Razmišljam, da bi postala prostitutka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- novapunca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2009
*mala* napisal/-a:Prostitutka verjetno ne vara, vara fant
In če me moj fant vara, nikoli ne bom 100% vedela. Ali ve veste, da vaš fant ne obiskuje prostitutke ali pa vas vara?
To ti dam prav. Kriv je tisti, ki vara. Isto v vezi s poročenim-poročeno.
Torej, obstaja možnost, da si sama kriva, da te, če te.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
novapunca napisal/-a:Ah daj no, načrtno zapeljevanje je zame del krivde.
Če se ga fant rad napije, je potem tudi natakar so-kriv? Če rad kdaj kakšno cigareto pokadi, je so-kriva trafika?
Če porabi vajine skupne prihranke, da gre na dopust v Zanzibar, je so-kriva agencija, ki mu je prodala karto? Je so-kriva tudi banka, ki mu je pustila denar dvignit?
Krivda je v celoti pri človeku, ki je izdal tvoje zaupanje. Če pripisuješ krivdo komu tretjemu, s tem praviš, da tvoj fant ni operativno sposoben in da ne bi smel niti vozit avta niti met računa, ker ni dovolj pri sebi za to.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 28. Mar. 2010 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
purple_rain napisal/-a:Medtem ko ti nikoli ne znaš vidt "druge plati medalje".
V tem primeru ne vidim druge plati in v prostituciji ne najdem ničesar dobrega.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
novapunca napisal/-a:*mala* napisal/-a:To res, ampak jaz hočem predstaviti tisto stran, ko punce niso prisiljene v to
Samo zakaj samo dobro stran? Avtorico teme najbrž zanimajo vse plati prostitutk.
Zato, ker je stran, pri kateri punce niso prisiljene v to, edina stran, ki zanima punco, ki ni prisiljena v to.
- novapunca
- Komunikatorka
punkie_ napisal/-a:novapunca ne jaz sem samo tvoje napačno citiranje citirala. in ne težim za brezveze, samo ne maram da me kdo napačno citira
sicer pa sem srečno samska in tako bo tudi ostalo. ne skrbi zame, meni je good pa tebi?
Ok. Sem pričakovala, da boš vsaj ti popravila. Da se to povedati na lepši način mar ne.
Me veseli, da si srečno samska, in da to priznaš. Poznam veliko takšnih, ki so nesrečno v vezi pa tega ne priznajo.
Jaz sem pa tudi odlično.
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
hja, Hanni pri 'secret diary of a call girl' gre super
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
novapunca napisal/-a:*mala* napisal/-a:To res, ampak jaz hočem predstaviti tisto stran, ko punce niso prisiljene v to
Samo zakaj samo dobro stran? Avtorico teme najbrž zanimajo vse plati prostitutk.
novapunca pa ja veš da prostitucija nima slabih strani oz. lahko iz vsega potegneš tisto najboljše. Imaš dnar, ugled, hude tipčke, sex.... ni ga bolšega
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- novapunca
- Komunikatorka
Alwaleed napisal/-a:novapunca napisal/-a:Ah daj no, načrtno zapeljevanje je zame del krivde.
Če se ga fant rad napije, je potem tudi natakar so-kriv? Če rad kdaj kakšno cigareto pokadi, je so-kriva trafika?
Če porabi vajine skupne prihranke, da gre na dopust v Zanzibar, je so-kriva agencija, ki mu je prodala karto? Je so-kriva tudi banka, ki mu je pustila denar dvignit?
Krivda je v celoti pri človeku, ki je izdal tvoje zaupanje. Če pripisuješ krivdo komu tretjemu, s tem praviš, da tvoj fant ni operativno sposoben in da ne bi smel niti vozit avta niti met računa, ker ni dovolj pri sebi za to.
Očitno bo nekaj narobe pri citiranju, ker tudi ostali vsi nekaj popravljate.
Deloma se strinjam s tabo. Ampak pijačo je treba naročit,... da se ti pa prostitutka začne slačit pred tabo na cesti, to pa zame ni glih normalno dejanje.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Kje (vsaj pri nas) pa se dogaja, da se začne prostitutka slačit na cesti? Moški sami kontaktirajo te punce za usluge.
- novapunca
- Komunikatorka
nanamiša napisal/-a:novapunca napisal/-a:*mala* napisal/-a:To res, ampak jaz hočem predstaviti tisto stran, ko punce niso prisiljene v to
novapunca pa ja veš da prostitucija nima slabih strani oz. lahko iz vsega potegneš tisto najboljše. Imaš dnar, ugled, hude tipčke, sex.... ni ga bolšega
Aja, saj res ja. Sploh, če verjameš v Španske nanizanke. Tu se vprašam zakaj si rajši ne poiščejo enega hudega, bogatega, uglednega tipčka za zmeraj. Bodo vsaj penzijo imele.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Prosim lepo, kolkrat se pa to dejansko lahko doživi?novapunca napisal/-a:da se ti pa prostitutka začne slačit pred tabo na cesti, to pa zame ni glih normalno dejanje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]