Razmišljam, da bi postala prostitutka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 575 prispevkov
• Stran 38 od 39
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ No, samo to je vseeno drugačna situacija, on je strokovnjak oz. izšolana oseba, ki je tam ravno zato, da ti pomaga, to je njegova služba.. ni zgolj nek laičen posameznik, ki se pogovarja s tabo Ampak, kot rečeno, če sta oba za in ne škodita drugim, ne vidim problema.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
zakaj pa nebi bilo človeško? on pomaga meni finančno, jaz njemu duševno. Protiusluga, a ni glih to človeško? Jaz pomagam tebi, ti meni?
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
usluga je če nekomu neki zastonj narediš, ne pa da kasiraš ko prase.
@WW, upam, da ti pridejo težit na dom za plačilo za zvonenje cerkve
- dot
- Cosmofrik
vrocamucka napisal/-a:usluga je če nekomu neki zastonj narediš, ne pa da kasiraš ko prase.
Ja lej, saj ga zihr ni ona prisilila s pištolo, naj ji plača, ampak je dal prostovoljno Sta se pač tako zmenila, fino za oba
- vrocamucka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2011
fino tut za njegovo ženo, da je mož stankal 500€ za pogovor-kurbo
-
usluga ja, a ni bolš, da da meni 500€, kot pa da prevara svojo ženo, za tem se pa napije v najbližjem lokalu in porabi približno enako količino denarja?
- Kampara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2012
Recimo, da je zate boljše, da imaš njegovih 500€ v žepu. Poleg tega pa tvegaš spolne bolezni, prenašanje kretenov, reskiraš kakšne opice na vratih, ki te pulijo za denar. Pa konec koncev, bi lahko katera od vas mirne vesti stopila na ulico? Ne vem no, mene bi morala uničila.
-
kakšne spolne bolezni?
- sxe
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 3. 2012
Glede na to, da je kar nekaj žensk v tej temi začelo razmišljati, da bi postale prostitutke, sem jaz začel razmišljati, da bi postal zvodnik
Ker vidim, da se vsi zelo spoznate na prostitutke, kaj pa kaj veste o zvodniški "panogi"
Ker vidim, da se vsi zelo spoznate na prostitutke, kaj pa kaj veste o zvodniški "panogi"
PLUS ULTRA
- dot
- Cosmofrik
s0nckic4 napisal/-a:^ zvodništvo je ilegalno. prostitucija kot taka (ženska prodaja svoje spolne usluge za denar) pa ne.
Nope, tudi zvodništvo ni ilegalno samo po sebi, amapak samo pod določenimi pogoji, tj. če gre za izkoriščanje Če imajo 'delavke' urejene pogoje za delo, niso prisiljene, imajo primerno plačilo, dopust, normalne delovne razmere itd., ni kaznivo dejanje.
Sem pa o tem v temi o prostitutkah sxe-ju nedolgo nazaj že vse razložila in napisala, ko se je zanimal za afero Urške Čepin, samo je očitno vse pozabil
Npr. tukaj pa še kje drugje: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... &start=120
Zanimivo, zdaj imamo že ene 3 teme o prostituciji na Cosmu...
- Mr. Mr.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2012
Lady Blue napisal/-a:Hočem imet ful denarja Revni ljudje se mi zdijo neumni in nesposobni, nočem bit ena od njih. Sicer delam faks, ampak že kar vidim, kaj bo po njem... delaj za jurja al pa se j***. Brezveze.
Seksat mi je super, pa še plačana bom.
Ste same kdaj razmišljale o tem? Če je kakšna "sorodna duša" tukaj, naj mi pošlje PM...
Si se odločila za to potem? Morda nudiš kakšnega quickija v avtu?
Prvi neprebran prispevek • 575 prispevkov
• Stran 38 od 39
•
Prejšnja
1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]