Prvi zmenki

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 28. Mar. 2012 17:04

Jah celjanar jaz ga pošljem tistim, ki sem jih že poslala v friendzone :D tipu, ki mi je všeč ne pišem kaj dosti kr me je konstantno strah, da sem bom preveč zapalila.
Sicer se mi pa zdi vljudno nekaj napisat po zmenku, če ti že pač fant nič ne napiše.. po navadi počakam do naslednjega dneva in potem kaj pošljem, vsaj kaj v smislu, da sem se lepo mela, ker se po navadi tud mam, mislim nikoli ni blo neke katastrofe.

Potem pa kot sem rekla, vso nadaljne dogovarjanje za druženje itd. je čisto odvisno od tega kako gledam na nekoga, če ga imam samo za kolega se res ne obremenjujem s tem kdo komu prvi napiše sms za naslednjo pijačo ali druženje, pa mu potem to tudi seveda povem :)
Če pa si želim kaj več od njega oz. če mi je res všeč, pa ne pritiskam kaj preveč, da vidim, če bo kaj odziva tudi z njegove strani, ker kot pravim nočem se preveč zapalit za nekoga, ki mu je vseeno zame.

Na tvojem mestu bi mu poslala sms, pač, da si se fajn mela in če lahko še kdaj ponovita. Ker če ti je blo lepo z njim in maš dober občutek glede vsega skupaj res ne vem kaj lahko izgubiš :)
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 28. Mar. 2012 18:18

Ne ne..v teh primerih js nism bil friendzonan. :twisted:
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 28. Mar. 2012 18:41

Jaz sem dostikrat napisala al pa poklicala prva, nevem zakaj bi čakala..pa se je zmeri dobro izšlo :)
nene
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nene » 28. Mar. 2012 19:19

Poslala sem mu sms. Privolil je na ponovno srečanje :D Upam, da ne zgolj iz vljudnost..
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Mar. 2012 19:59

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Mar. 2012 21:41

nene napisal/-a: on ni preveč privlačen jaz pa po nekih splošnih kriterijih zelo.. in se prav skorajda mečem za njim.. =((

:lol:
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 29. Mar. 2012 7:32

Dioniz napisal/-a:
Me zanima, če bi ble old fashioned, če bi ble na zmenku z enim res dream guyem. Bi tud čakale, da vas on prvi pokliče? In hitro rečte ja, ampak jaz tega seveda ne bom kupil.

Jaz sem imela v mislih samo take, ki so bili tudi meni všeč in je šlo za obojestransko zanimanje, torej sem govorila o tvojih t.i. dream guyih.

Ne rabiš nič kupiti. Tudi jaz ne nameravam odkupiti tega old fashioned "običaja" od moških, ker v mojem svetu ostaja ta običaj v domeni moških. :flower:

Kar se tiče potrebnosti pa ... Kot da ženske nismo potrebne in tudi, ko imamo partnerja, hlinimo zainteresiranost za seks. :lol: Mogoče samo ne odpeketamo za vsakim tičem, ampak si dovolimo malo izbirat in počakat (vsaj nekatere), medtem ko za dosti moških upam trditi, da se ravnajo po nagonu in ne gledajo toliko na to katera bo padla, pač pa samo, da bo padla.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 30. Mar. 2012 11:12

Leonessa napisal/-a:
Dioniz napisal/-a:
Me zanima, če bi ble old fashioned, če bi ble na zmenku z enim res dream guyem. Bi tud čakale, da vas on prvi pokliče? In hitro rečte ja, ampak jaz tega seveda ne bom kupil.

Jaz sem imela v mislih samo take, ki so bili tudi meni všeč in je šlo za obojestransko zanimanje, torej sem govorila o tvojih t.i. dream guyih.

Ne nisi. Imel sem v mislih res dream guya, ki bi ti bil resnično zelo lep, da bi težko odvrnila oči iz njega in bi se super ujela v pogovoru, ne pa pač, da bi ti bil pač malo simpatičen oz. ne neprivlačen. Takih punc je pri meni 80 % in mi tud ne bi bil problem jih ne kontaktirat, če se ne bi glih čarobno ujela v pogovoru in razmišljanju, medtem ko pri nekaterih vem, da ne bi mogo niti eno uro počakat, da bi ji poslal vsaj kaki sms.

Leonessa napisal/-a:Kar se tiče potrebnosti pa ... Kot da ženske nismo potrebne in tudi, ko imamo partnerja, hlinimo zainteresiranost za seks. :lol: Mogoče samo ne odpeketamo za vsakim tičem, ampak si dovolimo malo izbirat in počakat (vsaj nekatere), medtem ko za dosti moških upam trditi, da se ravnajo po nagonu in ne gledajo toliko na to katera bo padla, pač pa samo, da bo padla.

No nisi ne ti moški, ne jaz ženska, da bi za drugega lahko vedla kak je najin spol potreben ampak zagotavljam ti lahko, da je zdrav mlad moški ves čas pripravljen poseksat žensko, ravno tako kot je v živalskem svetu samec pripravljen naskočit samico. Samice pa pač imajo gonilna obdobja, ko bol oddajajo vonj in privlačijo samce. Verjetno pri ljudeh ni glih tak, ker smo razmišljajoča bitja in nimamo tako razvitega vonja ampak vseeno so obdobja, ko mi ženske delujejo bolj seksi kot pa nekatere druge dni. :) Mogoče pa je kaka povezava.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 30. Mar. 2012 17:29

sirova štručka napisal/-a:
celjanar napisal/-a:Ne vem za vas..sam js do zdej nism mel teh problemov kdo bo koga, ker so mi do zdej vse poslale sms v manj kot eni uri po prvem srečanju. Mogoče sem imel pa samo srečo. :lol:

srednja šola, ko je takoj po "zmenku" na vezi s prijateljico, pol pa skup pol ure en sms sestavljata in se ji prijateljica pomaga odločat a bi, al ne bi.

:lol: celjanar, koliko let imaš?
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 30. Mar. 2012 17:48

Še to:
nene napisal/-a:Po koliko dneh bi naj fant dekle po prvem zmenku kontaktiral?
Koliko menite da maximalno časa lahko preteče?

Jaz sem punci pisal nekaj ur po zmenku, vendar to še ne pomeni, da me je ona zanimala.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Mar. 2012 18:35

^ :?:

zakaj si ji pa pisal potem?
Vsak raj ima svojo kačo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 30. Mar. 2012 19:14

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 30. Mar. 2012 19:57

s0nckic4 napisal/-a:^ :?:

zakaj si ji pa pisal potem?
Sem si dal možnost, če bi bilo sčasoma kaj več.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 31. Mar. 2012 9:29

nene napisal/-a:on ni preveč privlačen jaz pa po nekih splošnih kriterijih zelo.. in se prav skorajda mečem za njim..

:) on je očitno precej bolj privlačen kot ti, Mogoče ni tako lep, ampak čez nekaj let boš ugotovila da je privlačnost bolj pomembna kot lepota.
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Norika33 » 01. Apr. 2012 10:06

Pomoje tipi apriori čakajo en do dva dni ...
Ne kupujem v DM-u, ker ignorirajo nekatere slovenske izdelke!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]