Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Mar. 2010 16:16

Če bi hotela bit neodkrita in promovirat prostitucijo, nebi tudi vseh slabih izkušenj opisala. In tud teh je nekaj :wink: Ne trdim, da je 100% resnica. Ampak ta knjiga je dejansko "sprintan" blog. Bar odvzetih zgodb seveda. In za tiste zgodbe se vidi datum kdaj so bile napisane in to večinoma skoraj direkt po "zmenkih". In tudi sedaj odkrito govori o prostituciji in se ne sramuje tega dela preteklosti.

Kako lahko komentirate nekaj, kar ne veste kako je nastalo, ne kaj piše.

Če ti lahko poveš, da te nekaj ne moti, jaz lahko povem, da me. Mene pa moti, ker ne gledam le za svojo rit in ne privoščim nobeni, da njen fant hodi k prostitutki, razen če niso same krive za to. Drugače pa tega ne privoščim prijateljicam in ostalim, ki mi nekaj pomenijo.

Če od prijateljic fant hod k prostitutki ni to kriva prostitutka, ampak fant. In definitivno je kriva tudi punca :wink:
Zadnjič spremenil *mala*, dne 28. Mar. 2010 16:17, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 16:16

Napačen citat.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 16:19

punkie_ napisal/-a:Si ne more, ker bi bilo nenormalno, da bi zavrnila 99% folka.

kaj ti si tudi delala statistiko o prostituciji na slovenskem??[/quote]

Nisem, a lahko na pamet ocenim glede na to koliko moških je meni všeč.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 16:21

jullia_ napisal/-a:LOL!
Po 9ih straneh je končno eni uspelo iskreno napisat, kaj jo moti pri prostitutkah. Paranoja.

A sem to jaz :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Mar. 2010 16:22

^^ Načela statistike. Kar je meni všeč, bo vse :lach:

Pa lepo da priznala zakaj ne maraš prostitutk. Smo čakali že celo temo tako izjavo :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 16:22

jullia_ napisal/-a:Po 9ih straneh je končno eni uspelo iskreno napisat, kaj jo moti pri prostitutkah. Paranoja.

:respekt:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 28. Mar. 2010 16:23

*mala* napisal/-a:Če bi hotela bit neodkrita in promovirat prostitucijo, nebi tudi vseh slabih izkušenj opisala. In tud teh je nekaj :wink: Ne trdim, da je 100% resnica. Ampak ta knjiga je dejansko "sprintan" blog. Bar odvzetih zgodb seveda. In za tiste zgodbe se vidi datum kdaj so bile napisane in to večinoma skoraj direkt po "zmenkih". In tudi sedaj odkrito govori o prostituciji in se ne sramuje tega dela preteklosti.

Kako pa lahko komentiraš ti? A si bila zraven, da veš kako je nastajala njena zgodba?
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 16:25

*mala* napisal/-a:Če od prijateljic fant hod k prostitutki ni to kriva prostitutka, ampak fant. In definitivno je kriva tudi punca :wink:

Kriv je fant in deloma prostitutka, ki ga načrtno zapelje. Punca pa naj običajno ne bi bila. Sicer možnost ni 100% izključena.

Vprašanje zate: si ti 100%, da te fant ni nikoli prevaral?
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a amark31 » 28. Mar. 2010 16:27

Džeki napisal/-a:En test za punce, ki eventuelno razmišljajo o prostituciji.Postavite se pred vrata trgovskega centra in si rečite: "Seksala bom z vsakim moškim, ki pride skozi vrata".

Tolko za... prefinjen način služenja denarja... ki BTW ne pušča nobenih posledic na psihi ali kje drugje. :D
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 16:27

*mala* napisal/-a:^^ Načela statistike. Kar je meni všeč, bo vse :lach:

Ne bo držalo, ker nisem prva podala takšne statistike, ampak že drugi pred mano. Če sa pa nekatere tako nizko cenite, da vam je všeč vsak drugi tip imate pa zelo slabo samopodobo.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 16:30

amark31 napisal/-a:
Džeki napisal/-a:En test za punce, ki eventuelno razmišljajo o prostituciji.Postavite se pred vrata trgovskega centra in si rečite: "Seksala bom z vsakim moškim, ki pride skozi vrata".

Tolko za... prefinjen način služenja denarja... ki BTW ne pušča nobenih posledic na psihi ali kje drugje. :D

Pa smo pri La Toyi, ki ima baje psihične motnje in kaj vem kaj še vse. Nanjo je ta posel očitno hudo vplival. Jo poznam preko sestrične.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Mar. 2010 16:33

matjazd napisal/-a:Kako pa lahko komentiraš ti? A si bila zraven, da veš kako je nastajala njena zgodba?
Kako pa lahko ti (in tebi podobno misleči) komentiraš? Si bil zraven in videl vse te njene stranke?
novapunca napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Če od prijateljic fant hod k prostitutki ni to kriva prostitutka, ampak fant. In definitivno je kriva tudi punca :wink:

Kriv je fant in deloma prostitutka, ki ga načrtno zapelje. Punca pa naj običajno ne bi bila. Sicer možnost ni 100% izključena.
Prostitutka ni nč kriva, ona je tam za tistega, ki išče njene storitve. Običajno. So tud take, verjetno, ki se vsiljujejo.
Pa mal prej si rekla, da je tud punca kriva.

novapunca napisal/-a:Če se pa nekatere tako nizko cenite, da vam je všeč vsak drugi tip imate pa zelo slabo samopodobo.
To je pa najmanj relevantno za to temo.
In če misliš, da ti drugi ne smejo bit všeč, maš pa ti probleme sama s sabo (nizka samopodoba vključena) in z zaupanjem vase.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 28. Mar. 2010 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 28. Mar. 2010 16:35

novapunca napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:Si ne more, ker bi bilo nenormalno, da bi zavrnila 99% folka.

kaj ti si tudi delala statistiko o prostituciji na slovenskem??

novapunca napisal/-a:Nisem, a lahko na pamet ocenim glede na to koliko moških je meni všeč.

daj nauči se prvo citirat potem se pa oglašaj
Zadnjič spremenil punkie_, dne 28. Mar. 2010 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 28. Mar. 2010 16:35

*mala* napisal/-a:Če bi hotela bit neodkrita in promovirat prostitucijo, nebi tudi vseh slabih izkušenj opisala. In tud teh je nekaj :wink: Ne trdim, da je 100% resnica. Ampak ta knjiga je dejansko "sprintan" blog. Bar odvzetih zgodb seveda. In za tiste zgodbe se vidi datum kdaj so bile napisane in to večinoma skoraj direkt po "zmenkih". In tudi sedaj odkrito govori o prostituciji in se ne sramuje tega dela preteklosti.

mater si se zalepla na ta blog :D

... je pač ena izkušnja ene osebe, in to je njena izkušnja (kolk je resnična je pa vprašanje), sam to ne pomeni, da imajo vse prostitutke takšno izkušnjo ali pa da bodo vse zdravnice našle zdravilo za raka ali aids :D

Mi je pa zanimiv tvoj 'romantičen pogled' na prostitucijo, ki me spominja na tist film, kjer je igrala Julia Roberts prostitutko in seveda naletela na ah in oh prelepega tipa.

... prav tako mi je zanimiv odziv tipov, namreč v temi kjer se je debatiralo koliko je katera imela spolnih partnerjev, so bili zgroženi, če je imela katera okrog 50 tipov, medtem ko v tej temi, podpirajo žensko, ki jih imela 1000 :D ...

mene osebno pri prostituciji bega le to, ali je ta dejasnko prostovoljna ali ne, saj je trgovina z belim blagom še vedno močno razvita.
Bi pa bilo fajn poiskati ali narediti raziskavo pri osebah, ki se prostovoljno odločijo za prostitucijo, kljub temu, da imajo tudi druge možnosti na razpolago.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 28. Mar. 2010 16:36

[vanessa] napisal/-a:Veliko sreče pri zadovoljevanju starih obupanih sluzavcev!

haha podpis.

pa vedi, da tega ne bos mogla vecno opravljati, ker se ljudje staramo, tako da si prihrani denar se za starost pa racunaj cimvec kar lahko...

THIS IS A JOKE! ... pac delaj kar zelis. meni se zdi napacen pristop. ti pa kakor zelis.
Zadnjič spremenil linkica, dne 28. Mar. 2010 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov