kogarkoli (mene se ne) in na take komentarje ne bo odziva.

Msilim, da sploh nisi ženska. Tako, da ne veš kaj kroži v ozadju.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Mar. 2010 17:39

sirova, fajn napisano!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 17:41

sirova štručka napisal/-a:Prostitucija je svetovni problem. Na podlagi ene, ki ji je uspelo in je izpostavljena v tej temi, je neumno prostitucijo kakorkoli idealizirat. Eni pravite, da ste proti, drugi niste proti, ampak tudi za ne, oziroma rečete, da vas ne moti. Čeprav vas ne moti, dvomim, da bi svoji hčeri privošili takšen poklic. Tako kot mamila, eden bo rekel, da je proti, drug bo rekel, drugi naj se drogirajo, dokler se kdo od mojih bližnjih ne, je men čist vseen. Ali pa kajenje, ene moti, drugih ne moti, ko bodo gledali svojega bližnjega umirati zaradi pljučnega raka, bo tudi njih začelo motit (in ni fora tega primera, da bo kdo pametno povedal, da lahko za rakom umreš tudi, če nisi nikoli kadil). Govorit o nečem, česar ne poznate, je najlažje. Videti po televiziji, slišati od drugih, brati o tem, je najlažje. To živeti, pa more biti malo manj lahko in malo bolj bedno. ;) Ko se bo oseba, ki v življenju ni doživljala nobenih travm in ki je imela zagotovljene vse potrebe po Maslowu odločila postat prostitutka, potem, kar se mene tiče, ni problema. Ampak, če poznaš malo osnov psihologije, potem ti bo tudi jasno, da za to odločitvijo- iti v prostitucijo- stoji še vse kaj druga, kot le pobožna želja po hitrem zaslužku v delu, kjer boš doživljal orgazme. ;)

Končno en pameten prispevek :)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 17:42

sirova štručka napisal/-a:Čeprav vas ne moti, dvomim, da bi svoji hčeri privošili takšen poklic.

Jaz tudi svojemu sinu ne bi privoščil, da bi bil smetar, pa vendar ne trdiš, da je smetarstvo "svetovni problem", kajne?

sirova štručka napisal/-a:To živeti, pa more biti malo manj lahko in malo bolj bedno. ;)

To je tvoje osebno mnenje, ki temelji na tvojem osebnem odnosu do seksa in pomanjkanju predstave, kako je odnos nekoga drugega lahko drugačen.

Cel kup poklicev je, za katere si ne morem predstavljat, da bi jih lahko užival delat - od računovodje do pogrebnika - pa zato ne pravim, da so ti poklici "svetovni problem" in kako je življenje ljudi v teh poklicih bedno.

sirova štručka napisal/-a:Ko se bo oseba, ki v življenju ni doživljala nobenih travm in ki je imela zagotovljene vse potrebe po Maslowu odločila postat prostitutka, potem, kar se mene tiče, ni problema.

Oseba, ki ima zadovoljene vse potrebe po Maslowu, ne rabi delat. Delamo zato, da lahko zadovoljimo svoje potrebe, ne pa zato, ker bi to najraje počeli, ko so naše potrebe že zadovoljene. Ti tu malo mešaš delo in hobi.

sirova štručka napisal/-a:še malo manj svetla stran prostitucije...
http://www.rtvslo.si/svet/prostitucija- ... trok/97487

Jesus Christ, what the fk.

Ti tukaj mešaš prostovoljno prostitucijo, za katero se odloči odrasla oseba, s pošastnim izkoriščanjem otrok, ki jih nekdo ugrabi ali jih v to prodajo starši.

In glede na lingo, ki ga uporabljaš, si študentka psihologije.

Poden!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Mar. 2010 17:44

sirova štručka- Težko je govoriti na podlagi večih uspešnih prostitutk, ker se ne izpostavljajo in tudi nimajo želje biti v medijih. Tako da lahko vsi (na tem forumu) govorimo le glede na to, kar slišimo, preberemo, itd...

Glede članka: Ampak če nebi bilo bolanih moških, ki bi jih mikal seks z otroci, tudi otroškega prostituiranja nebi bilo. In to ni prav, definitivno. In tudi nihče ne zagovarja prisilne prostitucije, ampak le prostovoljno :wink:

Če bo pa moja hčerka prostitutka se bom pa s tem ukvarjala, če bo prišlo do tega :) Še vedno pa jo nebi zavrgla kot garjavo žival :wink:

In nekako verjamem, da obstajajo prostitutke, ki imajo pošlihtano v glav (You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one :D)

BTW: me pa zanimajo konkretne objave, kjer so odstopanja trditev uporabnikov
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 28. Mar. 2010 17:49

sirova štručka napisal/-a:Prostitucija je svetovni problem. Na podlagi ene, ki ji je uspelo in je izpostavljena v tej temi, je neumno prostitucijo kakorkoli idealizirat. Eni pravite, da ste proti, drugi niste proti, ampak tudi za ne, oziroma rečete, da vas ne moti. Čeprav vas ne moti, dvomim, da bi svoji hčeri privošili takšen poklic. Tako kot mamila, eden bo rekel, da je proti, drug bo rekel, drugi naj se drogirajo, dokler se kdo od mojih bližnjih ne, je men čist vseen. Ali pa kajenje, ene moti, drugih ne moti, ko bodo gledali svojega bližnjega umirati zaradi pljučnega raka, bo tudi njih začelo motit (in ni fora tega primera, da bo kdo pametno povedal, da lahko za rakom umreš tudi, če nisi nikoli kadil). Govorit o nečem, česar ne poznate, je najlažje. Videti po televiziji, slišati od drugih, brati o tem, je najlažje. To živeti, pa more biti malo manj lahko in malo bolj bedno. ;) Ko se bo oseba, ki v življenju ni doživljala nobenih travm in ki je imela zagotovljene vse potrebe po Maslowu odločila postat prostitutka, potem, kar se mene tiče, ni problema. Ampak, če poznaš malo osnov psihologije, potem ti bo tudi jasno, da za to odločitvijo- iti v prostitucijo- stoji še vse kaj druga, kot le pobožna želja po hitrem zaslužku v delu, kjer boš doživljal orgazme. ;)

še malo manj svetla stran prostitucije...
http://www.rtvslo.si/svet/prostitucija-v-kremplje-zvabila-milijone-otrok/97487

Bravo :gut:
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 28. Mar. 2010 17:49

smetarstvo in protitucija ravno ne gre primerjati.
Je več vrst prostitucij in hotela je pokazati tudi slabo stran tega. Jaz tudi prostovoljne prostitucije ne zagovarjam!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 17:57

nanamiša napisal/-a:smetarstvo in protitucija ravno ne gre primerjati.

Zakaj pa ne? Nobenega argumenta ne ponudiš, kar pomeni, da je tvoje nasprotovanje verjetno podzavestno, in ga zavestno sploh ne znaš utemeljiti.

Doslej v tej temi še nihče ni dal dobrega argumenta proti poklicu prostovoljne prostitutke.

Tudi sirova štručka ne. Njen post je samo distilacija predsodkov, ki jih imate drugi.

nanamiša napisal/-a:Je več vrst prostitucij in hotela je pokazati tudi slabo stran tega.

Če pa sploh ne gre za isto stvar. Avto lahko kupiš nov od uradnega prodajalca, rabljen od prejšnjega lastnika, ali pa ukradenega od lokalnega lopova. Samo zato, ker so nekateri avti ukradeni, ne pomeni, da je prodaja avtov slaba.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 28. Mar. 2010 17:59

Alwaleed napisal/-a:Doslej v tej temi še nihče ni dal dobrega argumenta proti poklicu prostovoljne prostitutke.

In tudi ti ne.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 28. Mar. 2010 18:00

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov