Rabim mnenje!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Na.svet napisal/-a: Ne, noben ni nič več nič manj. Naličenost moškega in ženske je z moje strani enako obravnavana.
lažeš. ličiš se ne iz enega razloga. ker se "noben" moški ne. ne ti meni flanc prodajat. zato tudi ne nosiš visokih pet, tvoja ženska pa si verjetno brije noge. ja?
torej ne govori več o enakosti, ker z enakopravnostjo nima nobene veze.
nohtov si ne lakiraš iz istega razloga kot prevzameš dvigovanje težke škatle. in ne zato, ker se ti lakirani nohti na tebi ne bi dopadli, ali ker "baba tudi lahko škatlo dvigne, jaz jo bom pa gledal."
če še vedno ne štekaš, bo treba pa kakšno knjigo prebrat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Na.svet napisal/-a:Zakaj jaz ne ličim svoje ženske? Prvič zato, ker se tudi sama ne liči. Če bi se pa... Imam precej raje, da se ne. Če pa bi to, da se, požrl je ne bi ličil iz istega razloga, kot je ne umivam. Pač njeno telo.
[sarcasm]
Imaš prav! Zakaj bi se preden gresta na večerjo pogledala v ogledalo in s korektorjem prekrila nadležen mozolj? Ijaaak, fuj, maskara neeeee!!
[/sarcasm]
Dej ti si en zmazek od desca, alpa ženska ujeta v moškem telesu kaj jaz vem. Ampak očitno sta se našla - ti pripraviš kosilce med tem ko tvoja mal avto pošraufa. Fajn, veliko sreče še naprej.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
- Na.svet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2011
Še to odgovorim, v nadaljne pa je zgleda res nesmiselno dokazovati.
Kako pa veš, da lažem? A možnost, da ne lažem pa ne obstaja. Zakaj pa mam dolge lase? Zato, ker jih ima večina moških?
Ja, moja ženska si brije noge, a zagotovo ne zato, ker pač si jih kot ženska mora, ane. Veš, tudi drugi razlogi obstajajo.
Večerjo? Evo spet. A je samo po sebi umevno, da pari hodijo na večerjo?
Če pa sem zmazeh od desca. No, ja... Če rečeš zmazek... Lahko rečeš tudi drugače. Zmazek sem, ker imaš ti prepričanje, da je takšen dedec zmazek. V končni fazi pa ni nujno, da je zmazek, ampak ima določene druge lastnosti. Ali je drugačnost že zmazek?
Ženska ujeta v moškem telesu. No, lahko ravno tako rečeš drugače. Da pač imam cel nabor lastnosti, vse te lastnosti pa lahtko dobi ali moški ali ženska. Oz. da so tako v moškem telesu lahko takšne ali drugačne lastnosti. Pa je zdaj to vredno negativne oznake???
A res ne moreš dopustiti drugih možnosti? Zakaj že v naprej predpostaviš, da je nekaj moško drugi pa žensko. Zakaj ne more biti pa vse oboje?
Kaj recimo je narobe s tem, da ženska šravfa avto, oz. kaj je narobe s tem, da ga lahko oba?
In kaj bo v tisti knjigi pisalo? Da fanti se zanimajo za avtke, punčke pa za barbike? In da punčka, ki se zanima za avtke... Ja, s to je pa nekaj narobe? To je vendar za fantke.
Dojemi... Da si ti tista s predstavo, da "tako pa ne gre"...
Kako pa veš, da lažem? A možnost, da ne lažem pa ne obstaja. Zakaj pa mam dolge lase? Zato, ker jih ima večina moških?
Ja, moja ženska si brije noge, a zagotovo ne zato, ker pač si jih kot ženska mora, ane. Veš, tudi drugi razlogi obstajajo.
Večerjo? Evo spet. A je samo po sebi umevno, da pari hodijo na večerjo?
Če pa sem zmazeh od desca. No, ja... Če rečeš zmazek... Lahko rečeš tudi drugače. Zmazek sem, ker imaš ti prepričanje, da je takšen dedec zmazek. V končni fazi pa ni nujno, da je zmazek, ampak ima določene druge lastnosti. Ali je drugačnost že zmazek?
Ženska ujeta v moškem telesu. No, lahko ravno tako rečeš drugače. Da pač imam cel nabor lastnosti, vse te lastnosti pa lahtko dobi ali moški ali ženska. Oz. da so tako v moškem telesu lahko takšne ali drugačne lastnosti. Pa je zdaj to vredno negativne oznake???
A res ne moreš dopustiti drugih možnosti? Zakaj že v naprej predpostaviš, da je nekaj moško drugi pa žensko. Zakaj ne more biti pa vse oboje?
Kaj recimo je narobe s tem, da ženska šravfa avto, oz. kaj je narobe s tem, da ga lahko oba?
In kaj bo v tisti knjigi pisalo? Da fanti se zanimajo za avtke, punčke pa za barbike? In da punčka, ki se zanima za avtke... Ja, s to je pa nekaj narobe? To je vendar za fantke.
Dojemi... Da si ti tista s predstavo, da "tako pa ne gre"...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]