Punce, potrebujem pomoč in nasvet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Saj. V diskoteki boš verjetno res težko spoznal punco pripravljeno za resno zvezo. Ponavadi so tam punce ki imajo po 3 tipe na noč.. Nevem tako jaz vidim in čujem ko grem ven. Bodi pozoren na vsakem koraku v šoli, v trgovini, v knjižnjici, v parku.. Nikoli ne veš za katerim vogalom te čaka pravo dekle
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Tole je čista bedarija. Tut jaz hodim po diskotekah pa imam tipa 3 leta. BS. Pač so pri meni partyi velik del prostega časa in bi, če bi iskala novega tipa, lahko potencialnega iskala tudi tam, ker potem vem da imava iste interese (in isto ljubezen do glasbe).
Če žuraš še ne pomeni da si neodgovorna in neresna oseba.
Če žuraš še ne pomeni da si neodgovorna in neresna oseba.
Our passion is our strength <3
-
Nisem tega rekla. Saj če majo punce tipe se od njih pričakuje da bojo resne. Pravim o samskih dekletih! Jao
-
Dita- napisal/-a:ja sej tut k sm samska sem počela isto kot zdej. torej sem bla takrt neresna?
Nevem kako maš ti, pravim za veliko ktero punco, ne za vse.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Sej ni treba z očmi zavijat. Poznam ogromno takih ljudi, kot sem jaz (cela družba je taka), zato pa pravim da je to čist neumno posploševanje. Mogoče to velja za ljudi, ki so cel vikend vsak vikend na žuru, vsi na glavo in pa v poznih dvajsetih. Tisti pa mogoče kažejo znake neresnosti.
Our passion is our strength <3
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
lipstick69 napisal/-a:Nisem tega rekla. Saj če majo punce tipe se od njih pričakuje da bojo resne. Pravim o samskih dekletih! Jao
Če je vezana punca v disku, je vse kul, ker je itak "resna", če je samska punca v disku, pa je putana, ki vsakemu da?
Kolk si ti stara, 15?
-
Džeki napisal/-a:lipstick69 napisal/-a:Nisem tega rekla. Saj če majo punce tipe se od njih pričakuje da bojo resne. Pravim o samskih dekletih! Jao
Če je vezana punca v disku, je vse kul, ker je itak "resna", če je samska punca v disku, pa je putana, ki vsakemu da?
Kolk si ti stara, 15?
Jaoooo človek? Pravim da se dekleta v klubih, diskotekah zabavajo, ne pa iščejo življenske sopotnike? In zakaj bi bla zdaj 15? Takim še ni dovoljeno v diskoteke
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
lipstick69 napisal/-a:Saj. V diskoteki boš verjetno res težko spoznal punco pripravljeno za resno zvezo.
lipstick69 napisal/-a:Nikoli ne veš za katerim vogalom te čaka pravo dekle
A ni tole ful kontradiktorno? Ka pa če ga čaka za tretjim vogalom v diskaču?
-
Tearjerker napisal/-a:lipstick69 napisal/-a:Saj. V diskoteki boš verjetno res težko spoznal punco pripravljeno za resno zvezo.lipstick69 napisal/-a:Nikoli ne veš za katerim vogalom te čaka pravo dekle
A ni tole ful kontradiktorno? Ka pa če ga čaka za tretjim vogalom v diskaču?
Nisem rekla da je nemogoče, ampak težko
Torej ja, tut to je možno
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Dobro, iz tega dreka si se že probala izvlečit, ampak vseeno, ko govoriš o večini, že dost posplošuješ. Tudi meni namreč ni jasno, od kod korelacija med tem, da so samska dekleta, ki hodijo v diskače, ne-pripravljene ali pa ne-v-iskanju resne zveze. Pustimo zdaj tistih nekaj par izjem, ki vse ločijo od večine, zanima me zdaj za to večino.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]