Različne vrste kemije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
@puma
delusional, zdej, ko tole veš - zakaj ti je tolk odveč na..pardon, v sebi delat spremembe, če veš, da jih tolk velik odvračaš? A je to a case of "jz se pa za moškega ne bom spreminjala"?s0nckic4 napisal/-a:@ delusional
in nevem zakaj ti ne bi mogla bit boljša od bivše?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
to sploh ni vprašanje. jaz sem itak boljša od vseh bivših od vsakega tipa
gre se za to, da bi me taki tipi radi podcenjevali.
npr. če ti sam pove, da je bil v zvezi toliko in toliko let, pa ti še malo pove, kako sta se imela, pa kje sta bla, pa recimo še reče, da ga je prasica totalno finačno izkoristla... in zdej da ni išče obveznosti in bo samo sexal. hmmmm, zakaj bi ona dobila od tega tipa vse in še dnar, jaz pa samo sex? Ne, hvala.
drugi primer: ti nič ne pove, in gre v zvezo s tabo, da ni sam. v zvezi čutiš, da ni do tebe tak kot bi mogu bit do svoje punce. da ne da nič. spet se počutiš podcenjevano in kot tista "druga", ki je prišla za "tapravo" in ne boš nikoli njegova "kraljica", v katero bi bil noro zatreskan.
v glavnem ne gre se za to, katera je boljša, ampak kaj sta onadva skupaj doživela.
gre se za to, da bi me taki tipi radi podcenjevali.
npr. če ti sam pove, da je bil v zvezi toliko in toliko let, pa ti še malo pove, kako sta se imela, pa kje sta bla, pa recimo še reče, da ga je prasica totalno finačno izkoristla... in zdej da ni išče obveznosti in bo samo sexal. hmmmm, zakaj bi ona dobila od tega tipa vse in še dnar, jaz pa samo sex? Ne, hvala.
drugi primer: ti nič ne pove, in gre v zvezo s tabo, da ni sam. v zvezi čutiš, da ni do tebe tak kot bi mogu bit do svoje punce. da ne da nič. spet se počutiš podcenjevano in kot tista "druga", ki je prišla za "tapravo" in ne boš nikoli njegova "kraljica", v katero bi bil noro zatreskan.
v glavnem ne gre se za to, katera je boljša, ampak kaj sta onadva skupaj doživela.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
delusional a nisi ti že mela takega 'princa' ki si ga jebala v glavo 4 leta, on je pa lazil za tabo in te imel za kraljično?
in strinjam se s horusom. če je naslednji boljši, na prejšnjega še pomisliš ne več
in strinjam se s horusom. če je naslednji boljši, na prejšnjega še pomisliš ne več
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 27. Avg. 2010 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
delusional - Cosmopsiho
hja, res je. lahko se tudi jaz pohvalim, da sem bla enmu theone in kraljična in najbrž je potem postal eden od teh tipov, ki jih opisujem in ki sem jih potem srečevala.
sicer pa, tudi on je izvajal psihično nasilje nad mano.
sicer pa, tudi on je izvajal psihično nasilje nad mano.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
delusional, meni še vedno ni jasno kje ti take tipe pobiraš. v vsaki temi, ki ima kaj povezave z moškimi, govoriš o serijah jebačev, ki ne morejo preko svoje bivše. jaz dejansko še nobenega takega fanta nisem spoznala. kje se nahajajo?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
delusional - Cosmopsiho
povsod so, na vsakem koraku...
sej vidiš tudi tukaj gor... Ilovecoffe, obiskovalec...
razen Horusa,ker ima šele 23 let.
sej vidiš tudi tukaj gor... Ilovecoffe, obiskovalec...
razen Horusa,ker ima šele 23 let.
-
delusional - Cosmopsiho
te tvoje domneve o meni so vse napačne in samo kažejo tvoje predsodke, da ker imam silikone sem glupa in lahka in ne vem še kaj. pa tudi kot hostesa ne delam, sem kdaj, a to ne pomeni, da drugega dela ne dobim.
svašta. požri se.
svašta. požri se.
- Jewels
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2010
Sorry delusional, sama spremljam forum šele nekaj časa, ampak žal res daješ takšen vtis: udrihaš po moških kot da so neka nižja vrsta, sebe pa postavljaš v nek superiorni položaj. Se pravi ti si lahko prasica, če pa je tip prasec do tebe pa jok pa v kot.
In ne, te ne napadam ali kaj podobnega, samo povem ti kako se prezentiraš navzven. MHO
In ne, te ne napadam ali kaj podobnega, samo povem ti kako se prezentiraš navzven. MHO
-
delusional - Cosmopsiho
ja, resnično resnično sem bla nezadovoljna s svojimi joški in dan, ko sem šla na operacijo je bil eden mojih najsrečnejših. to je logično.
dost je punc, ki zakompleksane,ker so ploh, pa nimajo denarja ali jajc.
ja, sem mislila delat TUDI kot hostesa čez poletje (prej sem bila včasih promotorka),pa sem stvar pustila, ker je bilo delo tako, da bi bilo treba zraven prenašat še spolno nadlegovanje pijanih tipov, da bi kaj zaslužila in imam preveč denarja, da bi mi bilo tega treba.
v živo... ja se normlano pogovarjam in ne govorim samo o sebi in svojih slabih izkušnjah. pač to ne pride tako do izraza kot tukaj.
drugače pa si se zelo zapičila v tisto moji izjavo, da sem boljša od bivših. zelo resno si jo vzela in te je zbodlo, ker ti nimaš toliko samozavesti, da si pri vsakemu tipu rečeš, da si najboljša, kar jo je kdaj spoznal. pa če si on misli tako ali ne.
dost je punc, ki zakompleksane,ker so ploh, pa nimajo denarja ali jajc.
ja, sem mislila delat TUDI kot hostesa čez poletje (prej sem bila včasih promotorka),pa sem stvar pustila, ker je bilo delo tako, da bi bilo treba zraven prenašat še spolno nadlegovanje pijanih tipov, da bi kaj zaslužila in imam preveč denarja, da bi mi bilo tega treba.
v živo... ja se normlano pogovarjam in ne govorim samo o sebi in svojih slabih izkušnjah. pač to ne pride tako do izraza kot tukaj.
drugače pa si se zelo zapičila v tisto moji izjavo, da sem boljša od bivših. zelo resno si jo vzela in te je zbodlo, ker ti nimaš toliko samozavesti, da si pri vsakemu tipu rečeš, da si najboljša, kar jo je kdaj spoznal. pa če si on misli tako ali ne.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
It was forever..but it didnt last long..
-
delusional - Cosmopsiho
ja, vse kar potrebujem je ljubezen in se bom čisto spremenila in spustila svojo maskoooo weeeeeeeeeeee
ah, morem it zdej...
ah, morem it zdej...
- Horus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]