Punci ni do seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

D0m3n
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a D0m3n » 19. Maj. 2012 1:27

Najprej lepo pozdravljene/i. Ker je na tem forumu večina uporabnic ženskega spola, mi boste mogoče lažje svetovale pri mojem problemu.

Najprej nekaj besed o najini vezi. Stara sva slabih 30 let, skupaj sva slabe 3 leta, poznava pa se že iz srednje šole. V najinem odnosu sicer vse štima, resnih prepirov še nisva mela, oba sva dokaj visoko izobražena (oba dokončujeva vsak svoj fax), imava oba dokaj zahtevno službo,... tako da noben od naju ni kakšen luzer (sem bral ene očitke v eni temi).

kar se tiče spolnosti pa tako. na začetku je blo res noro. sicer sva se videvala večinoma le za vikende in mogoče kakšen dan med tednom, seksala večkrat na dan (tudi po 3-4krat), kar je na začetku zveze baje normalno (vsaj tako ona pravi). pred dobrim letom sva se preselila v skupno stanovanje, tako da sva bila skupaj večino časa. takrat pa se je najin odnos začel ohlajati, kar se spolnosti tiče. trenutno sva padla na tak nivo, da seksava enkrat na mesec (če ravno ujamem tisti čas ovulacije, ko je za akcijo in če niso v ozadju kakšni zdravstveni problemi).
vsakič ko se hočem o tem pogovoriti, mi začne razlagat o različnem dojemanju spolnosti s strani moških in žensk, da sem pač tip, da bi skos seksal, da njej ni tolk do tega,... po njenih besedah je povsem običajno, da pari, ki so skupaj toliko časa kot midva, seksajo tako poredko kot midva.

oba imava precej stresno službo ampak se najini preteklosti precej razlikujejo. jaz sem v svojem lajfu mel precej kriznih situacij, v katerih sem bil prepuščen samemu sebi in sem se nekako navadil, da mi stres ne pride do živega, oziroma me razni problemi ne vržejo kar tako iz tira. ona po drugi strani ni imela take preteklosti, tako da se s stresom malo težje spopada. službene probleme nosi domov, čisto po nepotrebnem se živcira za stvari, za katere se ji ne bi bilo treba.
proti stresu ji pomagam na različne načine. ni mi problem, da pospravim stanovanje preden pride iz službe, skuham večerjo, jo zmasiram po celem telesu (tudi eno uro ali dve, če hoče). tolk mi je všeč njen izraz ugodja na obrazu, da jo kar avtomatično začnem božat in masirat, ko pride domov, brez da bi mi sploh rekla, da rabi sprostitev. ker je tudi njena muca del njenega telesa, jo pogosto začnem masirat tudi na tistem predelu. odzivi so največkrat pozitivni, tako da vem, da ji paše. ko pa namignem, da si jo želim, pa začne govorit, da ji ni do tega, da je utrujena, da se slabo počuti,...
večkrat mi dan po seksu tudi reče, da jo boli (baje da je moj velik, čeprav se mi zdi nekje povprečnih dimenzij), zato hočem biti med seksom bolj nežen, pa mi vedno začne govoriti da hoče, da sem bolj grob. pogrešam tisto 'making love' varianto seksa.
name to pomanjkanje slabo vpliva. večkrat grem še sam sebi na živce, sem razdražljiv, težje se skoncentriram (kar je bistvenega pomena pri moji službi, kjer moram biti z možgani 150% pri stvari). ko sem z njo, se to odraža v momentih slabe volje, za katere na videz ni pravega razloga.

ta veza mi res veliko pomeni, ker vem, da bom težko našel še kakšno, s katero se bom tako lepo razumel in s katero bova imela toliko skupnega. veze nebi rad prekinil ampak samo rešil tale problem. na vas se obračam, ker mi boste mogoče znale svetovati kako se lotit reševanja tega problema, mogoče razložiti, kaj se po vašem mnenju dogaja v ženskih glavah,... sam sem bolj naravoslovec in mi ni problem razložit delovanja neke visoke tehnologije, pri družboslovju in odnosih med ljudmi pa so stvari zame precej bolj komplicirane.

upam, da sem dal dovolj informacij o problemu in da si bo kdo vzel kaj časa za kakšen dober predlog.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 19. Maj. 2012 2:51

In zdaj boš prejel mali milijon odgovorov, da se morata pogovoriti, da rešita problem.

MY guess: Nekaj počneš narobe. Tj. nekje nekako nezavedno zanemarjaš njene občutke oz. njena čustva in se ti zaradi tega zapira. Seveda ti ne bo povedala, kje je problem. Mogoče, če boš imel srečo, bo okoli 13. ovinkov namignila na potencialno zadevo, ki je težavi sorodna v 3. kolenu.

Še zmeraj lahko popolnoma nehaš s kakršnimkoli fizičnim izkazovanjem ljubezni. Ko bosta vlogi enkrat zamenjani, se bo mogoče celo naučila ceniti tvojo pozornost.
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 19. Maj. 2012 9:16

Na začetku zveze se je trudila sexat, da te je dokončno osvojila in da ti niso hodile po glavi druge punce. Zdaj ko živiste skupaj in ko ste že dolgo skupaj ona ve da jo ne boš kr tako pustil in to pridno izkorišča. Sexa kolikor eni navadni punci paše - 1x na mesec.
JAZ pravim da so tipi ogromno bolj potrebni ko punce, čeprav nekatere ***** na tem forumu se ne strinjajo. Glej za naredit čimveč otrok(to si je evolucija želela od nas) mora tip sexat... 10x na dan, vsakič seveda z drugo punco. Puncam pa je potencialno dovolj sexat enx na 9 mescov. Get it? :D
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 19. Maj. 2012 9:16

Temu se tut reče da ji je šel rok trajanja
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 19. Maj. 2012 9:52

po mojem mnenju so tri možnosti:

a) seks je zanič, zato se ji pač ne da
b) ni zadovoljna z vajinim odnosom, mogoče ti kaj zameri ali je jezna nate in ji posledično ni do seksa s tabo
c) ni ji več do tebe oz. ne privlačiš je več

good luck pri ugotavljanju, kateri izmed teh razlogov je pravi. če je c, je zadevo najbolje končat, ker ni rešitve, pri a in b se pa da še kaj popravit :wink:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Maj. 2012 12:18

jemlje kontracepcijo? ker to bi lahko povzročil take probleme.

mislim da če si želiš večkrat kot enkrat na mesc sexat še ne pomeni da si nek obsedenec s sexom :roll: pa tudi če bi, videt je da se ti zleo potrudiš zanjo, ona ti pa niti te stvari noče.

čist možno je tudi, da ji mogoče preveč daš in se te je enostavno naveličala in ni zrela imet resne zveze. vsekakor pa pogovor prej, če ne zlepa pa zgrda. reci ji da hočeš to razjasnjeno in pika. usta ima, govorit zna, naj pove kaj je problem in je to to. reci da jo imaš rad in nočeš da imata takšne probleme in če te ima ona kaj rada te bo vsaj poslušala. stres, služba gor ali dol, do tebe nima bit kaj živčna in se mora pogovorit o problemih.
če pa nima namena sodelovat pri tem bi se pa vprašal ali je res človek s katerim bi bilo vredno imet zvezo.

pa srečno :)
hej norci :)
D0m3n
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a D0m3n » 19. Maj. 2012 13:19

najprej hvala za vsa mnenja.

to, da se morava pogovoriti, da rešiva problem je meni jasno. samo taki pogovori mi gredo bolj slabo od rok. ponavadi me narobe razume, mi začne razlagat kako se jaz počutim, na koncu fali celo poanto, mi vsiljuje neko svojo razlago in največkrat dobim filing, da me sploh ne posluša. vsi ostali pogovori tečejo gladko, brez težav, samo ko nanese na sex pa nekako ne najdeva skupnega jezika.
kar se tiče čustev, sem jaz bolj čustven od nje, tako da ne morem ravno reči, da zanemarjam njena čustva. feedbacka je pa bolj malo. večkrat mi reče, da je ful vesela, da ma mene, da ne ve, kaj bi brez mene, da sem tko dober z njo, kot ni bil še nobeden. da za nagrado hočem tiste pol urce za zadovoljitev svojih potreb se ji pa zdi čisto preveč.
sem že poskušal, da bi malo zmanjšal svoje izkazovanje pozornosti, pa zadeva ne deluje. v bistvu pomojem ne zdržim dovolj dolgo, da bi to zares začela pogrešat.
na začetku sva seksala bolj pogosto baje zaradi tega, ker je bla prej dalj časa brez tipa in je mogla kao nadoknadit malo za nazaj. sem pa tak tip, da dokler sem srečen v zvezi, me druge sploh ne zanimajo. res, da je ona precej bolj ljubosumne narave kot jaz, ampak pomojem da ni bilo zaradi tega, da bi mi misli odvrnila od drugih punc.

imava pa precej iskren odnos, tko da če ji kaj ni všeč, mi to direkt pove. kakšnih skritih zamer pomojem ni. večino časa je dobre volje, oz. jo znam spravit v dobro voljo, kar lahko pokvarim v trenutku, ko namignem na seks.
da je seks zanič sem tudi sam pomislil, ampak mi je že večkrat rekla, da je njo zelo težko spravt do orgazma in da ji je z mano uspelo doseči precej več kot s kakšnim prejšnjim.
tudi ta misel, da jo enostavno ne privlačim več, se mi zdi vedno bolj verjetna, čeprav ona pravi da temu ni tako.

za kontracepcijo pa vem, da zmanjšuje libido, zato odkar sva skupaj nikoli ni jemala tabletk. uporabljava kondome (vmes sva sicer imela eno obdobje brez, ampak je potem njena ginekologinja postavla napačno diagnozo, da je kao zanosila in jo je tko prestrašilo, da noče več - je blo pa res ful noro :) )
tudi jaz sem mnenja, da nisem nek seksualni maniak in da bi moral na odvajanje od seksa, če bi rad enkrat na teden (oziroma vsaj več kot enkrat na mesec).
z resnimi zvezami je tako, da nobeden od naju ni imel resne zveze, ki bi trajala dlje kot ta. pri njej je baje maksimum dve leti.

v glavnem, bom poskusil zadevo rešiti s pogovorom, ker se mi res gre za to, da zvezo popraviva.
justONeGirl(=
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a justONeGirl(= » 19. Maj. 2012 13:21

slovenc79 napisal/-a:jemlje kontracepcijo? ker to bi lahko povzročil take probleme.

mislim da če si želiš večkrat kot enkrat na mesc sexat še ne pomeni da si nek obsedenec s sexom :roll: pa tudi če bi, videt je da se ti zleo potrudiš zanjo, ona ti pa niti te stvari noče.

čist možno je tudi, da ji mogoče preveč daš in se te je enostavno naveličala in ni zrela imet resne zveze. vsekakor pa pogovor prej, če ne zlepa pa zgrda. reci ji da hočeš to razjasnjeno in pika. usta ima, govorit zna, naj pove kaj je problem in je to to. reci da jo imaš rad in nočeš da imata takšne probleme in če te ima ona kaj rada te bo vsaj poslušala. stres, služba gor ali dol, do tebe nima bit kaj živčna in se mora pogovorit o problemih.
če pa nima namena sodelovat pri tem bi se pa vprašal ali je res človek s katerim bi bilo vredno imet zvezo.

pa srečno :)

:?: ko sem tole brala si ne morm pomagat da se nebi strinjala s slovencem.
Škoda zanjo da se tako obnaša če si res tko uredu fant kot si napisal. Mislim da se je punca ohladila ali pa te celo vara.Ne vem pogovorita se pa boš videl na čemu sta... :?
Just be who you are =)
* sMiL3 ;)*
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 19. Maj. 2012 13:48

Tale je pa precej zajeban. Osebno ne vidim drugega razloga kot to, da ji seks ni dober. Pač niti za tiste pol ure se ji ne splača dat nog narazen. Pa ne da bi te žalila, men se zdiš po tvojem opisu sicer super, zato tut ne vidim druge možnosti.
Plus očitno nima pošlihtanega sistema daj-dam. Ti njo masiraš, razvajaš, ona pa ti ne izpolni želje po seksu.
Vara te pa ne, pomojem. Kakor da je padla v neko neseksualno bivanje in hoče seks čist izbrisat iz glave...
Because I can.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 19. Maj. 2012 13:51

razen POGOVORI SE Z NJO, in to do konca, je kaj drugega pač brezveze svetovat. Ker odgovori ala "sigurno te vara" so malo mimo.
Lahko da je jezna na tebe, lahko je to za njo prevelik pritisk (živeti skupaj), lahko..lahko...lahko..pogovor bo rešil stvar. Ti pa upam, da ne težiš za sex vsak dan, pa jo zato odbije :D Da ona kdaj pobudo?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Maj. 2012 14:09

možno da pogreša tisti užitek ko je bilo brez kondoma, in jo s kondomom odbija, brez jo je pa preveč strah.. ampak ne verjamem da je s kondomom tako slabo kot nič. ali pač?

probaj malo ugotovit, jo vprašat, kaj jo vzburja.. sem prepričan da je neka "formula" da jo lahko vzburiš, sam najti jo je treba..

pa še neki me zanima. koliko časa se to dogaja? in, ali lahko povežeš ta problem s kakšnim drugim dogodkom?
hej norci :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 19. Maj. 2012 14:13

preveč časa sta skupi, ko je bla zveza še sveža, itak usi sexajo kot nori, čimveč, sploh, če se ne vidiš po cel teden. Ampak, če sta že zdej tko, kaj bo šele čez par let :D stara zakonca :P
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 19. Maj. 2012 15:12

D0m3n napisal/-a:da je seks zanič sem tudi sam pomislil, ampak mi je že večkrat rekla, da je njo zelo težko spravt do orgazma in da ji je z mano uspelo doseči precej več kot s kakšnim prejšnjim.

:!:
"precej več" ?
pomoje je tuki trik. Liži, dečko, liži. Če ima ona od vajinega seksa to, da je s tabo doživela 'precej več' orgazmov kot zbivšim, je to nikakvo.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 19. Maj. 2012 15:31

keepsake napisal/-a: Liži, dečko, liži.

:lach: :lmao: :lmao: :respekt:
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Heruur » 19. Maj. 2012 16:48

keepsake napisal/-a:"precej več" ?
pomoje je tuki trik. Liži, dečko, liži. Če ima ona od vajinega seksa to, da je s tabo doživela 'precej več' orgazmov kot zbivšim, je to nikakvo.

BS. Kot da je on odgovoren za sexualno nesposobnost te koklje. In če se niti ona noče "žrtvovat" za "trening", da bi on izboljšal svoje sposobnosti, pa naj gre nekam.

Še enkrat pravim, 3 mesece se je ne dotakni, nič objemov, poljubov, masiranj, ničesar. Manjek tistega 1 sexa na mesec boš že preživel. In tako boš najlažje videl.

In potem se bo zgodilo ali:
a) obtožila te bo, da je ne maraš več/da jo varaš, ti ji boš povedal, da ji samo demonstriraš, kaj ona tebi počne že dalj časa, poslušala te itak ne bo in bo vsega skupaj konec, ker je ona itak daleč od zrelosti za resno zvezo

ali

b) poskušala se ti bo fizično približati, ti ji boš lepo razložil, da tako kot ona pogreša cartanje ti pogrešaš sex in problem bo rešen.

Obstaja sicer tudi možnost c) niti opazila ne bo. V tem primeru pa si v tej zvezi itak sam.

V vsakem primeru pa priporočam, da začneš malček gledati okoli za boljšo kandidatko.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov