Pustiti resno zvezo zaradi x osebe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

_erika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _erika » 13. Nov. 2009 18:03

kokica87 napisal/-a:Meni je pa pri vsem tem zanimivo, da v prvem postu piše koliko jo ima fant rad, da bi vse zanjo naredil...nekje vmes pa piše kakšen flegmatik je, da ga ne premakne niti malo...

To da je flegmatik je karakteristika, in tudi človek ki je flegmatik lahko ima rad in lahko ljubi. Samo, da ne zna to pokazati in ne izda svojih čustev.
Bouha
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 13. Nov. 2009 20:20

_erika napisal/-a:To da je flegmatik je karakteristika, in tudi človek ki je flegmatik lahko ima rad in lahko ljubi. Samo, da ne zna to pokazati in ne izda svojih čustev.

Ti je to OK?

Poznam enega takega človeka in vem, da sam ne bi mogel biti s človekom, s katerim je tako težko priti do dna o tem, kaj zares čuti.

So pa drugi ljudje, ki imajo svoje "antene" bolje razvite in tudi s takšnim človekom čisto dobro shajajo. :)
_erika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _erika » 13. Nov. 2009 22:16

Alwaleed napisal/-a:
_erika napisal/-a:To da je flegmatik je karakteristika, in tudi človek ki je flegmatik lahko ima rad in lahko ljubi. Samo, da ne zna to pokazati in ne izda svojih čustev.

Ti je to OK?
Po pravici povedano, ne mi ni OK. Ker to pomeni, da mi ne daje pozornosti, ki sem jo potrebna.
Bouha
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 13. Nov. 2009 22:24

_erika napisal/-a:Po pravici povedano, ne mi ni OK. Ker to pomeni, da mi ne daje pozornosti, ki sem jo potrebna.

Potem je tvoj sum, da nista za skupaj, mogoče utemeljen?
_erika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _erika » 13. Nov. 2009 22:56

...
Zadnjič spremenil _erika, dne 10. Okt. 2010 16:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Bouha
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 13. Nov. 2009 23:02

_erika napisal/-a:
kokica87 napisal/-a:Meni je pa pri vsem tem zanimivo, da v prvem postu piše koliko jo ima fant rad, da bi vse zanjo naredil...nekje vmes pa piše kakšen flegmatik je, da ga ne premakne niti malo...

To da je flegmatik je karakteristika, in tudi človek ki je flegmatik lahko ima rad in lahko ljubi. Samo, da ne zna to pokazati in ne izda svojih čustev.

Kako pa potem veš da te ima tako zelo rad, če ne zna in ne izda svojih čustev?
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 14. Nov. 2009 0:05

kokica87 napisal/-a:Kako pa potem veš da te ima tako zelo rad, če ne zna in ne izda svojih čustev?

Pri takih ljudeh je treba to sklepat iz obnašanja, iz majhnih stvari, ki jih naredijo. Dostikrat so znotraj v resnici precej krhki. Če jih dobro opazuješ, vidiš, kako čutijo.
Uporabniški avatar
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *barby* » 21. Nov. 2009 17:16

hmmm...verjamem da je to zelo težka situacija,ki ne veš kaj bi storila si zmedena in verjetno si greš že sama sebi malo na živce...pusti času čas...naredi tisto kar ti misliš da je prav...sledi svojemu srcu:))
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 21. Nov. 2009 17:51

Po tvojem postu sodeč; govoriš eno, misliš drugo. V sebi si se pravzaprav že odločila,kaj storiti, in nevem zakaj potem sprašuješ za mnenje. Ali bi ali ne bi? To se moraš sama odločiti, ne pa da se na podlagi nevem koliko pozitvnih/negativni odgovorov ti odločiš, ali boš tipa pustla ali ga prevarala, ali karkoli že naredla. Skratka tvoje življenje je, in ti se moraš odločiti s kom in kako ga boš preživljala.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
_erika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _erika » 21. Nov. 2009 18:19

*barby* napisal/-a:hmmm...verjamem da je to zelo težka situacija,ki ne veš kaj bi storila si zmedena in verjetno si greš že sama sebi malo na živce...pusti času čas...naredi tisto kar ti misliš da je prav...sledi svojemu srcu:))

Jap, si grem na živce, in to zelo. Za primer povem, da se zelo bojim teme in gozda. In na dan ko sem bila glede tega zelo razburjena in tečna sama sebi, sem se odločila da grem tečt ob 19h do naših jam. Skratka po temi sem tekla skozi gozd.
Bouha
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 22. Nov. 2009 14:33

Glede svojega odgovora (kot kaže) si se v sebi že odločila, tukaj bi rada dobila le potrditev, da bi imela čim manj slabo vest. Tak občutek mi vse skupaj daje.
Moje mnenje: ko te kljub resni zvezi mika nekdo drug, očitno nekaj resno škriplje in je znak za alarm... Potem pa - če se še da v zvezi kaj popraviti ali greš po poti, ki te mika. Odločitev je v vsakem primeru samo tvoja!
Uporabniški avatar
Kittycat7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Kittycat7 » 22. Nov. 2009 14:34

Če mene kdo upraša se zveza med dvema konča ko je eden od njiju prevaran iz strani partnerja.... ker odpustiti kaj takega ni tako težko, misija nemogoče je po tem zopet zaupati partnerju, kar pa je u zvezi enaglaunih stvari.
Torej če sem prau razumela, si bila prevarana z partnerjeve strani...torej je bilo najverjetneje s tem konec vajine zveze in sta v njej samo še životarila, zato pa si sedaj tudi v takih dvomih, vendar verjmi da s tako avanturo ne boš nič rešil... osredotoči se nase, zaceli svoje rane in nato si poišči človeka, ki te bo vreden :love:
... pa veliko sreče, kakorkoli se že odločiš
Stopaj v svetlobi in se nikoli ne boj dopustiti svetlobi resnice, da te popolnoma objame. Ko nimaš ničesar skrivati, se ničesar sramovati, si svoboden kot majhen otrok, ki ne pozna ovir in se izraža z resnično radostjo.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Nov. 2009 14:48

_erika napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:

Ti je to OK?
Po pravici povedano, ne mi ni OK. Ker to pomeni, da mi ne daje pozornosti, ki sem jo potrebna.

to je velirkat razlog ja, da punce varajo svoje fante,ker nimajo dost pozornosti z njihovih strani.

Jaz ti svetujem, da daš konc temu resnemu, ker kukr si rekla, ni več kemije, ne ujemata se več, ne nudi ti tega kar ti hočeš..torej, mislšd a bo čez leta boljše, če bojo stvari tko kot so?

Pa izkoristi tega jebača, potem si uzem čas, pa išč za drugimi in to kar bi ti rada.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 23. Nov. 2009 15:00

chiqqa napisal/-a:
_erika napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:

Ti je to OK?

to je velirkat razlog ja, da punce varajo svoje fante,ker nimajo dost pozornosti z njihovih strani.

Jaz ti svetujem, da daš konc temu resnemu, ker kukr si rekla, ni več kemije, ne ujemata se več, ne nudi ti tega kar ti hočeš..torej, mislšd a bo čez leta boljše, če bojo stvari tko kot so?

Pa izkoristi tega jebača, potem si uzem čas, pa išč za drugimi in to kar bi ti rada.

Ampak kljub temu, nepozornost tipa, ne opravičuje dejstva, da ga greš prevarat. Če meniš, da ti nudi premalo pozornosti, potem se pač poskušaš pogovorit z njim, v nasprotnem primeru prekineš z njim. Ne pa da ga prevaraš, varaš, karkoli, potem pa dejstvo skušaš opravičit s tem, ah sej ni bil dost pozoren do mene :roll:
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 23. Nov. 2009 15:16

^neee to itak, ne vodi to nikamor, sam povem, da vse se neki obešajo na to, da ne nudi dost pozornosti, ravno za vikend sem spoznala enga tipa da dol padeš (pač tko v družbi) pa je reku da je že 1 let samski ker ga je punca varala, sam je šezmer ne more pozabt, razlog je pa lih to, premau pozornosti

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]