Prvi seks - nasveti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- Pikica_4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 12. 2010
babygirly* napisal/-a:Mene npr. ni bolelo in ni bilo nbenih nerodnih packarij, ki sodijo poleg. Mal krvi, pa to res minimalno.
Verjamem, da si vsi želimo, da bi doživeli to kot lepo izkušnjo. Vedno je lepo slišat obe strani , saj ni pričakovanj v oba extrema
-
Dizzy.girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2009
sarita napisal/-a:Mene je bolelo. Pa veliko krvi je bilo. Bi ti predlagala kako zaščito za jogi dat pod rit. Ali pa kar na tleh, da bo lažje pobrisat. Če bi še 1x dala čez to, bi sigurno prej popila kak pirček za sprostitev.
Tolk krvi da je čez posteljnino do jogija premočilo?
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
No, moj prvič je bil povsem neboleč, niti nisem krvavela.
Every rose has its thorn
- Pikica_4
- Sramežljivka
Dadyka15 napisal/-a:bi bilo fino če bi se avtorica teme malo oglasila in povedala še njeno mnenje ter kako je šlo, če je šlo...
da vemo pri čem smo
No, da ne prelomim obljube
Bilo je lepo, a vse prej kot idealno. Bolelo je,a veliko manj kot sem pričakovala, vsaj med dejanskim sexom...pred tem pa "prsti" -to pa me je bolelo za pop*****! ! Krvavela nisem nč in tudi po tem me ni več nič bolelo. Vsaj enkrat lahko rečem-lucky me.
Drguače pa prvič ne pozabiš nikoli in tudi pri tem se globoko strinjam.
-
Dizzy.girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2009
Res fajn, Pikica_4 js (midva) sm tut namreč na tem da se kmal zgodi in mene je lih zarad vse te krvi najbolj skrbi
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 11:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- Pikica_4
- Sramežljivka
teddy_ursa napisal/-a:Dizzy.girl napisal/-a:Res fajn, Pikica_4 js (midva) sm tut namreč na tem da se kmal zgodi in mene je lih zarad vse te krvi najbolj skrbi
krvi je par kapljic, ali pa še tega ni. uporabita še kakšno dodatno rjuho ali pa brisačo za pod rit pa bo =)
Nč skrbet res, čeprav je to zelo težko. tud mene je skrbelo, pa sem se pol vmes sprostila, čisto res . Tako da vse bo ok! Good luck!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Pikica_4 napisal/-a:
No, da ne prelomim obljube
Bilo je lepo, a vse prej kot idealno. Bolelo je,a veliko manj kot sem pričakovala, vsaj med dejanskim sexom...pred tem pa "prsti" -to pa me je bolelo za pop*****! ! Krvavela nisem nč in tudi po tem me ni več nič bolelo. Vsaj enkrat lahko rečem-lucky me.
Drguače pa prvič ne pozabiš nikoli in tudi pri tem se globoko strinjam.
no, zdaj pa hitro k spovedi!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]