rajcanje po smsih- z drugo!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

janja1988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a janja1988 » 20. Dec. 2008 15:41

hmm....meni je to sumljivo..jaz prav gotovo tega nebi prenašala...
če želi....naj mene rajca prek smsov, če ne pa naj leti k tistim drugim...ampak mene takrat več nebo...

nevem..ampak taki fantje mene ne zanimajo...
rabim fanta, kateremu lahko zaupam,,in ga ne zamika vsaka druga kiklca:D
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 20. Dec. 2008 15:43

janja1988 napisal/-a:hmm....meni je to sumljivo..jaz prav gotovo tega nebi prenašala...
če želi....naj mene rajca prek smsov, če ne pa naj leti k tistim drugim...ampak mene takrat več nebo...

nevem..ampak taki fantje mene ne zanimajo...

se podpišem :D če mu nism edina in najpomembnejša v lajfu pol naj kr gre :? nočm mu bit ena izmed mnogih :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 20. Dec. 2008 17:39

pika911 napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:Suzika - ne pustit tipa samo zato ker je to naredil; prav tako pa se tudi ni treba z njim kaj preveč o tem pogovarjat, ker ga kaj hudo ne bo ganilo. Torej - ne se odločat a ga bi pustila al ne ... odločaj se kaj boš sedaj naredila, da boš preverila njegovo ljubezen do tebe!

O MOJ BOG!!! a ti to resno? :eek:

Ja, jaz to smrtno resno ... ker odločit se enega pustit ni tako preprosto. In to zahteva precej premisleka in neprespanih noči ... v tem času pa je praznina ... ne naredi se nič. Pusti ga lahko še vedno; s tem, ko pa bi preverila če jo ima rad, pa bi bila odločitev lažja. Besede, ki jih pišem ne jemat tako zlahka, ker vsaka beseda ima precej težak pomen :D

Da bi te takšno varanje bolelo bolj kakor dejansko varanje? Močno dvomim ... razen če si že izkusila obe obliki ... pol bi ti verjel. Drugače pa ne.
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 20. Dec. 2008 17:50

janja1988 napisal/-a:nevem..ampak taki fantje mene ne zanimajo...

Kako pa veš da je tak dokler česa takšnega ne odkriješ :?:
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 20. Dec. 2008 21:07

DrFreud napisal/-a:Da bi te takšno varanje bolelo bolj kakor dejansko varanje? Močno dvomim ... razen če si že izkusila obe obliki ... pol bi ti verjel. Drugače pa ne.

pa a si ti nwem... a si ti res uredu? powej mi kaj bi te bl bolel... mel bi punco k bi se ''ful dobr razumela'' in bi te pač prevarala tko telesno... ampak nebi pač nč čutla do njega... blo bi res sam tko sex brez čustev... to je prvi primer... drugi primer je pa tale z sms-i gre za isto punco... sam da v tem primeru punca stalno misle na tega tipa s kerim se dopisuje...

powej mi kaj bl boli? da te enkrat pač tko brez čustev prevara... al da te vara usako sekundo ker si želi enga druzga... :?:
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 20. Dec. 2008 23:36

zeeeehhh... punca nehi si lagat. ona ga bolj napal in boljši sex ima z njo in si tko nabija libido.

nažalost... tko je
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 20. Dec. 2008 23:42

pika911 napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:Da bi te takšno varanje bolelo bolj kakor dejansko varanje? Močno dvomim ... razen če si že izkusila obe obliki ... pol bi ti verjel. Drugače pa ne.

pa a si ti nwem... a si ti res uredu? powej mi kaj bi te bl bolel... mel bi punco k bi se ''ful dobr razumela'' in bi te pač prevarala tko telesno... ampak nebi pač nč čutla do njega... blo bi res sam tko sex brez čustev... to je prvi primer... drugi primer je pa tale z sms-i gre za isto punco... sam da v tem primeru punca stalno misle na tega tipa s kerim se dopisuje...

powej mi kaj bl boli? da te enkrat pač tko brez čustev prevara... al da te vara usako sekundo ker si želi enga druzga... :?:

Če te bi tip prevaral tko da bi dejansko seksal z njo - misliš, da si ne bi želel ene druge? Dobro preberi svoj post preden ga oddaš .. ker en stavek z drugim kolidira ... :?

