Punci ni do seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 21. Maj. 2012 8:32

Aha, pa res, nisem šla tok nazaj brat :)

Ja, če ima težave pri delu, itak ni v redu... samo ok, vsak je kdaj slabe volje / se težje skoncentrira iz kakršnegakoli vzroka, upajmo, da ne vpliva v taki meri, da bi bila njegova služba na kocki. :) Da bi se moral pred dekletom zdaj navidezno nazaj držat in se delat, kot da je vse v redu, da revca ne bo ziritirana, ker se on slabo počuti zaradi njunega spolnega življenja, se mi pa tudi ne zdi pametno. Saj ji je povedal, kaj ga moti (če ji še ni dovolj jasno, ji bo pa zdaj), saj smo vsi ljudje, logično, da ga ta težava obremenjuje in bo vplivala na njegovo razpoloženje.. Ne samo, da ona ignorira njegove želje, zdaj bi moral še skrivat, da je živčen, ker baba tega ne bo tolerirala? :D Ko je ona vsak dan živčna in slabe volje, jo mora pa on po celo uro masirat in ujčkat... Hm... Bolje končat tako zvezo, kot pa še naprej bit nezadovoljen z odnosom :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Maj. 2012 15:51

Hmmm, ej, pomoje gre punci preveč dobro ob tebi, ti jo razvajaš, masiraš, nazaj ne dobiš pa absolutno nič, slabo voljo in tečnobo edino. Veš, je na svetu še veliko punc, ki bi si želele tipa, kakšen si ti. In ob katerih ne boš rabiš reševat uganke in ugotavljat kaj ji ne utreza... Škoda časa, energije, let, mah vsega, ki si jih že zapravil in bil nezadovoljen in ki ga še zapravljaš in ki ga boš, no, upam da ne, še zapravljal...
Težko je it proč, sama to zelo dobro vem, ampak se da in ko preboliš, vidiš kako je samsko življenje fino ko si v zvezi sam s sabo in s svobodo.
Na tvojem mestu bi šla proč od nje, ker če do zdej nista nič razrešila, dvomim da kdaj bosta. Skupaj sta pa komi 2 leti, če sem prav raztumela, kaj bo komaj čez 10 let. In sex 1x na mesec ni normalna stvar za dva tako mlada človeka. Pomoje se te je naveličala, jo več ne privlačiš, samo si tega noče priznat, niti sebi, kaj šele tebi. Dva, ki ne znata razrešit relativno male težave, že na začetku, pa po mojem mnenju nista za skupaj, pa brez zamere.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Maj. 2012 15:53

Meni se zdi seks nekaj takega - in tega ni še nihče tu izpostavil - kar narediš, da je nekomu drugemu fino zaradi tega/da nekomu ustrežeš. Če ženska ne želi seksat, potem se je z njo potrebno pogovorit o tem, zakaj je temu tako in kako se da to spremenit. Še vedno mislim, da bi vsaka punca, ki ob vsakem spolnem odnosu doživi orgazem, z velikim veseljem seksala minimalno nekajkrat tedensko! To da ti nekdo pospravi stanovanje (nikjer ne piše, da ona ne naredi ničesar!), skuha večerjo ali ti zmasira hrbet še ne pomeni, da je čudovit partner! Mogoče pa ona naredi fantastično pečenko in mu prinese domov najljubšo čokolado ... ali pa je že povsem naveličana zveze, v kateri njen fant ne zna prisluhnit temu, kar ima ona povedat na temo seksa (avtor teme piše, da potem ona govori kar nekaj o tem kako se on počuti, pa da on tega ne razume in da ona povsem zgreši point), ne vidi njene plati zgodbe ... tudi to, da fant o seksu govori kot o nečem kar "vzame tiste pol ure" in nima veze s tem, kako se nekdo ob tem počuti - seks je za njo nenazadnje lahko boleč, če ji ni do tega - ... no ne vem, meni se zdi, da avtor teme ne vidi svojega dekleta, ampak samo to, da ne seksata dovolj.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 21. Maj. 2012 19:23

To s čokolado in pečenko je vse lepo in prav.

Ampak seks ni sredstvo za ustrečt partnerju. Seks je nagonska potreba, ki jo je toliko bolje, lepše in bolj magično počet z nekom, ki ga imaš zares rad in te spolno privlači.

Ustrežljiva je tudi ženska ki salamo reže v sosednjem mercatorju, pa to nima veze z nobeno seksualnostjo. Resno se mi zdi, da je seksanje z nekom, samo zato da mu ustrežeš, resnično brezveze. Če ti ni do seksa z nekom, tako samoiniciativno, brez da ti rože prinese in te zmasira, pač nima smisla s takim človekom furat partnerske zveze. S takim človekom si lahko prijatelj. Posebno če se gre za dva, stara 20+.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 21. Maj. 2012 19:31

zato pa je potem toliko punc, ki jokajo po forumih o raznoraznih problemih v zvezi s sexom...je sexala zato, da mu je ustregla...lol?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Maj. 2012 19:44

Seks tako kot vsaka druga stvar ali aktivnost, nekaterim pomeni manj, drugim več.. In morda je preprosto tvoja punca ena tistih, ki jim seks dejansko ne pomeni toliko ali pa nima tudi toliko užitka ob njem (glede na to da veliko število deklet ne doživlja orgazmov). Zato jaz čisto verjamem, da se lahko fura tudi zvezo, kjer je seks pač bolj redek, če obema partnerjema tako paše. V vajinem primeru žal ni tako, ker bi ti pogosteje, ona pa manj, ampak jaz nekako dvomim v vse odgovore, da je kaj narobe v vajini zvezi, ampak mislim, da ji pač res ni toliko do seksa..Morda pa res počakaš, da bo ona ratala "potrebna" in te napadla, ker čudno je, da sta imela na začetku zveze tako pogosto spolne odnose, zdaj pa skoraj nič..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 21. Maj. 2012 19:59

Jaz temu kar imata vidva res ne bi rekla zveza.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Maj. 2012 21:32

Dokler bo ostajalo med ljudmi prepričanje, da "veliko število deklet ne doživlja orgazmov", bo stanje tako in podobno še v marsikateri drugi zvezi. Punca, ki je stara pod ali ravno nekje trideset let in ima tako izredno nizek libido, ni nekaj povsem normalnega, kot tudi nedoživljanje orgazmov ni nekaj naravnega. Vse zdrave ženske so sposobne orgazmov, če same tega nikoli niso odkrile in če njihovi moški enostavno niso dovolj dobri ljubimci in če imajo poleg tega zelo verjetno še marsikakšno psihološko blokado, odsotnosti njihovih orgazmov pač ne moremo imeti za nekaj naravnega, ampak za posledico naučenih negativnih vzorcev v zvezi s spolostjo, nepopolno predanost in zaupanju partnerju ter premalo razumevanja in/ali sposobnosti s partnerjeve strani.

Partnerska zveza med dvema zdravima osebama enostavno ne more obstajati brez zdrave spolnosti. In ravno zaradi nasprotnega mišljenja je, med drugim, danes toliko prevar.
Zadnjič spremenil *Abby**, dne 21. Maj. 2012 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Maj. 2012 21:33

In opravičujem se za slovnično napako v prejšnjem postu: mislila sem, da seks seveda NI nekaj, kar počneš, da ustrežeš partnerju. Tako da se v celoti strinjam s floribundo.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 21. Maj. 2012 21:45

Puncam libido raste proti 30. letom + če ni na tabletkah, in je sicer zdrava , mora biti vzrok v njeni glavi.

Omenil si, da bi punca rada bolj grob sex. Mogoče jo preveč razvajaš, preveč si "mehak", "prijateljski" do nje... Mogoče si želi, da si jo kdaj malo bolj po živalsko vzameš , tko po moško... Se gresta kdaj dirty talk? Ji rečeš, da jo boš pofukal ko žival.. kej podobnga :) Drugače ti bo enkrat ušla k drugemu.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Maj. 2012 22:24

Ewww, "pofukal kot žival" ?! :D

Res je, da jaz to teorijo o ne doživljanja orgazmov črpam iz postov drugih uporabnic- tudi jaz sem mnenja, da se vse da, če se spraviš k zadevi na prav način :D ampak sem mnenja, da v tem dotičnem primeru se ženski pač ne da niti ukvarjat s tem.
Pomembni vprašanji za avtorja te teme sta tudi, če ve kok kej njegovo dekle masturbira? In pa ali normalno doživi orgazem med seksom, ko seksata?
Ker če slednje pač ne, je ves point v temu, čisto zlahka sta lahko partnerja kompatibilna na vseh področjih v življenju, v spolnosti pa pač ne.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 21. Maj. 2012 22:42

In njej se ne da ukvarjati, ker vmes med seksom lahko praktično zeha...
Nekaterim ljudem pač paše malo bolj po živalsko ;) Če njegova punca hoče dirty talk, grob sex itd, hoče nekaj drugega kot cepca, ki jo bo masiral 2 ure in potem mislil, da si je zato zaslužil sex... Ona potrebuje orenk deca, ki jo bo mentalno stimuliral, si jo podredil in - ja, jo pofukal kot žival (oz. kot "prasico" če se zdej izrazim v stilu dirty talka :razz: Dirty talk ni "draga tko te ljubim, a pomijem posodo" - to je bolj moški predpražnik. Pač moje mnenje, če se poskušam vživet v njeno vlogo.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 21. Maj. 2012 22:48

frigidnost pri puncah ni bolezen. je čist normalen pojav, kot poslabšanje vida s staranjem
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 21. Maj. 2012 22:52

ja, mentalni pojav... ki sledi temu, da je ženska preveč časa z idiotom...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Maj. 2012 22:57

ja, mentalni pojav.. tega da ne more niti zinit nečesa.

saj če bi si jo pa na grobo vzel in ne bi hotela bi bil pa spet on idiot :roll:
hej norci :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]