Različne vrste kemije

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaL » 25. Avg. 2010 17:51

S prijateljem sva imela v zadnjo nedokončano debato o različnih vrstah kemije, ki jih večina od nas začuti z različnimi ljudmi...Gre za nekaj, kar se mi zdi, da se danes zlo pogosto dogaja, saj vsak dan spoznamo veliko novih ljudi...

Temo je začel po najini izušnji z ene izmenjave, kjer se seveda najde veliko mladih ljudi na kupu in vsak po svoje "preizkuša teren".
In tako npr. da si je skoraj vsak našel vsaj 4 osebe, s katerimi se je zelo ujel, recimo temu, d je imel kemijo z njimi.
Eni so to izkoristli in sprobali različne ljudi, spet drugi pa so se držali nazaj, ker se jim je zdelo brezsmiselno začenjati nekaj, kar itak ne bi imelo prave prihodnosti...
Zanima me sledeče...
na podlagi česa se ponavadi odločite, da boste sledili tej kemiji, ki jo začutite in kdaj se raje zadržite...?
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 25. Avg. 2010 17:55

Ne razmišljam in ne razglabljam na dolgo in široko, ker situacijo ponavadi poslabša.Enostavno se prepustiš toku dogajanja, spontanosti ter preprosto slediš svojim občutkom, da te vodijo... :)če te seveda vodijo v pravo smer, drugače pa..več sreče prihodnjič :D
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 25. Avg. 2010 18:07

do zdej vsakič k sm razmišlala kaj bi s "kemijo" se mi je kasnej zdej da sm narobe razmisla tko da milm da je najbol da nerazmišlaš nč in se prepustiš
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Avg. 2010 18:40

prepustiš se da te vodi -če nič drugega dobiš nove izkušnje in lepe spomine.
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 26. Avg. 2010 8:10

tko ko so že punce povedale.. nima smisla (no vsaj tako js mislim) preveč analizirat o tem v svoji glavi..kr se mi zdi da če preveč razmišljaš a bi al ne bi, kako bi blo če bi/nebi pol se preveč zakomplicira že na začetku. Če že na začetku prav iščeš razloge zakaj ne bi bil z nekom je to že znak da ne bo moglo laufat tko ko je treba. Js sm taka, da če vidim da je meni nekdo všeč in se res ujamem z njim (nej gre za zvezo, al prijateljstvo...) in da sm tut js njemu všeč.. pač enostavno dam sebi in njemu priložnost.
..worrying is dreaming in the wrong direction..
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 26. Avg. 2010 14:45

Organska in anorganska.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Avg. 2010 14:49

^^ Slika jz pa lih prišla v temo napisat še "petrokemija", "analizna", "biokemija", ..
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 26. Avg. 2010 14:53

^^ Saj mava prav a ne :D
Mi je prvo to prišlo na pamet.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Avg. 2010 16:15

Tej famozni kemiji se reče feromoni.

Ne bom natančneje pisal, ker si vsak lahko prebere na internetu ogromno o tem.Na kratko: vsak človek izloča določen vonj, ki se ga ne da oprati z vodo, niti izničiti s prfumi.

Če sta si partnerja feromonsko kompatibilna (to je: tipa privlačijo feromoni ženske in obratno), govorimo o vzajemni privlačnosti.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Avg. 2010 16:23

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Avg. 2010 17:13

se jih da pa kupit, te feromone. vedno me je zanimalo kako bi delovali. nikoli uresničena želja. ;)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Avg. 2010 18:19

Kupit se da umetne feromone, ki naj bi povečevali privlačnost, pojma nimam, če deluje.

Naravnih feromonov, ki jih izloča čisto vsak od nas in se od človeka do človeka razlikujejo, se ne da kupiti, to je logično.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 26. Avg. 2010 20:26

ofkors.
slišala sem za neke parfume. mi je bilo predrago takrat, to se spomnim. zdaj jih pa ne potrebujem več. ;)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Avg. 2010 20:38

Džeki napisal/-a:Tej famozni kemiji se reče feromoni.

Ne bom natančneje pisal, ker si vsak lahko prebere na internetu ogromno o tem.Na kratko: vsak človek izloča določen vonj, ki se ga ne da oprati z vodo, niti izničiti s prfumi.

Če sta si partnerja feromonsko kompatibilna (to je: tipa privlačijo feromoni ženske in obratno), govorimo o vzajemni privlačnosti.

Hja, kaj pa če imaš "kemijo" s človekom, ki ga nisi nikoli srečal? Si samo pišeta? :) So še feromoni v igri? :) Al je nemogoče, da čutiš neko povezavo/kemijo do osebe, ki je še nisi videl/zavohal?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 26. Avg. 2010 21:18

ful dobro vprašanje ... očitno se ne da vse misterije pojasnit z feromoni :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]