Pa še vedno ne vem .. si bila že prevarana na oba načina?
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 21. Dec. 2008 8:54

mislm da to ni tvoja stavr :D pa tut mal ne vljudno je da sprašujš... sej ti nism rekla da morš mislt isto k jst sam pač da je to moje mnenje... očitno ne razmišlava isto sej glih to je prednost demokracije a ne :P da to dopušča zato me pros te lepo nehi napadat!
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 21. Dec. 2008 9:02

pika911 napisal/-a:mislm da to ni tvoja stavr :D pa tut mal ne vljudno je da sprašujš... sej ti nism rekla da morš mislt isto k jst sam pač da je to moje mnenje... očitno ne razmišlava isto sej glih to je prednost demokracije a ne :P da to dopušča zato me pros te lepo nehi napadat!

Vprašal sem le zato, ker si pač trdila nekaj kar je bilo v nasprotju z mojimi predvidevami in izkušnjami iz pogovorov (sam prevaran še nisem bil - no, vsaj ne da bi jaz vedel :D ).

Če pa sem s tem preveč posegel v tvojo intimno sfero se ti pa opravičujem. Iskreno. :)

PS. Nadvse zanimivo je kako ljudje dojemamo napadanje drugega ... jaz mislim, da si ti napadala mene, ti misliš, da sem jaz napadal tebe .. očitno pa nihče nikogar ni napadal ... Jupiiiii :D :D
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 21. Dec. 2008 9:03

sam da si srečn :D
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 21. Dec. 2008 10:09

jaz če bi zvedla da si tip dopisuje takšna sporočila z neko drugo, bi ga vsekakor zapustila...pa čeprav ne gre za fizično varanje, je to zame vseeno varanje, in nikoli ne veš kdaj bo prerastlo iz samih sms-ov še v kaj realnega...
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 21. Dec. 2008 10:10

jst isto... ammmm mislm da če svojga fanta ne rajcam dost da si more z drugimi dopisvt pol to ni to al kai :?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Dec. 2008 11:10

V sili je vsaka tolažba dobra, ne? :wink: Če tako opravičuješ njegovo dejanje, potem ne vem zakaj sprašuješ za mnenje tukaj. Mene bi to odvrnilo od njega in bi po hitrem postopku šla svojo pot, njemu pa še prej povedala kaj si mislim o tem nedoraslem obnašanju. Če pa je tebi kul, da drugi ženski piše takšne stvari... potem pa le mirno požiraj vse skupaj. Verjemi, da ti bo enkrat razneslo pokrovko. :wink:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 21. Dec. 2008 11:50

DrFreud napisal/-a:
pika911 napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:Suzika - ne pustit tipa samo zato ker je to naredil; prav tako pa se tudi ni treba z njim kaj preveč o tem pogovarjat, ker ga kaj hudo ne bo ganilo. Torej - ne se odločat a ga bi pustila al ne ... odločaj se kaj boš sedaj naredila, da boš preverila njegovo ljubezen do tebe!

O MOJ BOG!!! a ti to resno? :eek:

Ja, jaz to smrtno resno ... ker odločit se enega pustit ni tako preprosto. In to zahteva precej premisleka in neprespanih noči ... v tem času pa je praznina ... ne naredi se nič. Pusti ga lahko še vedno; s tem, ko pa bi preverila če jo ima rad, pa bi bila odločitev lažja. Besede, ki jih pišem ne jemat tako zlahka, ker vsaka beseda ima precej težak pomen :D

Da bi te takšno varanje bolelo bolj kakor dejansko varanje? Močno dvomim ... razen če si že izkusila obe obliki ... pol bi ti verjel. Drugače pa ne.

Se strinjam vsaka beseda ima precej težek pomen, zato jaz ne bi nikoli prenašala kakršnega koli "seksi" dopisovanja mojega fanta z drugo punco.
Kaj bolj boli telesno varanje ali virtualno, ne vem, ker ničesar od tega še nisem izkusila. No, vsaj da bi vedela ne. :lol: Sem pa prepričana, da bi oboje močno zamerila, ker varanje na nek način enačim z izdajo. In takih ljudi, ki jih imam za prijatelje in me kasneje izdajo, ne potrebujem. Zato bi takle tipček lahko kar po hitrem postopku odpeketal iz mojega življenja.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 21. Dec. 2008 12:35

Se strinjam s tabo lorelaj. Čudim se nekaterim puncam, kaj vse tolerirajo pri svojih fantih. Jaz bi takemu tipu, kot je opisan v tej temi, hitro nadela oznako zgodovina :fight: ... in mirno zaživela dalje. ;D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov