Razmišljam, da bi postala prostitutka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
[vanessa] napisal/-a:1000 v kolkih letih?
Mislim da je bilo precej manj kot 1000 (škoda ker nivo v nadaljevanki tapravo številko povedal). Delala je 14 mesecev, 2-3× na teden (pa seveda so se moški ponavljali).
Men je bejba fascinantna, ni kej
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Nič manj fascinantno kot nekdo, ki to dela zastonj, le da se mi taki zdijo bolj gnusni, če gredo kar z vsakim.
Zadnjič spremenil dolce_chicco, dne 28. Mar. 2010 13:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
So what?
Fascinantno mi je njeno pisanje, občudujem, da se ne sramuje tega kar počne, da ima ženska doktorat, da bo mogoče ravno ona odkrila zdravilo za raka, ki bo rešilo tvojemu otroku življenje Sram jo bodi, a ne?
Ne morem verjet, da je v 21 stoletju folk še vedno tako ozkogled in zategnjen, da ne sprejema drugih mnenj, da vse vidi le iz svojega zategnjenega pogleda.
Fascinantno mi je njeno pisanje, občudujem, da se ne sramuje tega kar počne, da ima ženska doktorat, da bo mogoče ravno ona odkrila zdravilo za raka, ki bo rešilo tvojemu otroku življenje Sram jo bodi, a ne?
Ne morem verjet, da je v 21 stoletju folk še vedno tako ozkogled in zategnjen, da ne sprejema drugih mnenj, da vse vidi le iz svojega zategnjenega pogleda.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 28. Mar. 2010 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa ti si res ...nanamiša napisal/-a:kako fascinantno je to ko pičko natepava 1000 tipov za keš...ni kej
Interesanten je odnos tiste ženske, njeno razmišljanje, konec koncev njen pogum, da si je upala javno priznat in s pokončno glavo sprejemat kritike takih, kot si ti - in jih potem preslišat.
-
*mala* - Cosmopsiho
But, most of all, I’m grateful that I finally know there are worse things than being called a whore. There’s being the person who says it.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Mislim da je nima biti česa sram, glede na to, da je to javno priznala in s tem normalno živi. V nasprotju z lahkimi bejbami iz sosednjega sela ali ulice.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
eni mate res veselje udrihat po nekom, ki se pač ne strinja z vami, in se spuščate na nek oseben nivo z neprimerimi žalitvami. raje sem kurba, pa magari če ve cela ljubljana, kot pa da furam kao resno zvezo in varam svojga tipa in na kozmoforumu odprem temo, kjer pričakujem, da me boste tolažili. in takih tem je bilo že kar nekaj
in nekoga, ki nebi znal sprejeti moje preteklosti, brcem takoj čez balkon. samo zato ker vi živite v idealnem svetu, kjer mate polne ritke vsega, še ne pomeni, da je nekdo, ki se odloči za prostitucijo, kaj manj vreden.
in nekoga, ki nebi znal sprejeti moje preteklosti, brcem takoj čez balkon. samo zato ker vi živite v idealnem svetu, kjer mate polne ritke vsega, še ne pomeni, da je nekdo, ki se odloči za prostitucijo, kaj manj vreden.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
*mala* napisal/-a:So what?
Ta, da bo putana našla zdravilo za raka in bo rešila naše bodoče otroke.
Nadalje... če je hud znanstvenik in dr. je verjetno že precej stara.
K prostitutkam v veliki večini hodijo tipi, ki so: v resni zvezi, poročeni, si hočejo na hitro spraznit jajca, nimajo časa, so tolk fucked up, da jih nobena ženska ne more prenašat, ne morejo drugje dobit...
Nikakor pa ne hodijo k prostitutkam: inteligentni, bogati, prijazni lepotci, da si najdejo nevesto.
Prostitutke ne bi mel nihče normalen za ženo. Eto, vprašaj sto tipov, 99 jih bo reklo ne.
Film je film in knjiga je knjiga... nisem bral ampak, zna bit, da je vse precej pristransko predstavljeno, verjetno si je precej tut izmislila, olepšala... ti si verjetno zadevo predstavljaš idealistično... ti si prostitutka... in prihajajo sami noro dobi tipi... ti enormno plačajo, da lahko seksajo s tabo...seksajo seveda tako, da doživljaš verižne orgazme... najlepši med njimi te nato zaprosi za roko, seveda je zelo bogat in odjahata v sončni zahod na njegovem belem... pol se pa zbudiš, ne.
Slovenska realnost prostitutke... kosmat ata jo v rit nategne za 50 evrov.
Pa flat je treba plačat, pa stroške... zračunaj kolkrat te more, da ti kaj ostane.
Je pa res, da je zadeva nastavljena pošteno... ona postavi ceno, nekdo jo sprejme in plača. Nategovanje je le dobesedno.
Prostitutke se mi ne gabijo, niti jih ne obsojam preveč, pridejo ceneje, kot marsikatera ženska, nenazadne opravljajo tudi družbeno koristno delo...
Je pa nikakor ne bi oženil ali mel z njo resno zvezo, zarad SPB je verjetno še nategnu ne bi... ko bom starejši in grd bom pa še enkrat razmislil.
Zadnjič spremenil amark31, dne 28. Mar. 2010 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
amark31 napisal/-a:K prostitutkam v veliki večini hodijo tipi, ki so: v resni zvezi, poročeni, si hočejo na hitro spraznit jajca, nimajo časa, so tok fucked up, da jih nobena ženska ne more prenašat, ne morejo drugje dobit...
saj vem da si tip in hočeš tukaj ženskam v rit lezt, ampak a si pomislil tud na varianto, da so danes nekatere ženske precej zategnjene, frigidne, furajo samo še misijonarca, se ne potrudijo več za svoje tipe, ker so pač poročene in se jim kao ni več treba??
prostitutka si lahko tudi zelo na prefinjen način, brez starih kosmatih atkov. govoriš, kot da bi naredil kakšno raziskavo na področju prostitucije v sloveniji. ni vse črno pa belo veš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov