rajcanje po smsih- z drugo!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 28. Dec. 2008 21:28

Maped100 napisal/-a:mam pester lajf k postaja še velik pestrejši. Moraš biti humorist z optimizmom drgač sam mori :D

sej tk je tud pr meni :razz:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
D.D.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a D.D. » 30. Dec. 2008 14:24

Čaw.

Jst se z mojmu bivšimi še vedno tipkem preko msnja. Pogovarjava se o vsem živem, včasih pa nanese tud na to kako nama je blo luštn in začneva mal rajcat drug drugega. Pa preizkušava do kam bi ker šeu. Oba sva vezana in ne bi prevarala svojih partnerjev. Je pa zanimivo obujat spomine, in meni je v zadovoljsto ker vem da ga lahko še vezno zrajcam, če hočem. Seveda, bi še sexala z njemu- ČE BI BLA SAMA!. Tko se mi pa ne zdi vredno da bi žrtvovala svojo zvezo zaradi tega.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 30. Dec. 2008 19:25

ja če vam paše nadaljujete,sam pazte da vaju sedanji partneri ne azlotijo,da ne bo računalnik letu vn čez okno :!:
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 31. Dec. 2008 11:56

D.D. napisal/-a:Čaw.

Jst se z mojmu bivšimi še vedno tipkem preko msnja. Pogovarjava se o vsem živem, včasih pa nanese tud na to kako nama je blo luštn in začneva mal rajcat drug drugega. Pa preizkušava do kam bi ker šeu. Oba sva vezana in ne bi prevarala svojih partnerjev. Je pa zanimivo obujat spomine, in meni je v zadovoljsto ker vem da ga lahko še vezno zrajcam, če hočem. Seveda, bi še sexala z njemu- ČE BI BLA SAMA!. Tko se mi pa ne zdi vredno da bi žrtvovala svojo zvezo zaradi tega.

Men se zdi to precej grdo do sedanjega partnerja...sploh ker vem da bi mene bolelo, če bi zvedela, da to moj fant dela z bivšo...Imam nekako načelo, da ne počni tistega, česar ne želiš da drugi tebi.
Pa D.D, ne obsojam te..samo na splošno povem kaj si mislim o takem ravnanju :)
Sicer pa kar se tiče bivših...no, jaz imam za sabo eno resno zvezo...ki je propadla pred tremi meseci in mi je on zadnji človek s katerim bi sploh še delala kakšne rajcajoče stvari. Mel me je, pa če ni znal z mano ravnati tako kot bi bilo fajn da bi...potem so tud za te stvari že zaprta vrata:)
Uporabniški avatar
Beya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya » 02. Jan. 2009 19:13

..
Zadnjič spremenil Beya, dne 12. Jul. 2011 17:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Baby, you're the best part of my day .. <3
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 02. Jan. 2009 19:51

Ne vem kaj se ima kdo za rajcat z drugimi? :roll: Če to počne, potem očitno ni s pravo v vezi, oz. ne ve kaj išče.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 02. Jan. 2009 19:55

Smreka napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:
ČESTITKE! Osebno ne poznam nobene punce, ki bi to zmogla (pač ko stvar pripelje do trenutka, ko se je treba resnično odločit) ... in če ti res to zmoreš (sploh v stanju zaljubljenosti, kot si rekla), ti bi pa rad stisnil roko :wink:

Ej...a veš da se da... Z lahkoto :)

Res je, tipa se da skenslat z lahkoto, če je razlog dovolj tehten.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 03. Jan. 2009 12:15

Hehe... bouna sta obadva. :lol:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 03. Jan. 2009 12:43

v tem, da se razumeš s svojimi bivšimi, ne vidim nič slabega. niti v pogovarjanju prek msnja, men se tut nč narobe ne zdi, če greš kdaj še na pijačo... konec koncev je bila to oseba, ki ti je včasih ogromno pomenila in vrjetno se ti zdi vredu človek in če se ni izšlo v zvezi, sta še vedno lahko prijatelja.

druga pa je to, kar opisuješ ti. imaš fanta, nevem, zakaj je to, kar delaš, še potrebno? in, btw, če bi se moj fant rajcu z drugo (pa ni važno al je bivša), bi se počutla čist enko, kot če bi bil fizično z njo. tako da, konec koncev, psihično si že prevarala svojega fanta... če pa je hujše, da ga prevaraš psihično ali fizično, pa presodi sama. mene bi prvo veliko bolj prizadelo...
Make music, not war
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 05. Jan. 2009 18:38

Maped100 napisal/-a:

Hehe... bouna sta obadva. :lol:

Podpis!
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 05. Jan. 2009 18:41

Mju napisal/-a:

v tem, da se razumeš s svojimi bivšimi, ne vidim nič slabega. niti v pogovarjanju prek msnja, men se tut nč narobe ne zdi, če greš kdaj še na pijačo... konec koncev je bila to oseba, ki ti je včasih ogromno pomenila in vrjetno se ti zdi vredu človek in če se ni izšlo v zvezi, sta še vedno lahko prijatelja.

druga pa je to, kar opisuješ ti. imaš fanta, nevem, zakaj je to, kar delaš, še potrebno? in, btw, če bi se moj fant rajcu z drugo (pa ni važno al je bivša), bi se počutla čist enko, kot če bi bil fizično z njo. tako da, konec koncev, psihično si že prevarala svojega fanta... če pa je hujše, da ga prevaraš psihično ali fizično, pa presodi sama. mene bi prvo veliko bolj prizadelo...

Mju tvoj post je čistnapisan tak kot je...res je da ni nč slabega,če ostaneš z bivšim/bivšo v dobrih odnosih,da se vsake tolko na kakem drinku dobite,sam kaj vraga se je treba z njimi rajcat...
ja psihična prevara in vprašanje cajta,kdaj se spreobrne v fizično(če že kaj slučajno še ni blo)..
jaz vem kak to fejst boli,ko skužiš kaj ti partner za hrbtom dela!
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
littledevil
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a littledevil » 05. Jan. 2009 21:25

zame si bitch :D skenslam te kuj :twisted:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 05. Jan. 2009 23:30

Joooj eni pa mate... a pa tvojmu partnerju je kul da se rajcaš po msnju s svojim bivšim?? Js vem da bi me moj zadavu...no to glih ne ampak skenslou bi me pa zihr, js bi pa njega tut če bi on to počeu.
Mislm a mate eni res tok mal samozavesti pol si jo pa na tak način dvigujete?
Live your life like you want
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Jan. 2009 13:44

ppp
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 06. Jan. 2009 19:41

littledevil napisal/-a:

zame si bitch :D skenslam te kuj :twisted:

:tanz:
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov