pustil punco zaradi mene
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
ellizabeth..mislm, da z odprtjem teme sam hočš, da ti vsi rečemo, da ni nč narobe s tem, da nisi nč kriva lalala kar je dejansko tut res. če bi biu men nekdo všeč pa bi vedla, da ma punco ampak sm mu js bl ušeč bi mi blo čist usen za punco, sej to ni bla tvoja odločiteu ampak njegova da jo pusti in sploh ni važn zkaj je to naredu..na okolico in kolege se pa ne oziri važn, d aje tep kul z njim in njemu s tabo
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^večinoma se strinjam s tabo,
z "zaključno mislijo" pa ne glih: ja, moralo bi bit važno tudi kaj si kolegi mislijo (če so res dobri prijatelji) - konec koncev, tud oni bi moral "neki štet" v človekovem življenju.
Res je, dejansko je blo "korektno" izpeljanjo (z njegove strani), sam korektno ni nujno vedno tud najbol "uporabniku prijazno".
z "zaključno mislijo" pa ne glih: ja, moralo bi bit važno tudi kaj si kolegi mislijo (če so res dobri prijatelji) - konec koncev, tud oni bi moral "neki štet" v človekovem življenju.
Hm. Rada bi vidla (retorično - nočem zares zdej dvignjenih rok ) koga, ki mu je dejansko ravno ob razhodu. Sploh če je blo iznenada in ona ni ničesar slutila - "je prišla mim ena, ki mu je bla bolj všeč", na-a, jz tud ne bi skakala od veselja.s0nckic4 napisal/-a:bivšo punco, ki konca očitno ni sprejela povsem flegmatično.
Res je, dejansko je blo "korektno" izpeljanjo (z njegove strani), sam korektno ni nujno vedno tud najbol "uporabniku prijazno".
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^^ se absolutno strinjam. zato pa pravim, da v primeru, da so bili fantovi prijatelji v prijateljskih odnosih z bivšim dekletom, da znajo njo tretirat kot 'vsiljivko' in 'razdiralko' in so zato negativno nastrojeni do nje. načeloma pa te stvari sčasoma izzvenijo.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Men se to zdi cist ok. Sploh v primerjavi s tem, kar imam zadnje case okol sebe, zenske, ki pred preskokom iz ene zveze v drugo, drugega tipa najprej "sprobajo", torej prevarajo svojega.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij napisal/-a:Men se to zdi cist ok. Sploh v primerjavi s tem, kar imam zadnje case okol sebe, zenske, ki pred preskokom iz ene zveze v drugo, drugega tipa najprej "sprobajo", torej prevarajo svojega.
to je neumnost - ker to dejansko pomeni da vzrajajo v zvezi ki jih ne osrečuje. Ta del se mi zdi bl sporen kot samo sprobavanje.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
tip je konkretno izpeljal ... ni varal in podobne scene ... tako da ne vem zakaj imaš občutek krivde? ... tem frendom pa naj zapre usta, kaj te njih briga s kom se ima on lepo
Zadnjič spremenil puma, dne 06. Sep. 2010 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Hja, lahko samo upaš, da ni iz zveze v zvezo skočil zato, ker pogreša metuljčke, "intenziven filing zaljubljenosti" in podobne neumnosti.Ker če je tako, si pečena in bo zapustil tudi tebe, ko bosta nekaj časa skupaj, noro adrenalinsko-metuljčkastih občutkov ne bo več, mimo pa bo prišla ena, ki mu jih bo spet vzbudila.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Verjetno z razlogom?puma napisal/-a:... tako da ne vem zakaj imaš občutek krivde? ...
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
ah ta predvidevanja ... dejstvo je, da se ne ve kako bo naprej in če sta zaljubljena oba in se imata lepo, ne vem zakaj bi se obremenjevali s tem, kaj bo ko bo nekdo drug prišel mimo in podobne zadeve.
Vedno pride nekdo mimo in z enimi se pač gre naprej ... sam paničarit o tem zdaj, je res nepotrebno in si pri tem delat črne prognoze za prihodnost, medtem ko je še vse sveže v povojih
Vedno pride nekdo mimo in z enimi se pač gre naprej ... sam paničarit o tem zdaj, je res nepotrebno in si pri tem delat črne prognoze za prihodnost, medtem ko je še vse sveže v povojih
-
puma - Cosmopolitanka
purple_rain napisal/-a:Verjetno z razlogom?puma napisal/-a:... tako da ne vem zakaj imaš občutek krivde? ...
hmm ... najbolje, da počakava na njen odgovor
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Džeki napisal/-a:Hja, lahko samo upaš, da ni iz zveze v zvezo skočil zato, ker pogreša metuljčke, "intenziven filing zaljubljenosti" in podobne neumnosti.Ker če je tako, si pečena in bo zapustil tudi tebe, ko bosta nekaj časa skupaj, noro adrenalinsko-metuljčkastih občutkov ne bo več, mimo pa bo prišla ena, ki mu jih bo spet vzbudila.
Se pridružujem..... se mi zdi, da igraš na prave note Sorry, sam tko (ponavadi) je. Se bo moral tipo še dost o odnosih naučit, in potem bo nehal skakati k drugi zaradi zaljubljenosti...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
nimam slabe vesti, šokiral me je odnos nekaterih ljudi.
zanimalo me je pa tudi, če ima kakšna takše izkušnje in kako je prenesla odnos nekaterih ljudi, ki te imajo za razdiralko zvez. saj mu nisem rekla naj prekini zvezo. dokler ni prekinil nisva imela NIČ.
nevem zakaj mislite, da je šlo to samo zaradai metuljčkov, saj se vsaka zveza iz tega začne.
kakor sem že napisala, zveze razpadajo vsak dan. nevem, kaj se vam zdi tukaj napačno, če se je odločil za prekinitev zveze. nekateri gredo prej v novo zvezo, nekateri pa rabijo več časa.
zanimalo me je pa tudi, če ima kakšna takše izkušnje in kako je prenesla odnos nekaterih ljudi, ki te imajo za razdiralko zvez. saj mu nisem rekla naj prekini zvezo. dokler ni prekinil nisva imela NIČ.
nevem zakaj mislite, da je šlo to samo zaradai metuljčkov, saj se vsaka zveza iz tega začne.
kakor sem že napisala, zveze razpadajo vsak dan. nevem, kaj se vam zdi tukaj napačno, če se je odločil za prekinitev zveze. nekateri gredo prej v novo zvezo, nekateri pa rabijo več časa.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
zanimalo me je pa tudi, če ima kakšna takše izkušnje in kako je prenesla odnos nekaterih ljudi, ki te imajo za razdiralko zvez.
Ljudje znajo biti zelo pasji, pa čeprav ne vejo niti polovico zgodbe. Js sem jih v obeh primerih (2× sem imela takšno situacijo) jih ignorirala in jim dala zraven kost za glodat. Če me že opravljajo, naj me vsaj konkretno , to me pa res nikoli ni motilo
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov