pustil punco zaradi mene
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Ljudem, ki te imajo za "razdiralko zvez", itak primanjkuje par možganskih celic.
1. Tip bi lahko komot ostal ob bivši, nihče ga ni silil, da se zapleta s tabo
2. To ime "razdiralka zvez" se sliši kot da je bil s to žensko najmanj poročen, imel 3 otroke in bajto. Zakaj zaboga bi moral ostat v zvezi z žensko s katero ga nič pomembnega ne veže in furat zvezo, ki mu očitno ni ustrezala?
Taki ljudje so mi res glupi, neki obrekujejo naokoli, sami pa ne znajo uporabljat možganov.
1. Tip bi lahko komot ostal ob bivši, nihče ga ni silil, da se zapleta s tabo
2. To ime "razdiralka zvez" se sliši kot da je bil s to žensko najmanj poročen, imel 3 otroke in bajto. Zakaj zaboga bi moral ostat v zvezi z žensko s katero ga nič pomembnega ne veže in furat zvezo, ki mu očitno ni ustrezala?
Taki ljudje so mi res glupi, neki obrekujejo naokoli, sami pa ne znajo uporabljat možganov.
- Jewels
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2010
No, odvisno je spet kako aktivna in dejavna si bla ti še preden sta s tem fanotm začela. Gre za to, da obstajajo ženske, katere spoštujejo dejstvo, da so nekateri tipi zasedeni in se z njimi nikakor ne zapletajo, se pravi ni tu nikakršnih drinkov, nočnih sms-ov, zapeljivega gledanja in podobno. Maš pa spet drugo klaso žensk, ki sploh ne j.... tega, da tipa doma čaka nekdo. Vseeno bo z njim na veliko fliratala in mu pošiljala signale, da je krepko zainteresirana. Takšne ženske npr. jaz obsojam, pa tud če do trenutka, ko tip pusti svojo žensko, ni imela z njim nič.
Vseeno mu je s svojo mahala pred nosom in ponavadi imajo take največ za povedat: "sej nič nisva mela, ko je bil še z njo" - yeah right...
Tko da mogoče se ša uvrščaš v drugo skupino in te prijatelji zato obsojajo? No ja, samo še en vidik situacije.
Vseeno mu je s svojo mahala pred nosom in ponavadi imajo take največ za povedat: "sej nič nisva mela, ko je bil še z njo" - yeah right...
Tko da mogoče se ša uvrščaš v drugo skupino in te prijatelji zato obsojajo? No ja, samo še en vidik situacije.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Hahahahaha , ne, ne uvrščam se v drugo skupimo.
In ne vem zakaj bi tako žensko obsojala, še vedno je moški to dopustil in bil z njo. Nisem obsojala punce, ki se je metala po mojmu fantu, ker je bil hladen kot špricar. Pa če tudi ne bi bil, potem bi njega ne pa punco .
umiram
In ne vem zakaj bi tako žensko obsojala, še vedno je moški to dopustil in bil z njo. Nisem obsojala punce, ki se je metala po mojmu fantu, ker je bil hladen kot špricar. Pa če tudi ne bi bil, potem bi njega ne pa punco .
Jewels napisal/-a:Vseeno mu je s svojo mahala pred nosom
umiram
A goal without a plan is just a wish.
- Jewels
- Sramežljivka
Ja vem, ampak pač dejstvo je, da moški so ipak le moški. Jaz še vedno sledim načelu, da če je nekdo zaseden da se sploh ne spuščam v take zadeve, ker tako kot je že ena prej rekla: če je to naredil drugi zaradi tebe, bo najverjetneje tudi tebi zaradi druge.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej ko te bo recimor fant prevaral boš tudi rekla, moški so itak pač moški, sej si ubogi revež ni mogel pomagati pred vplivom zlobne ženske, ki ga je zapeljala??
Dobro opravičilo
Dobro opravičilo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Jewels
- Sramežljivka
Eh, al pa če se slepite celo življenje, da vaš pa nikoli ne bo nobene druge pogledal, ker ste vi the one and only. Nič ne zagovarjam moških, ampak pač dejstvo je, da vsakemu človeku paše pozornost pa naj bo to moški al pa ženska in če ti je nekdo že tako al tako simpatičen, bi mogoče ostalo samo pri tem, če ne bi oni drugi okol tebe skakal ko zmešan in ti dajal znake, da je več kot zainteresiran. Če ste pa vi take skale, da vas nič ne premake pa kapo dol!
-
Ajča - Cosmopolitanka
Jewels napisal/-a:Eh, al pa če se slepite celo življenje, da vaš pa nikoli ne bo nobene druge pogledal, ker ste vi the one and only.
Seveda, da bo katero drugo pogledal, kot tudi jaz drugega. Gledati ni zločin . Vsi imamo oči
In ne, ni me premaknilo, ko se je una obešala po mojmu. Smejala sem se ji, ker je zgledala res kokoškasto in neumno
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Zakaj pa potem tako poudarjaš, da so moški ipak le moški? A ženske pa nismo dojemljive za pihanje na dušo?
Zame pač tipi niso manjvredni in pomilovanja vredni revčki, ki ne morejo odgovarjat za svoja dejanja, ker so ipak le moški. Čisto verjamem, da moj tip kdaj kakšno drugo pogleda in da kakšna druga kdaj pogleda njega.
Če me bo pa prevaral/pustil zaradi druge, bo pa to njegova odločitev in odgovornost, ne zlobna spletka neke druge ženske, ki se je spravila na zasedenega.
Zame pač tipi niso manjvredni in pomilovanja vredni revčki, ki ne morejo odgovarjat za svoja dejanja, ker so ipak le moški. Čisto verjamem, da moj tip kdaj kakšno drugo pogleda in da kakšna druga kdaj pogleda njega.
Če me bo pa prevaral/pustil zaradi druge, bo pa to njegova odločitev in odgovornost, ne zlobna spletka neke druge ženske, ki se je spravila na zasedenega.
- Jewels
- Sramežljivka
jullia_ napisal/-a:Zakaj pa potem tako poudarjaš, da so moški ipak le moški? A ženske pa nismo dojemljive za pihanje na dušo?
Moje osebno opažanje je pač, da so ženske ponavadi bolj predane neki vezi (mogoče tudi zaradi večje čustvenosti) in mogoče iz tega razloga niso tok dojemljive na razna pihanja na dušo. Medtem ko moški so že v osnovi lovci in pač, hočeš nočeš, gledajo na zadeve drugače. Večina žensk ni sposobna sexa brez čustev, medtem ko bo večina moških takoj za ONS ali kaj podobnega.
In ne, ne zagovarjam tipov z izjavo "moški so ipak le moški", ker sama nikoli nisem požrla česa takega, je pa res, da se bo pomoje moški veliko prej pustil zapeljati kot ženska.
-
Ajča - Cosmopolitanka
Mahagonij napisal/-a:Men se to zdi cist ok. Sploh v primerjavi s tem, kar imam zadnje case okol sebe, zenske, ki pred preskokom iz ene zveze v drugo, drugega tipa najprej "sprobajo", torej prevarajo svojega.
Tole ti bo dalo malo za razmisliti . Nismo si tako zelo različni, od posameznika - ne od spola je odvisno koliko mu zveza pomeni in ali je sposoben sexa brez ljubezni, varanja,..
Zadnjič spremenil Ajča, dne 07. Sep. 2010 15:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jewels napisal/-a:Moje osebno opažanje je pač, da so ženske ponavadi bolj predane neki vezi (mogoče tudi zaradi večje čustvenosti) in mogoče iz tega razloga niso tok dojemljive na razna pihanja na dušo. Medtem ko moški so že v osnovi lovci in pač, hočeš nočeš, gledajo na zadeve drugače. Večina žensk ni sposobna sexa brez čustev, medtem ko bo večina moških takoj za ONS ali kaj podobnega.
In ne, ne zagovarjam tipov z izjavo "moški so ipak le moški", ker sama nikoli nisem požrla česa takega, je pa res, da se bo pomoje moški veliko prej pustil zapeljati kot ženska.
Mahagonijevo osebno opažanje pa je, da veliko število žensk prevara prejšnjega in se šele na to spusti v zvezo z naslednjim, pod pogojem, da se dobro izkaže. Kdo od vaju ima prav?
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Za avtorico teme- nič nisi narobe naredila, njegovim prijateljem pa enostavno zapri usta, saj se nimajo kaj bunit, nič ih ne briga. Verjetno je pa res da so z njegovo bivšo pri kolegi, prijatli ali karkoli in da zato reagirajo kot pač reagirajo (seveda napačno). Se bo umirilo, prej ali slej.
Izjavo "moški so pač moški" ne podpiram, to jim ni za nič opravičilo... Morm pa povdarit da poznam enega moškega, ki je v resni zvezi, ki traja že več let, ampak z mano se meni, flirta da če bom ga kdaj hotla "sprobat" nej ga samo pokličem. Aja, jz ga ne zapeljujem, ne oblačim se izzivalno, niti ne migam s trepalnicami nič od tega, saj sm v zvezi, sm zadovoljna s tem kar imam. Ampak on se pa vsakič znova potrudi omenit da ga ful zanima kak bi blo z mano spati... In tut če bo kdaj moja zveza razpadla, ga bom mogoče res "sprobala", na tem se bo pa ustavilo, saj od takega človeka, ki je pripravljen prevarat sedanjo zarad parih uric adrenalina, ne moreš pričakovati resnosti... In ja, priznam, strah bi me bilo da bo potem tut mene prevaral (pa še verjetno bi me res). Tko da moja opažanja okolice so predvsem taka da je folk več ali manj zloben, pokvarjen, nikoli nezadovoljen...kar se tiče zvez pa tut nasplošno
Izjavo "moški so pač moški" ne podpiram, to jim ni za nič opravičilo... Morm pa povdarit da poznam enega moškega, ki je v resni zvezi, ki traja že več let, ampak z mano se meni, flirta da če bom ga kdaj hotla "sprobat" nej ga samo pokličem. Aja, jz ga ne zapeljujem, ne oblačim se izzivalno, niti ne migam s trepalnicami nič od tega, saj sm v zvezi, sm zadovoljna s tem kar imam. Ampak on se pa vsakič znova potrudi omenit da ga ful zanima kak bi blo z mano spati... In tut če bo kdaj moja zveza razpadla, ga bom mogoče res "sprobala", na tem se bo pa ustavilo, saj od takega človeka, ki je pripravljen prevarat sedanjo zarad parih uric adrenalina, ne moreš pričakovati resnosti... In ja, priznam, strah bi me bilo da bo potem tut mene prevaral (pa še verjetno bi me res). Tko da moja opažanja okolice so predvsem taka da je folk več ali manj zloben, pokvarjen, nikoli nezadovoljen...kar se tiče zvez pa tut nasplošno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov