Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 15:57

*mala* napisal/-a:Doktorat ima vezo z njeno službo, ker brez te službe nebi bilo doktorata :wink: (niso v UK faksi brezplačni kot pri nas ;))

A si prebrala prvi post v tej temi? Avtorica razmišlja, da bi faks pustila, ker bi bolje zaslužila s prostitucijo kot z izobrazbo. Torej se ne spušča v to, da bi lahko študirala.
Vem gre se tukaj za žensko, ki ima doktorat, ampak za moje pojme se ona ni v prostitucijo zaradi tega spustila, da bi lažje študirala. Za študij se je odločila pozneje. Drugače pa jaz zelo dvomim, da je to vse res kar peše, lahko je zgodba popolnoma izmišljena, samo da je lahko napisala knjigo. Ali pa celo opisuje drugo žensko. Poznam takšen primer.
In rajši bi imela samo OŠ kot pa si za izobraževanje služila denar na takšen način.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 15:59

purple_rain napisal/-a:
novapunca napisal/-a:Nikoli pa ne bi imela moškega, ki je bil nekoč prostitud, oziroma nikoli ne bi imela moškega, ki je spal z velikim številom žensk pa naj je bilo to za denar ali ne. Ob takšnem bi se vedno počutila kot objekt, ne pa zaželjena iz ljubezni.
Kdo je pa rekel, da bi on tebe imel? Oz., saj nihče nikogar ne sili imet takega človeka.

"za vsak štil se metla najde"

Kje sem pa rekla, da je kdo rekel? In tudi nikoli nisem rekla, da kdo koga sili. Govorimo le kaj kdo odobrava in kaj ne.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 28. Mar. 2010 16:02

Džeki napisal/-a:En test za punce, ki eventuelno razmišljajo o prostituciji.Postavite se pred vrata trgovskega centra in si rečite: "Seksala bom z vsakim moškim, ki pride skozi vrata".

Potem si pa ogledujte tipe, ki prihajajo.Vsaj polovica jih bo verejtno takih, da eni punci, ki malo da nase, gre na bruhanje ob zamisli, da bi morala seksat z njimi.Verjetno so recimo 4 od 10 relativno ok.

Dober test, le da si rezultat precej olepšal. Ker če bi jaz poslušal moje sodelavke, mojo punco, sestro, prijateljice,... potem bi bil mogoče dober eden na tisoč komadov.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 16:05

Horus napisal/-a:Ne, ti impliciras, da je nezvestoba posledica tega posla. Jaz ne vidim povezave.

Ja, ker bi vedno dvomila v zvestobo takšne osebe, ki ji je sedlo se dat dol s 1000 tipi ali več, da jo to ne bo še kdaj zamikalo. Pač ne moreš verjeti v to.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 28. Mar. 2010 16:06

novapunca napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:zakaj prostitutka nebi mogla odslovit tipa, ki ji ni všeč?

Ker bi potem ostala brez strank!

zakaj že? verjemi, se dobijo tudi dost ok tipi, kateri bi plačali. in citirala nisi pomembnega dela mojga posta- zakaj nebi zavrnila kakšnih strank, ČE SI LAHKO PRIVOŠČI?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Mar. 2010 16:07

novapunca napisal/-a:A si prebrala prvi post v tej temi? Avtorica razmišlja, da bi faks pustila, ker bi bolje zaslužila s prostitucijo kot z izobrazbo. Torej se ne spušča v to, da bi lahko študirala.
Vem gre se tukaj za žensko, ki ima doktorat, ampak za moje pojme se ona ni v prostitucijo zaradi tega spustila, da bi lažje študirala. Za študij se je odločila pozneje. Drugače pa jaz zelo dvomim, da je to vse res kar peše, lahko je zgodba popolnoma izmišljena, samo da je lahko napisala knjigo.

Avtorica teme se mi itak zdi preveč otročja za ta posel. Jaz govorim bolj na splošno. Pa bejba ni imela pojma, da bo njen blog sploh kdo bral, kaj šele da bo knjiga napisana. Saj odkrito govori o tem povsod. IN ŠE ENKRAT: ni vse lepo v knjigi ;) Preberite in boste videle.

In rajši bi imela samo OŠ kot pa si za izobraževanje služila denar na takšen način.

Ja in? To si pač ti. Očitno pa obstajajo punce, ki niso takega mnenja. Saj ti nihče ne pravi, da postani prostitutka.

Jaz tudi nebi bila prostitutka, me pa ne moti, če so druge. Ne moti me, če vsi moški sveta hodijo k njim, dokler moj fant ne :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 28. Mar. 2010 16:07

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 16:07

matjazd napisal/-a:
Džeki napisal/-a:En test za punce, ki eventuelno razmišljajo o prostituciji.Postavite se pred vrata trgovskega centra in si rečite: "Seksala bom z vsakim moškim, ki pride skozi vrata".

Potem si pa ogledujte tipe, ki prihajajo.Vsaj polovica jih bo verejtno takih, da eni punci, ki malo da nase, gre na bruhanje ob zamisli, da bi morala seksat z njimi.Verjetno so recimo 4 od 10 relativno ok.

Dober test, le da si rezultat precej olepšal. Ker če bi jaz poslušal moje sodelavke, mojo punco, sestro, prijateljice,... potem bi bil mogoče dober eden na tisoč komadov.

Točno to.
Jaz sem pa imela enkrat priložnost govorit z eno bivšo prostitutko na enem izletu. In stvari niso tako rožnate kot jih tukaj nekatere opisujete. Verjamem pa, da je veliko žensk, ki teh svojih slabih izkušenj ne priznajo. In običajno za temi ženskami stojijo še druge osebe.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 16:09

punkie_ napisal/-a:
novapunca napisal/-a:

zakaj že? verjemi, se dobijo tudi dost ok tipi, kateri bi plačali. in citirala nisi pomembnega dela mojga posta- zakaj nebi zavrnila kakšnih strank, ČE SI LAHKO PRIVOŠČI?

Si ne more, ker bi bilo nenormalno, da bi zavrnila 99% folka.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 28. Mar. 2010 16:10

matjazd napisal/-a:Preseneča me, da ženske tako zagovarjate prostitutke. Najbrž imate nekatere razlog za to.

Lih tu ne štekaš. Noben jih ne zagovarja in tudi noben ne pravi,da je vse rožnato, samo gleda se na svet malo bolj z realnega vidika. "Prostitutke so glupače h katerim prihajajo samo ostareli debeluhi" pač ni realno gledanje na stvari.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 28. Mar. 2010 16:10

novapunca napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:pri meni je bil do zdaj samo plus, če je tip imel veliko žensk za sabo :D dobro je seksal
da bi najdla kakšnega bivšega prostituta s polno keša, bi bil samo večji plus. človek je iznajdljiv in si upa. in taki so mi všeč.

človeka obsojat zaradi njegove preteklosti se mi zdi nerelevantno. pomembno je to, kar smo danes in ta trenutek, preteklost pa je tista, ki nas je naredila take, zato jo je potrebno spoštovati, tako ali drugačno.

In takšen bi ti bil gotovo zvest do groba.
Temu se rece zaljubljena v njegov denar ne v njega.

nikjer se nisem opredelila glede tega, kok visok na lestvici je pri meni zvestoba. mam pač take in drugačne izkušnje, ki so me pripeljale do tega, da razmišljam precej drugače, kot sem npr. par let nazaj. in tako mi je všeč. zame se izkaže bolje. na tem svetu smo omejeni s časom, in mislim ga izkoristit kar se bo najbolje dalo. but that's just me. ne obsojam nobene, ki misli drugače. zato bi lahko tudi nekatere od vas bile malce bolj strpne.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 28. Mar. 2010 16:11

novapunca napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:
novapunca napisal/-a:

Si ne more, ker bi bilo nenormalno, da bi zavrnila 99% folka.

kaj ti si tudi delala statistiko o prostituciji na slovenskem??
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 16:11

*mala* napisal/-a:
novapunca napisal/-a:Saj odkrito govori o tem povsod. IN ŠE ENKRAT: ni vse lepo v knjigi ;)
Kako ti veš, da ona govori odkrito. Nihče od nas tukaj nima dokaza, da govori odkrito.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 16:14

*mala* napisal/-a:Ja in? To si pač ti. Očitno pa obstajajo punce, ki niso takega mnenja. Saj ti nihče ne pravi, da postani prostitutka.

Jaz tudi nebi bila prostitutka, me pa ne moti, če so druge. Ne moti me, če vsi moški sveta hodijo k njim, dokler moj fant ne :wink:

Ja in? Lahko podam mnenje tako kot ti. In nikjer nisem napisala, da mi kdo pravi, da naj postanem prostitutka.
Če ti lahko poveš, da te nekaj ne moti, jaz lahko povem, da me. Mene pa moti, ker ne gledam le za svojo rit in ne privoščim nobeni, da njen fant hodi k prostitutki, razen če niso same krive za to. Drugače pa tega ne privoščim prijateljicam in ostalim, ki mi nekaj pomenijo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Mar. 2010 16:16

LOL!
Po 9ih straneh je končno eni uspelo iskreno napisat, kaj jo moti pri prostitutkah. Paranoja.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov