Razmišljam, da bi postala prostitutka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 17:03

novapunca napisal/-a:Očitno bo nekaj narobe pri citiranju, ker tudi ostali vsi nekaj popravljate.

Citiranje deluje, če hoče človek kaj popravit, pa temu služi funkcija "Uredi", ja.

novapunca napisal/-a:Ampak pijačo je treba naročit,... da se ti pa prostitutka začne slačit pred tabo na cesti, to pa zame ni glih normalno dejanje.

Kako je pa to drugače od jumbo plakata s kul tipom in cigareto? Ali pa reklame za počitnice s pretirano idealizirano fotografijo plaže in palm? Vse je samo stimulus. Stvar opazovalca je, ali na stimulus reagira.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 17:03

dolce_chicco napisal/-a:Kje (vsaj pri nas) pa se dogaja, da se začne prostitutka slačit na cesti? Moški sami kontaktirajo te punce za usluge.

Baje se je to dogodilo ob italijanski meji. Če je pa res pa ne vem. Lahko so se tile tipčki tudi izmislili.
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 28. Mar. 2010 17:04

Taki, ki imajo veliko denarja, načeloma menjujejo ženske kot po tekočem traku, sploh če niso ravno fugly. Prostitucija je očitno lažja pot do denarja, pa še nihče ne more reči zanje, da so z bogatašem samo zaradi denarja, ker služijo same.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 17:06

purple_rain napisal/-a:
novapunca napisal/-a:da se ti pa prostitutka začne slačit pred tabo na cesti, to pa zame ni glih normalno dejanje.
Prosim lepo, kolkrat se pa to dejansko lahko doživi?

V Sloveniji nisem tega videl še nikjer.

Edinkrat, ko sem videl prostitutke stat ob cesti (pa ne da so se slačile, ampak pač seksi oblečene), je bilo ob cesti par kilometrov iz Benetk.

Valda imamo tudi Amsterdam, kjer punce stojijo v izložbah, ampak če greš tja, potem veš, kje si. :)
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 17:06

Alwaleed napisal/-a:Kako je pa to drugače od jumbo plakata s kul tipom in cigareto? Ali pa reklame za počitnice s pretirano idealizirano fotografijo plaže in palm? Vse je samo stimulus. Stvar opazovalca je, ali na stimulus reagira.

Po svoje imaš prav. Treba je dobit partnerja, ki ima pošlihtano v glavi. Ker to a se bo za nekaj takšnega odločil je najbrž že v osnovi nekje na dnu možganov in pri večini takšno nagnjenje ne pride z leti.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 17:08

dolce_chicco napisal/-a:Taki, ki imajo veliko denarja, načeloma menjujejo ženske kot po tekočem traku

S tem se pa ne strinjam. A če je nekomu ženska všeč jo bo zamenjal samo zato, ker ima veliko denarja, drugače jo pa ne bi?
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 17:12

puma napisal/-a:... prav tako mi je zanimiv odziv tipov, namreč v temi kjer se je debatiralo koliko je katera imela spolnih partnerjev, so bili zgroženi, če je imela katera okrog 50 tipov, medtem ko v tej temi, podpirajo žensko, ki jih imela 1000 :D ...

Tudi meni je to zanimivo. Kako se mnenje spreminja iz teme v temo. In v temi o izgubi nedolžnosti, ko pišejo dekleta, da so jo izgubile s fantom s katerim so še sedaj, in spet v eni drugi, da je fant njihov prvi,... Neverjetna odstopanja od anket in vsega. Očitno nekateri v vsaki temi drugače štejejo in razmišljajo.
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 28. Mar. 2010 17:12

novapunca napisal/-a:
dolce_chicco napisal/-a:Taki, ki imajo veliko denarja, načeloma menjujejo ženske kot po tekočem traku

S tem se pa ne strinjam. A če je nekomu ženska všeč jo bo zamenjal samo zato, ker ima veliko denarja, drugače jo pa ne bi?

Kaj ko bi še enkrat prebrala moj post in ne takoj butnila nekaj na pamet? Jaz sem govorila o moškem, ki si lahko rit briše z denarjem in se posledično okoli njega vsak dan suče veliko žensk. Tak moški ima izbiro in možnost, da je vsak dan z drugo, če tako želi. Najti bogatega in zvestega (četudi ne ravno lepega) moškega, je pa bolj težka, a tudi to se da, če v nulo naštudiraš vse kraje, kamor zahaja in kdaj ter mu imaš kaj ponuditi. Niti ni nujno, da je zvest, ampak da te želi imeti kot najpomembnejšo ljubico, kar pa še vedno ne pomeni, da bo napisal celotno imetje nanjo. Če pa se je naveliča, pa nima ravno loto zadetka, kajne?
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 17:15

dolce_chicco napisal/-a:
novapunca napisal/-a:

Kaj ko bi še enkrat prebrala moj post in ne takoj butnila nekaj na pamet? Jaz sem govorila o moškem, ki si lahko rit briše z denarjem in se posledično okoli njega vsak dan suče veliko žensk. Tak moški ima izbiro in možnost, da je vsak dan z drugo, če tako želi. Najti bogatega in zvestega (četudi ne ravno lepega) moškega, je pa bolj težka, a tudi to se da, če v nulo naštudiraš vse kraje, kamor zahaja in kdaj ter mu imaš kaj ponuditi.

Sem. A se še vedno ne strinjam. Drugače pa ne butam.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Mar. 2010 17:15

novapunca napisal/-a:Treba je dobit partnerja, ki ima pošlihtano v glavi.

Treba je dobit partnerja, ki si želi tisto, kar ti želiš, in mu iskrenost v zvezi pomeni dovolj, da ti ne laže. ;)

Drugače se pa pari dostikrat odločajo za prostitutke. To je za mnoge način, kako izkusijo prvega trojčka. Meni se ne zdi s tem nič narobe (čeprav meni osebno ne diši).
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 17:16

novapunca napisal/-a:
dolce_chicco napisal/-a:
novapunca napisal/-a:

Kaj ko bi še enkrat prebrala moj post in ne takoj butnila nekaj na pamet? Jaz sem govorila o moškem, ki si lahko rit briše z denarjem in se posledično okoli njega vsak dan suče veliko žensk. Tak moški ima izbiro in možnost, da je vsak dan z drugo, če tako želi. Najti bogatega in zvestega (četudi ne ravno lepega) moškega, je pa bolj težka, a tudi to se da, če v nulo naštudiraš vse kraje, kamor zahaja in kdaj ter mu imaš kaj ponuditi.

Sem. A se še vedno ne strinjam. Drugače pa ne butam.

Se jaz tud ne strinjam. Ker, če mu ne bo odgovarjalo, da se vsak dan suče okrog njega druga ženska mu pač ne odgovarja, ne glede na to ali denar ima ali ne.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Mar. 2010 17:18

1sneguljčica napisal/-a:
puma napisal/-a:... prav tako mi je zanimiv odziv tipov, namreč v temi kjer se je debatiralo koliko je katera imela spolnih partnerjev, so bili zgroženi, če je imela katera okrog 50 tipov, medtem ko v tej temi, podpirajo žensko, ki jih imela 1000 :D ...

Tudi meni je to zanimivo. Kako se mnenje spreminja iz teme v temo. In v temi o izgubi nedolžnosti, ko pišejo dekleta, da so jo izgubile s fantom s katerim so še sedaj, in spet v eni drugi, da je fant njihov prvi,... Neverjetna odstopanja od anket in vsega. Očitno nekateri v vsaki temi drugače štejejo in razmišljajo.

Ja tudi meni so zanimiva tale odstopanja od teme do teme... :wink:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 28. Mar. 2010 17:19

Alwaleed napisal/-a:
Drugače se pa pari dostikrat odločajo za prostitutke. To je za mnoge način, kako izkusijo prvega trojčka. Meni se ne zdi s tem nič narobe (čeprav meni osebno ne diši).

zanimivo. Zakaj pa ti ne diši?
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a novapunca » 28. Mar. 2010 17:19

Alwaleed napisal/-a:
novapunca napisal/-a:Treba je dobit partnerja, ki ima pošlihtano v glavi.

Treba je dobit partnerja, ki si želi tisto, kar ti želiš, in mu iskrenost v zvezi pomeni dovolj, da ti ne laže. ;)

E to :)

Sedaj pa grem, ker sem se za brezveze zapletla v to temo, ki mi sploh ni zanimiva, ker ne teče v tisto smer za kar se je odprla.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 28. Mar. 2010 17:22

haley napisal/-a:
1sneguljčica napisal/-a:

Ja tudi meni so zanimiva tale odstopanja od teme do teme... :wink:

Zato se je nesmiselno zanašat na eno knjigo, ki je samo ena zgodba od neštetih. Ker so že na forumu takšna odstopanja, ko se enkrat govori takole, drugič pa takole. Odvisno od sogovornikov.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]