Punca-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Zakaj moški pišejo v to temo? Drugač pa ja. Priznam, sem bisex., čeprav je ene to sram priznat, ampak osebno ne palim ravno 50% na ženske, ampak 10. Nekih izkušenj z žensko še nisem imela, sem pa že bila zaljubljena v eno punco. Kar očitno pomeni, da se v žensko malo težje zaljubim. Ampak to nima nič z intenzivnostjo - ko si zaljubljen, si zaljubljen.
Sama osebno bi skoraj raje imela punco, ker je več skupnih točk in je mogoče zveza zato bolj enostavna.
Ne vem pa, kako bi to v praksi funkcioniralo. Čuje se idealno. Ampak pomoje bom zaenkrat kr pr fantih ostala.
Ker žensko najti... ki bi bila tudi za punce meni osebno predstavlja velik problem.
Sama osebno bi skoraj raje imela punco, ker je več skupnih točk in je mogoče zveza zato bolj enostavna.
Ne vem pa, kako bi to v praksi funkcioniralo. Čuje se idealno. Ampak pomoje bom zaenkrat kr pr fantih ostala.
Ker žensko najti... ki bi bila tudi za punce meni osebno predstavlja velik problem.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
marypa napisal/-a:Zakaj moški pišejo v to temo?
Zakaj pa ne bi?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja pa kaj še. Odgovarja lahko popolnoma vsak. Nihče na javnem forumu ne more določiti kdo in kako bo odgovarjal. Enako nesmiselno bi bilo napisat, da želiš, da odgovarjajo samo rdečelase osebe ali samo desničarji. Offtopic trenutno tu povzročaš ti. Ne oviraj debate z nesmiselnimi rečmi.
Hvala.
Hvala.
It was forever..but it didnt last long..
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
marypa napisal/-a:
Misliš? Meni se pa zdi, da bi bila lahko stvar še bolj zakomplicirana. Seveda je odvisno od človeka, ampak že v službi je težje, če smo same babe.
Za ženske spoznavat, če si iz Lj, oziroma prideš kdaj v Lj, pojdi v Monokla. Ali pa Legebitra.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
^ Po mnenju nekaterih verskih fanatikov je
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
ej loveyou potem pa probaj pa nam poročaj kako je bilo
...samo res pazi mal na caps lock ...ker ni prijetno brati take poste. ok?
...samo res pazi mal na caps lock ...ker ni prijetno brati take poste. ok?
-
*cukr* pa ti ni blo kul al bi še kdaj probala francoza?
-
sej taka kombinacija se zdi kar zelo zelo pogosta...nimam nič proti ampak mi je po eni strani blazno smešno ko si zvečer v klubu in se lahko samo 2x okol ozreš pa takoj že vidiš podobno dogajanje.... poznam kar nekaj takih ki se zjutraj zadeve potem niti ne spomnejo ... ahja krasna mladost
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]