pustil punco zaradi mene
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ampak fizično pa te privlači, ane?
ker zanimivo da razmišljaš, da bi ga sprobala v primeru, da se tvoja veza konča.
če ti se to res tako zgodilo, ti povem da bi te najverjetneje nategnu 10krat boljše kot tvoj sedanji, pol bi ga pa zase hotla.
ker zanimivo da razmišljaš, da bi ga sprobala v primeru, da se tvoja veza konča.
če ti se to res tako zgodilo, ti povem da bi te najverjetneje nategnu 10krat boljše kot tvoj sedanji, pol bi ga pa zase hotla.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Pomoje bi se ravno zgodilo to na kar sumi Ajča. Ali bi blo boljše ali slabše, lahko samo ugibamo. Trenutno me to niti ne zanima. Včasih pomislim kaj bi lahk blo boljše? Več česa bi še lahko dobila?! Če pa mam vse... No ja, pač simpatičen je, je moj tip moškega. Ampak tema ni o meni, tak da je boljše da zaključim.
Drugače pa ima Jewels kr neki biserjev v tej temi, prav nasmejala me je. Avtorica pa nej se oglasi kaj in poroča če se je kaj izboljšalo
Bi se pa strinjala s Džekijem (mislim da celo drugič do zdaj) da če ga niso zmedli metuljčki da je pustil prejšnjo in začel z sedanjo, je sreča, saj bi se čez par let zgodba znala ponovit, pod predpostavko da se fantič ne uči iz svojh napak...
Drugače pa ima Jewels kr neki biserjev v tej temi, prav nasmejala me je. Avtorica pa nej se oglasi kaj in poroča če se je kaj izboljšalo
Bi se pa strinjala s Džekijem (mislim da celo drugič do zdaj) da če ga niso zmedli metuljčki da je pustil prejšnjo in začel z sedanjo, je sreča, saj bi se čez par let zgodba znala ponovit, pod predpostavko da se fantič ne uči iz svojh napak...
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Menim da ima vsak partner v zvezi pravico do svobodnega odločanja in s tem tudi pravico do prekinitve zveze zaradi kateregakoli razloga. Glede na to, da svoje bivše ni prevaral se vidi da ni nek playboy. Da pa si mu ti sploh lahko tako blizu prišla in da je med vama bila neka kemija pa je pomoje znak tega, da je njegova tedanja zveza počasi usihala. Oba sta ravnala prav, karseda na lep način.
Breakfast is my religion! (The Mask)
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Kriv je zame tisti, ki vara. Drugače si pa sama napisala, že v naslovu, da jo je pustil zaradi tebe. Torej si ti razlog za to. Neke trdne veze ni bilo, če se je odločil za drugo. Nima pa zame nič veze ali ima nekdo otroke, hišo ali ne, ker z nekom naj bi bil iz ljubezni, ne zaradi otrok in premoženja.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Pustil punco zaradi tebe?
Lahko (ali pa tudi ne...nikad se nezna ) se zgodi, da bo kasneje pustil tebe, zaradi tretje....
In ne štekam....zakaj so prijatli jezni nate,...ti dejansko nisi nic naredila narobe. Sej je on tisti, ki se je odločil prekinit vezo s punco, nisi ga ti v to prisilila.
Lahko (ali pa tudi ne...nikad se nezna ) se zgodi, da bo kasneje pustil tebe, zaradi tretje....
In ne štekam....zakaj so prijatli jezni nate,...ti dejansko nisi nic naredila narobe. Sej je on tisti, ki se je odločil prekinit vezo s punco, nisi ga ti v to prisilila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]