rajcanje po smsih- z drugo!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 21. Dec. 2008 12:41

Tamala_mrha napisal/-a:Se strinjam s tabo lorelaj. Čudim se nekaterim puncam, kaj vse tolerirajo pri svojih fantih. Jaz bi takemu tipu, kot je opisan v tej temi, hitro nadela oznako zgodovina :fight: ... in mirno zaživela dalje. ;D

To je ful fajn - če to zmoreš! Poznam veliko punc, ki so jim tipi naredili veliko slabega, pa so ga potem pustile, na koncu pa jokale za njim še dooolgo časa ... Torej le ni vse tako preprosto...
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 21. Dec. 2008 12:41

Tamala_mrha napisal/-a:Se strinjam s tabo lorelaj. Čudim se nekaterim puncam, kaj vse tolerirajo pri svojih fantih. Jaz bi takemu tipu, kot je opisan v tej temi, hitro nadela oznako zgodovina :fight: ... in mirno zaživela dalje. ;D

ooo, vsaka čast, če bi lahko mirno živela dalje, kot da ni blo nč in te sploh ne bi prizadelo :wink:
Make music, not war
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 21. Dec. 2008 13:00

DrFreud napisal/-a:
_tejcha napisal/-a:No jz na tvojem mestu bi takoj rekla adijo...Oprosti mogoč sem preveč direktna,sam k so enkrat sms je hitr tud kej druzga...Vem to zarad lastnih izkušenj in ne privoščim nobeni tega,tako da punca dobro premisli :? :wink:

Pa bi to v stanju zaljubljenosti dejasnko zmogla?

Bi....ker ni vredno da se sekiraš....tak tip ni vreden tvojega časa....
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 21. Dec. 2008 13:06

_tejcha napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:
_tejcha napisal/-a:No jz na tvojem mestu bi takoj rekla adijo...Oprosti mogoč sem preveč direktna,sam k so enkrat sms je hitr tud kej druzga...Vem to zarad lastnih izkušenj in ne privoščim nobeni tega,tako da punca dobro premisli :? :wink:

Pa bi to v stanju zaljubljenosti dejasnko zmogla?

Bi....ker ni vredno da se sekiraš....tak tip ni vreden tvojega časa....

ČESTITKE! Osebno ne poznam nobene punce, ki bi to zmogla (pač ko stvar pripelje do trenutka, ko se je treba resnično odločit) ... in če ti res to zmoreš (sploh v stanju zaljubljenosti, kot si rekla), ti bi pa rad stisnil roko :wink:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 21. Dec. 2008 13:07

Suzika.. jst sm zarad tega tipa odjebala po 5 letih... Sicer so ble še druge stvari.. ampak..
Si res želiš živeti v strahu, da ne boš spet kaj takega doživela? Boš mirno spala, ko bo šel s kolegi žurat oz. ko bo kamorkoli šel?
Si želiš vezo, v kateri ti bo na končku možganiov vedno ležalo vprašanje - mi je res zvest??
Sori bejbi, nared kar hočeš...ampak upam, da ne boš kmalu spet tuki jokala, kaj ti je naredu, tko kot sm recimo jaz, velikokrat.
In ne, tazga idiota ni težko skenslat. Res ne.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 21. Dec. 2008 13:08

DrFreud napisal/-a:
ČESTITKE! Osebno ne poznam nobene punce, ki bi to zmogla (pač ko stvar pripelje do trenutka, ko se je treba resnično odločit) ... in če ti res to zmoreš (sploh v stanju zaljubljenosti, kot si rekla), ti bi pa rad stisnil roko :wink:

Ej...a veš da se da... Z lahkoto :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Dec. 2008 13:28

Mju napisal/-a:

ooo, vsaka čast, če bi lahko mirno živela dalje, kot da ni blo nč in te sploh ne bi prizadelo :wink:

Ne da bi, sem.:wink: Pri bivšem me ni kaj dosti prizadelo, ker sem tako vsaj spoznala kakšen je. Je pa bila predvsem sestra tista, ki mi je odprla oči, ker je pri meni zaljubljenost delala svoje, ampak sem slepo zaljubljenost premagala in upoštevala razum. Mi ni žal, da je tisto obdobje za mano in da sem storila kar sem, ker je bilo to edino prav, sicer bi samo trpela. Verjemi, da dosti manj trpiš, ko je to za tabo (razen kakšne rahločutne duše, ki obujajo samo skupne srečne čase, ne pomislijo pa na fantove slabosti) kot če si še vedno v tem.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Dec. 2008 13:31

Smreka napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:

Točno tako. Nekateri moški bolj težko verjamejo da je to možno, ker so navajeni (ali pa poznajo samo takšne punce), da s(m)o punce vse iste: da trpimo ko naredimo konec in za bivšim objokujemo še dolgo časa. Zakaj bi, ko pa smo zaključile z njim z razlogom? Torej posledično ni razloga za jok in stok, razen tiste, ki nimajo razčiščeno v glavi, da so storile prav (zase, da več ne trpijo v neuspešni zvezi). :wink: Ne rečem, da se obnašamo kot roboti, ker to ne zmore nihče. Kakšen dan, dva si v drugem svetu in razmišljaš o preteklosti, potem pa je čas, da greš naprej. Ni vredno zapravljati časa za preteklost. Bilo je kar je pač bilo. Poznam pa punce (in teh ni malo, kot je že vsem znano), ki še mesece žalujejo za bivšim (pa četudi so ga same zapustile). To mi pa enostavno ni jasno, ker si s tem samo škodo delajo, ko gre življenje mimo njih. Medtem ko bivši verjetno živi dalje kot da se ne bi nič zgodilo (fantje načeloma prej prebolijo kot punce), se ona še vedno žre kaj je naredila. :roll:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 21. Dec. 2008 13:43

Čestitke obema :cool: :D
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 21. Dec. 2008 14:07

Jaz pa nisem sposobna nekoga v kratkem času pozabit, četudi bi kaj zaškripalo oz. bi bil on kriv česa. Pri meni dela zaljubljenost svoje. :oops: :( Sam trenutno nisem v tej fazi, k sreči. :D
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 21. Dec. 2008 14:16

zaljubljenost al odvisnot...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 21. Dec. 2008 14:21

Maped100 napisal/-a:zaljubljenost al odvisnot...

Pri puncah sta to nemalokrat sinonima.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 21. Dec. 2008 14:49

Smreka napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:

Kanček samozavesti in sebe je treba postavit na prvo mesto, pa se vse da. V stanju zaljubljenosti vsak razmišlja drugače in mogoče ne opazi VSEH partnerjevih napak, ampak če se pa zgodi, da partner "hodi" po tebi, bi pa vsaka morala imeti toliko moči, da gre stran. Enako velja tudi za moške.
Nisem si mislila, da toliko žensk (pa tudi moških) pusti, da jih partner izkorišča ...
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Murphy the housedog » 21. Dec. 2008 16:12

suzika18 napisal/-a:,ampak problem je ta da je pač moški. ker je v osnovi tako, da se samci razmnožujejo in gonijo okoli,pri nekaterih je to bolj izrazito(moškost). .
Ah dej ne bluzi krneki no...žge se z uno,100%,verjemi.
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 21. Dec. 2008 16:26

kukrkol gledam, ne vem zakaj se vam zdi, da so v to rajcanje po SMS-ih vpletena čustva do te druge ženske?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov