Razlike v moški in ženski seksualnosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Nesanica napisal/-a:Sploh pa pri ženskah ni nekega splošnega cilja, kaj je point sekxa in kaj bi bilo potrebno doseči. Itak se stremi orgazmu, ampak pri ženskah je doseganje le-tega itak ponavadi bolj zapleteno. Pri tipih je glavni cilj seksa jasen - izprazniti jajca. Pri njih je problem da če dolgo ne seksajo, mrajo prazniti sami, če ženska dolgo ne seksa, dostikrat nima več nobene želje po seksu.
^^ Resno? In kaj natančno je potemtakem tisto, kar žensko žene, da seksa s tipom, če ni v naprej jasno, da bo trajalo dokler ji ne pride?
Pa ne bi se strinjala s tem, da če ženska dolgo ne seksa, nima več želje po seksu, se mi zdi, da je bistvena razlika med tem, ali je ženska v zvezi s tipom, kjer ni ne nežnosti ne strasti - taka ne bo hotela seksat - ali pa samska, ki že dolgo ni - taki po mojem libido ne kar pada in pada do nule.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
žensko vodi poželenje po moškem in želja po seksu, ampak pri ženski seks ni nuja, medtem ko pri tipih je. jz ne bom imela plavih jajc če jih ne bom spraznila cel mesec -upam da je zdaj kaj bolj jasno?
kar se tiče pa upada poželenja pa sklepam po sebi in po VSEH kolegicah s katerimi sem se o tem pogovarjala. Dlje kot si brez manj pogrešaš in manjša je želja. Dokler spet prvič ne seksaš.
Nikjer ni napisani da želja ni več prisotna, tako da nevem od kod tebi nula.
kar se tiče pa upada poželenja pa sklepam po sebi in po VSEH kolegicah s katerimi sem se o tem pogovarjala. Dlje kot si brez manj pogrešaš in manjša je želja. Dokler spet prvič ne seksaš.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Zlo zanimiva tema Jz bi rekla, da je osnovna razlika v tem, da moški dajejo, ženske pa sprejemajo, ali pa da je moška energija tista, ki vodi, ženska tista ki se "preda", sledi moški pobudi... Še ena razlika: Moški ima vsak dan na voljo na miljone spermijev, ženska ima pa tisto eno jajčece, ki ga čuva cel mesec
Libido je odvisen od vsake posameznice, in še to odvisno od njene starosti, življenjskega obdobja skozi katerega gre, tudi dneva, ki ga preživlja. Libido se tudi bistveno spreminja skozi menstrualni cikel, in je v dnevih ovulacije najvišji, tudi ženska takrat najbolj "diši" - tako je bilo meni povedano.
Libido je odvisen od vsake posameznice, in še to odvisno od njene starosti, življenjskega obdobja skozi katerega gre, tudi dneva, ki ga preživlja. Libido se tudi bistveno spreminja skozi menstrualni cikel, in je v dnevih ovulacije najvišji, tudi ženska takrat najbolj "diši" - tako je bilo meni povedano.
- *Abby**
- Cosmofrik
Nesanica: Ja, seveda - in moškega vodi želja po ženski, ampak cilj mora biti pri obema - jasno - orgazem. Ne vem zakaj bi bilo pri ženski kaj drugače. A samo zato, ker je ženska?
In ne vem ... jaz ne zdržim povsem brez (torej brez seksa IN brez masturbacije), sicer me ne bolijo jajca, se pa psihično počutim slabo, živčno, nervozno ...
In ne vem ... jaz ne zdržim povsem brez (torej brez seksa IN brez masturbacije), sicer me ne bolijo jajca, se pa psihično počutim slabo, živčno, nervozno ...
- *Abby**
- Cosmofrik
Vodi jih priučena miselnost, da je seks nekaj s čemer ustrežejo moškemu, da njihov orgazem in potešitev nista pomembni, da je to ''dokaz ljubezni'' - skratka ves ta bullshit, ki ga je stoletja vsiljevala družba ... v resnici to pomeni samo, da imajo egoistične partnerje, ki jih ne znajo zadovoljit. Take ženske sigurno niso tiste, ki ljubijo seks! In žalostno je že to, da ženske, ki ne ljubijo seksa sploh obstajajo.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Nesanica napisal/-a: Dlje kot si brez manj pogrešaš in manjša je želja. Dokler spet prvič ne seksaš.
podpis
abby, si že bila kdaj več kot pol leta brez seksa in se ti ni želja po njem niti malo zmanjšala?
Vsak raj ima svojo kačo.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Je tuki dost odvisno tudi od starosti. Ena pri 17ih nima tolko potreb ko ena pri 23 ali celo pri 30. Tudi starejše bolj uživajo v spolnosti, imajo več orgazmov. Jaz skoraj malo dvomim, da bi ena ženska pri 30ih lahko rekla, da dlje kot ne seksa, manj jo seks zanima, razen mogoče ob izdatnih količinah samopomoči
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov