Rabim mnenje!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
kok si star in za kaj imaš toliko položnic?
glej tko ti bom rekla. Ko je bil moj tip v resni krizi, res BAD, sem mu bila pripravljena dat vse prihranke. Ko me je pa fehtaru za drobiž, mi je šlo pa čist na ku*ac.
Kakšno izobrazvbo pa imaš in iz kje si?
Pa izobrazba ni velika, ampak je visoka.
glej tko ti bom rekla. Ko je bil moj tip v resni krizi, res BAD, sem mu bila pripravljena dat vse prihranke. Ko me je pa fehtaru za drobiž, mi je šlo pa čist na ku*ac.
Kakšno izobrazvbo pa imaš in iz kje si?
Pa izobrazba ni velika, ampak je visoka.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ljudje smo si različni. če si ti radodaren in vse zmečeš, če imaš, lahko da je ona bolj židovska. in v tem primeru je logično, da ne bo svojega denarja ponujala in ga razmetavala, dokler ne bo nujno, torej dokler ji tega ne boš omenil.
Vsak raj ima svojo kačo.
- Gregor23456
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2011
Hvala za odgovore...
Zadnjič spremenil Gregor23456, dne 06. Sep. 2011 1:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Veš kaj, avto prodej.
(če ne bi bil "Gregor", mi ne bi tole takoj na misel padlo )
Imela sem bivšega, ki je skoz neki jamral kako je ubogi in brez denarja in tralalala, a niti 100 m do trgovine ne bi šel brez avta!
(če ne bi bil "Gregor", mi ne bi tole takoj na misel padlo )
Imela sem bivšega, ki je skoz neki jamral kako je ubogi in brez denarja in tralalala, a niti 100 m do trgovine ne bi šel brez avta!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja kak je to fino pol poste zbrisat za sabo ane Sicer sem še ujela uvodnega, ko je bil še biblijskih razsežnosti, pa ne morem ne da bi prstavla svojo džezvo: svašta. Ko sem bila jaz brez rednega malo bolj dostojnega priliva denarja na račun, nisem hodila jest ven. Sem kuhala doma in tip ni imel nič proti. Kino ni bil na sporedu, k sreči obsojajo torrenti. Pijačke zunaj po gostilnah so pa največji požiralec ojrotov ever, jaz sem raje šla (ja, s peciklom!) do kolegice in sma pile pač doma skuhan kofi, ki ne stane 1,3€ na osebo, še manj pa kak pir ki pride 2€ na osebo (pol ceneje v trgovini, če nisi zbirčen, dobiš že za 50centov).
Pa kaj te sili, da hodiš k njej spat? Pa spi doma. Al pa idi k njej pa bod tam več dni skupaj, da se ne rabiš gor in dol vozit? Nakupi fasngo za 20€ pa če se znajdeš, lahko s tem par dni kamot vama kuhaš kosila in večerje. Sej nimaš šihta, beri knjige medtem ko je ni. A ješ kaj ko si pri njej? Se tam tuširaš?
Ponudila ti pa itak je, da ti finančno pomaga, tak da to ne moreš zdaj čivkat, da ti ne nudi pomoči. A pa ti bi ji ta denar pol povrnil, ko bi imel svoj lasten prihodek?
Pa kaj te sili, da hodiš k njej spat? Pa spi doma. Al pa idi k njej pa bod tam več dni skupaj, da se ne rabiš gor in dol vozit? Nakupi fasngo za 20€ pa če se znajdeš, lahko s tem par dni kamot vama kuhaš kosila in večerje. Sej nimaš šihta, beri knjige medtem ko je ni. A ješ kaj ko si pri njej? Se tam tuširaš?
Ponudila ti pa itak je, da ti finančno pomaga, tak da to ne moreš zdaj čivkat, da ti ne nudi pomoči. A pa ti bi ji ta denar pol povrnil, ko bi imel svoj lasten prihodek?
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Gregor23456 napisal/-a:Moja punca in jaz sva skupi že 2 leti. Ko spiva je to ponavad pri njej, ker doma imam skupaj sobo z bratom, in ne gre. A je normalno da ti punca posodi kdaj ce rabiš....voziva se ponavadi z njenim avtom, zunaj pa oba plačujeva.
Tale Gregor je spremenil komentarje...
Kaj ti naj se vec posodi tvoja punca? Spita pri njej, vozita se z njenjim avtom, zunaj pa oba placujata! A ti tut ona kuha?
Kako se lahk pritozujes, da ti punca ne ponuja denar?
Gres k njej doma, spis, se tusiras, verjetno ti tut kuha, zunaj oba placujeta, ti pa jamras da ti nic ne ponuja!
Glede sluzbe, pa ti ne verjamem, da ne mores najti neko zacasno delo, da bi vsaj malo sluzil.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ce bos:
- puscal da te zenska prezivlja
- neki jokcal in ovinkaril
bos hitro zajebal zvezo. Zgornji dve stvari sta zenska privilegija in si jih ti ne mores privoscit.
- puscal da te zenska prezivlja
- neki jokcal in ovinkaril
bos hitro zajebal zvezo. Zgornji dve stvari sta zenska privilegija in si jih ti ne mores privoscit.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jap točno tako. Men bi šlo na k***c da bi mi tip skoz težil če mu kej posodim. Pa da mi še reče če mu dam za bencim da lahko pride k men... Seriously? Po moje ga ne bi ravno preveč spoštovala in bi ga tudi zelo hitro skenslala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov