Različne vrste kemije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AnjaL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
ja no...in koliko recimo date na to, da pač z nekom začutite nekaj...?
se predvsem na podlagi tega spustite v kaj več al gre to nujno skupaj še s čim drugim (npr. s tem, ali se s to osebo vidite tudi v prihodnosti, in ne samo v tistem trenutku)?
se predvsem na podlagi tega spustite v kaj več al gre to nujno skupaj še s čim drugim (npr. s tem, ali se s to osebo vidite tudi v prihodnosti, in ne samo v tistem trenutku)?
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
anjaL ... čemu takšna obremenjenost z tem kaj bo iz tega? ...
moj način je pač ta, da osebo spoznam in spoznavam si ne delam filmov in nekih pričakovanj ... saj se mi nikamor ne mudi
moj način je pač ta, da osebo spoznam in spoznavam si ne delam filmov in nekih pričakovanj ... saj se mi nikamor ne mudi
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
no bom jaz povedala zakaj npr. takšna obremenjenost in napadanje že na začetku, če to kam pelje in kaj se lahko pričakuje.
jaz naprimer ne želim z nekom nekaj bluziti pol leta in ne točno vedeti kaj to je... ker se v pol leta na nekoga navežem in tudi zaljubim, in nočem da se mi zgodi, da tipa po pol leta dobim npr. v sobi kako se joče s sliko svoje bivše v rokah... ali kaj takega.
jaz naprimer ne želim z nekom nekaj bluziti pol leta in ne točno vedeti kaj to je... ker se v pol leta na nekoga navežem in tudi zaljubim, in nočem da se mi zgodi, da tipa po pol leta dobim npr. v sobi kako se joče s sliko svoje bivše v rokah... ali kaj takega.
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
jah saj nisi rastlina in ne vegetiraš zraven tipa ... pač, če si ti želiš biti v vezi ali če si želiš imeli le kratko sexualno popestritev, z pogovorom in spraševanjem zveš od tipa v bistvu vse, kar se mu po glavi mota ... in ali je v istem filmu kot ti
-
delusional - Cosmopsiho
no pa da slišim kako bi ti spraševala oz. kaka vprašanja bi postavljala ajd.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
se strinjam s pumo, da s pogovorom se da veliko zvedet. ampak ko z neko osebo začutiš neko kemijo, to ne pove nič o kompatibilnosti in načrtih za prihodnost. po 2 dejtih si lahko že čisto polna metuljev in te kar razganja ob njemu, pa še vedno ne moreš rečt, da je to to in da je on pravi zate. za videt se z nekom v prihodnosti se moraš najprej spoznat. pa pogovarjat z osebo, jo spoznavat, kako razmišlja, čuti...ipd. potem pa če gresta v isto smer se kaj razvije, če ne se pač ne. in če se medtem zaljubiš, pa maš mal broken heart je čist so what. no big deal. se pobereš pa greš naprej. nevem zakaj se ljudje tako bojite enostavno dat človeku priložnost?
-
delusional - Cosmopsiho
zato, k večina samskih "nosi nekoga v srcu" in čeprav so samski, so njihova čustva nekomu oddana. moja niso.
če nekdo leti za eno babo, ki ga noče (več), jaz ne bom letala za njim.
če nekdo leti za eno babo, ki ga noče (več), jaz ne bom letala za njim.
-
delusional - Cosmopsiho
je pa še nekaj res.
eni tipi za boga nočejo govorit o svoji zgodovini.očitno jih še tolk boli.
in da se jebeš, ne bodo priznali, tudi če jih vse pred nos postaviš.
nekateri to skrivajo skozi celo vezo in potem se nenadoma vrnejo h kaki bivši ali pa skrivajo celo celo življenje in žena niti ne ve, da njen mož hodi vsake tolko še kavsat bivšo, ki je ne more pozabit.
eni tipi za boga nočejo govorit o svoji zgodovini.očitno jih še tolk boli.
in da se jebeš, ne bodo priznali, tudi če jih vse pred nos postaviš.
nekateri to skrivajo skozi celo vezo in potem se nenadoma vrnejo h kaki bivši ali pa skrivajo celo celo življenje in žena niti ne ve, da njen mož hodi vsake tolko še kavsat bivšo, ki je ne more pozabit.
Zadnjič spremenil delusional, dne 26. Avg. 2010 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
puma - Cosmopolitanka
delusional napisal/-a:no pa da slišim kako bi ti spraševala oz. kaka vprašanja bi postavljala ajd.
prvo bi mu zvezala roke in noge okrog stola, da se ne bi mogel premikati, nato bi mu z lampo sijala v zenice in na vsako vprašanje opazovala, ali se ti širita ali ožata ... kar bi pomenilo, da prasec itak laže
... nato bi ga premlatla, pri tem zlomila kako rebro in ga pustila dva dni brez hrane, medtem ko bi mu z stropa curljala po parih kapljicah voda in to direktno na teme, tako da je velika verjetnost da bi znorel in to kr hitro.
In po dveh dneh, ko bi itak bil psihično zlomljen, ga bi še enkrat lepo in nežno vprašala, če je on za resno zvezo
velika verjetnost je, da bo govoril resnico, če pa še takrat dvomin, ponovi postopek dva krat
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Puma, tole me je pa nasmejal....sem se kr vživela v situacijo
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
delusional - Cosmopsiho
puma napisal/-a:delusional napisal/-a:no pa da slišim kako bi ti spraševala oz. kaka vprašanja bi postavljala ajd.
prvo bi mu zvezala roke in noge okrog stola, da se ne bi mogel premikati, nato bi mu z lampo sijala v zenice in na vsako vprašanje opazovala, ali se ti širita ali ožata ... kar bi pomenilo, da prasec itak laže
... nato bi ga premlatla, pri tem zlomila kako rebro in ga pustila dva dni brez hrane, medtem ko bi mu z stropa curljala po parih kapljicah voda in to direktno na teme, tako da je velika verjetnost da bi znorel in to kr hitro.
In po dveh dneh, ko bi itak bil psihično zlomljen, ga bi še enkrat lepo in nežno vprašala, če je on za resno zvezo
velika verjetnost je, da bo govoril resnico, če pa še takrat dvomin, ponovi postopek dva krat
točno tako. in to pred prvim sexom. da veš, da se ti niti sexat ne splača. in tako bi ženske imele za sabo bistveno manj sex partnerjev in višjo tržno vrednost. ne bi bilo toliko izkušenj, da te samo pojebe in potem pove, da on ne išče zveze, tvoje cifre pa se nabijajo.
tako je meni eden jebač enkrat solil pamet, ko sem bila še bolj neizkušena. da naj tipu najprej dam, potem pa bom že vidla, če je za resno zvezo ali ne. potem pa je še enkrat povedal, da ženska ne rabi bit devica, da normalno more dat 2 ali 3 tiče skozi pred resno zvezo.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
@ delusional
večini samskih je tudi jasno, da je konec in da je treba prebolet. in nevem zakaj ti ne bi mogla bit boljša od bivše? dejstvo pa je, da pravi tajming veliko pomeni.
večini samskih je tudi jasno, da je konec in da je treba prebolet. in nevem zakaj ti ne bi mogla bit boljša od bivše? dejstvo pa je, da pravi tajming veliko pomeni.
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 26. Avg. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov